Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Yebo vašar ako na njemu:
- ne provozaš se u vrtešci
- ne pojedeš šta sa roštilja
- ne pojedeš šta slatko da ti odmah karijes izbije
- ne seksaš se iza plasta sijena/kombija/prikolice
- ne zakitiš pjevaljku u šatoru
Nova lokacija odoh sad na temu
“the most beautiful thing you can wear is confidence”
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
jednom me vodili na teferic, jela secernu vunu jel se pika
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
vrhbosnica wrote: 09 Nov 2019, 13:40
jednom me vodili na teferic, jela secernu vunu jel se pika
... dobro za pocetak...
nastavi ,budi kreativnija .....
ma nema sanse da sta pojedem sa onih teferickih rostilja..suhveli mi i kafa tamo...
jesam jednom muntala raju da idemo na cevljanovice, da se zaebajemo...nije niko htjeo
... u Cevljanovicima sam fkt ...inventar....
sretnem i raje s ovog foruma .....
nea sanse to propustit...
...bogami,mnogo si falila ....
koji samo satori,prikolice ...ihhh ..
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Pasaga wrote: 09 Nov 2019, 13:52
... u Cevljanovicima sam fkt ...inventar....
sretnem i raje s ovog foruma .....
nea sanse to propustit...
...bogami,mnogo si falila ....
koji samo satori,prikolice ...ihhh ..
ja sam cula svasta,i vidjela svasta na youtube haha
al dzaba, ja tome moram licno da posvjedocim
kad su sljedeci, povedi i mene
*ne znam ja nis otijem satorima i prikolicama.. ja se pozeljela secerne vune