pa vecina osoba je ne pronadje

uostalom, postoje razlicite manifstacije ljubavi u vezama

Snowie, svi imamo druagicju viziju ljubavi, tebu su vazna djeca i upravljanje fianssijama u braku , drugi,jdnostavno, drugacije zarmislaju veze i brak

Moderator: VIP
pa vecina osoba je ne pronadje
JK, hahahha ali ja i Iskra so u nekoj fazi prijatlejske ljubavi u kojoj se ne razumijemo
koaj je preskocena druga, odnosno, ubrzana druga fazaIskra wrote: 07 Mar 2020, 10:55Venera wrote: 07 Mar 2020, 10:54
ali , najcesce pisu o duzinama faza, a koje ne moraju biti tocne, kod mene te faze traju krace
ne znam, u srednjsoj skoli smo se prvo zaljubljivale, pa poljubac, ali sad, moze i obratno, prvo poljubac pa zaljubljivanje , kuzis![]()
ito je i sa azom odlsaska u krevet![]()
zivot je narode nepredvdidljiv![]()
Ma.to si u pravu. Ja sam već pisala, ja sam.nekako preskočila drugu i odmah ušla.u treću.![]()
Julia-Klara wrote: 07 Mar 2020, 11:00 vidim ja... sreca pa sam tu kao auditor i medijator, da nesporazum ne eskalira![]()
dobro, ja sam vec naucila da tebe (Venera) moram 2-3 puta procitat pa onda reagovat![]()
![]()
Venera wrote: 07 Mar 2020, 11:01Iskra wrote: 07 Mar 2020, 10:56
Da.
Je li to sad hoćeš reći da te može neko voljeti iako ti samu sebe ne. Ne vjerujem u to. Može pokušati.
gdje sam to napisala![]()
![]()
osoba bi trebla voljeti sebe ako zeli zravu ljubavnu vezu , ali ima osoba koje menje vol sebe , ali take osobe u vezama imaju problema, iako ih druga strana voli![]()
moram priznati, i kod mene je tako
brate prebrzo za zajednnicki zivot
Pa vidi, svaka se od nas moze pretvarati da ne vidi neke stvari. Vremenom to dodje smao od sebe.
Iskra wrote: 07 Mar 2020, 11:05 Julija spašavaj temu ode sve sa sejtanima! Jedino ti čitaš i razumiješ![]()
JK nas je danas presumjerila na vrijemeIskra wrote: 07 Mar 2020, 11:05 Julija spašavaj temu ode sve sa sejtanima! Jedino ti čitaš i razumiješ![]()