Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mirelam wrote: 08 Mar 2020, 19:11
Najbolja mi je ova , "chuvaj se". Kako srece ti?
Eto rece ti frajer,
Zajebano ovo, sve gore i gore.
Pa znaju li otkud kod vas, kako da bas tako eksplodira?
Nisu nasli nultog nosioca, tako da to niko ne zna.
Vec sam ranije rekao,ok, ja idem autom, ne hodam, nemam previse kontakta sa okolinom ali sta je sa ostalima koji su i istoj firmi? Gledam sad, kcer mi ostaje zarobljena u jednoj zoni.
Veca wrote: 08 Mar 2020, 20:52
Mire, drago mi je sto te vidim ...neam nista pametnije da "kazem
Samo da se jos ina javi...
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Eto rece ti frajer,
Zajebano ovo, sve gore i gore.
Pa znaju li otkud kod vas, kako da bas tako eksplodira?
Vec sam ranije rekao,ok, ja idem autom, ne hodam, nemam previse kontakta sa okolinom ali sta je sa ostalima koji su i istoj firmi? Gledam sad, kcer mi ostaje zarobljena u jednoj zoni.
Pajdo zao mi je,
Kako mislis zarobljena? Ne moze da izadje iz te karantin zone?
Pajdo zao mi je,
Kako mislis zarobljena? Ne moze da izadje iz te karantin zone?
Ma nije jos u karantin zoni ali nema mogucnosti da se normalno prebaci do kuce. Nece je pustiti. Jedino da ja idem po nju preko Austrije, ali neka je tamo, ne treba djavla traziti.
Femea wrote: 08 Mar 2020, 18:52
Zaista ne znam šta da mislim. Piše se da gripa odnese više života a ovamo stavljaju gradove u izolaciju
Da je nesto poput obicne gripe nebi ovoliko bilo popraceno i alarmantno. C19 je smrtonosniji od gripe koju vec imamo svake zime. Nov je virus, vremenom ce smanjt svoju agresivnost plus vakcina, zasad nemamo nista. Italija i 133 mrtve osobe za 24 sata je fakat za zabrinutost.
Femea wrote: 08 Mar 2020, 18:52
Zaista ne znam šta da mislim. Piše se da gripa odnese više života a ovamo stavljaju gradove u izolaciju
Da je nesto poput obicne gripe nebi ovoliko bilo popraceno i alarmantno. C19 je smrtonosniji od gripe koju vec imamo svake zime. Nov je virus, vremenom ce smanjt svoju agresivnost plus vakcina, zasad nemamo nista. Italija i 133 mrtve osobe za 24 sata je fakat za zabrinutost.
Trump kaže da ništa od svega toga nije istina.
Nemoj nam naseg very stable genius aaa
On se u sve razumije ko briga
Mada je malo sumnjivo kako se stvari odvijaju,
Boli one kineze hargija, njih da rikne pola milijarde, opet ih ima milijarda, a fakat su ga slozili berzama i kupuju okolo nemilice.
Mogli bi oni bit bijeni
Boli one kineze hargija, njih da rikne pola milijarde, opet ih ima milijarda, a fakat su ga slozili berzama i kupuju okolo nemilice.
Mogli bi oni bit bijeni
Danas sam gledo neki dokumentarac, o Trumpovim Amerikancima.
Valja ti ga gledati još 4 godine.
Nadam se da se neće obistiniti prognoza Michaela Moora, kako će Trump pred kraj drugog mandata, pokušati s državnim udarom, odnosno, da obezbjedi još dva mandata. Inače, Moore je savršeno tačan prognozer, to sam upratio.
Mogli bi oni bit bijeni
Nadam se da se neće obistiniti prognoza Michaela Moora, kako će Trump pred kraj drugog mandata, pokušati s državnim udarom, odnosno, da obezbjedi još dva mandata. Inače, Moore je savršeno tačan prognozer, to sam upratio.
Ja sam to davno napisao.
Prije ce Trump dobiti još koji mandat, van Ustava, nego izgubiti ove izbore.
Mogli bi oni bit bijeni
A cuj, moze se svasta desiti.
On je lutak, klaun, a ovo je zajebana agenda.
Sad hocemo li se izboriti sa ovom posasti, vidjecemo.
Meni je veca vuna od njega sto je postavio hejbet onih ultradesnih sudija na sve strane, zajebano.
Od sutra se u Mostaru opet goni smeće na otpad...
jbg,od sutra sam i po tome ugrožen...nema više prirodne zaštite i stečene imunoeficijencije...
Ako se ne javim,znate šta mi je presudilo...
Prema službenim podacima, u starosnoj grupi do 49 godina zabilježen je jedan smrtni slučaj, kao i u dobi od 50 do 59 godina, 14 preminulih je u starosnoj grupi od 60 do 69 godina, 39 ih je bilo starosti od 70 do 79 godina, a 60 osoba je imalo između 80 i 89 godina. Osamnaest preminulih osoba bilo je starije od 90 godina.