Ovih 22 sto su umrli svi u onom starackom domu u Sietlu.
Mozda lazu, ja njima nista ne vjerujem, to je lokalni sherif uso u najlonu i sve dokrajcio pumparicom.
Ludi su oni
Moderator: Krokodil Behko
Sa zdravljem i herkama se ne treba zajebavat.. j... ti njega
Uzrok smrti trovanje olovomFuddo wrote: 09 Mar 2020, 19:41Socrates wrote: 09 Mar 2020, 19:00
Za sat vremena, u USA već 617 slučajeva. Nema šanse da ova Trumpova katastrofa nas zaobiđe.
Ovih 22 sto su umrli svi u onom starackom domu u Sietlu.
Mozda lazu, ja njima nista ne vjerujem, to je lokalni sherif uso u najlonu i sve dokrajcio pumparicom.
Ludi su oni
Idem sad u zenicu u petak po kola, jakako veg prpa
kakva dva mandata, frajeru je vrijeme da umire poslije ovog ocmKrokodil Behko wrote: 08 Mar 2020, 23:17Fuddo wrote: 08 Mar 2020, 23:15
Nemoj nam naseg very stable genius aaa
On se u sve razumije ko briga
![]()
Mada je malo sumnjivo kako se stvari odvijaju,
Boli one kineze hargija, njih da rikne pola milijarde, opet ih ima milijarda, a fakat su ga slozili berzama i kupuju okolo nemilice.
Mogli bi oni bit bijeni
Danas sam gledo neki dokumentarac, o Trumpovim Amerikancima.
Valja ti ga gledati još 4 godine.
Nadam se da se neće obistiniti prognoza Michaela Moora, kako će Trump pred kraj drugog mandata, pokušati s državnim udarom, odnosno, da obezbjedi još dva mandata. Inače, Moore je savršeno tačan prognozer, to sam upratio.
rima wrote: 09 Mar 2020, 21:03 Ljudi moji nema se sta cekat, ko se nije sekso nek se seksa, ko se pati pri ostavljanju cigareta neka odustane jer svi smo kolektivno nahebali.*