Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
...mislila sam sestricu, posto on jos nije kupio auto, djeca imaju, ali kontam da sam se predomislila, prodacu ga! pa ako prezivim, kontam Behku u posjetu ici!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Mister No wrote: 09 Mar 2020, 22:56
Hoce li ona pizdulja Zovko u EU optuzit muslimane za ovo sto Westergovci nemaju turizma pa ce mozda nesto morati da rade?
Oces reci da do sad ne radimo?
Eto ti nas hranis
I plus toga tko ikoga tjera da dolazi i vjeruje u medugorje?
Zanimljivo je sto Italijane vole otrest te zarazne bolešćuge, čudo. Ne tako davno kuga im je raspolovila neke gradove.
Zapadnjaci utrtili, lijepo se živi, može se palamudit cijeli dan, a valja mrijet, tobe jarabi.
Vecina zaboravlja da je kroz povijest zivot na planeti Zemlji periodično doživljavao dramatične promjene.
Neke od tih promjena su određene vrste odvele i u totalno nestajanje, ko Karadžić Bošnjake sto je htio .
Te dramatične promjene i događaje nije bas moguce kontrolisati, i čitav ovaj svjetski poredak je klimav kao babin zub.
Malo veca erupcija vulkana ili zemljotres sve će pojebat. Lako bi tad bilo moguće da izbjeglice, ops pardon, migranti, krenu plivat od Aljaske prema Siriji npr.
Ove erupcije vulkana i zemljotresi nije pitanje dal će se desiti, nego kada?
Kuga, kao zarazna bolest, tad se nije lijecila u Italiji bas kao sad sto ne znaju sta bi sa Koronom.
Generalno samo se moze subhanat (što toplo preporučujem) da Korona ne mutira i time postane smrtonosna kao kuga.
Ali dragi zapadnjaci svake godine se pojavljuju novi oblici zaraznih virusnih infekcija koje mogu postati smrtonosne poput kuge.
I ovdje samo treba subhanat da to ne bude sad i ovdje, ali ce nekada do te oku i dusi neugodne mutacije sigurno doći.
Cuvajte se vi meni i sve je to dobro dok kokošje jaje ne bude koštalo zlatni vjenčani prsten.
Last edited by Mister No on 10 Mar 2020, 11:41, edited 1 time in total.