Pa ako si rafalo po Ovcarevu, obucen si.
Cestitam ti.
Moderator: VIP

Pa ako si rafalo po Ovcarevu, obucen si.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Šta rafalao? U Travniku zima u maju, a mi se pentrali gore u decembru. Obučeš gaće, duge gaće, podgaće, trenerku pamučnu, potkošulju, majicu, košulju, džemper, jaknu i šinjel, potkapu k'o ninđa i kačket... Utuntani k'o naki debilasti teletabisi... I umrli bi da ne marširamo, s pjesmom ideš samo da se krećeš, ako staneš gotov si, smrzneš se, zaspiš negdje i hbt te... Dođeš gore, vjetar glave otkida, obnevidiš od plača... Naloži se ogromna vatra, k'o kada su htjeli spaliti Ibrahima, alejhi-selam... Nakih guma se naloži, sve vojnika se poreda oko vatre k'o đerdan, k'o biseri nanizani... Staviš školjku jaja direktno na žar, ona za sekundu puknu k'o kokica, jedeš ih nako vrela... Narednik se dere:"Svi koji su jeli jaja i hoće prdnut marš od vatre pet metara, AL' ODMAH!"

E moj rodjo, cuj kad neko prdne odmakni se...mi smo znali cekat ko zapeta puska da neko odvali, metnes ruke ispod da se ugrijes...a praga okolo busi jelikearzuhal wrote: 10 Mar 2020, 08:25Šta rafalao? U Travniku zima u maju, a mi se pentrali gore u decembru. Obučeš gaće, duge gaće, podgaće, trenerku pamučnu, potkošulju, majicu, košulju, džemper, jaknu i šinjel, potkapu k'o ninđa i kačket... Utuntani k'o naki debilasti teletabisi... I umrli bi da ne marširamo, s pjesmom ideš samo da se krećeš, ako staneš gotov si, smrzneš se, zaspiš negdje i hbt te... Dođeš gore, vjetar glave otkida, obnevidiš od plača... Naloži se ogromna vatra, k'o kada su htjeli spaliti Ibrahima, alejhi-selam... Nakih guma se naloži, sve vojnika se poreda oko vatre k'o đerdan, k'o biseri nanizani... Staviš školjku jaja direktno na žar, ona za sekundu puknu k'o kokica, jedeš ih nako vrela... Narednik se dere:"Svi koji su jeli jaja i hoće prdnut marš od vatre pet metara, AL' ODMAH!"
Hvala na čestitkama![]()
Fuddo wrote: 10 Mar 2020, 08:29E moj rodjo, cuj kad neko prdne odmakni se...mi smo znali cekat ko zapeta puska da neko odvali, metnes ruke ispod da se ugrijes...a praga okolo busi jelikearzuhal wrote: 10 Mar 2020, 08:25
Šta rafalao? U Travniku zima u maju, a mi se pentrali gore u decembru. Obučeš gaće, duge gaće, podgaće, trenerku pamučnu, potkošulju, majicu, košulju, džemper, jaknu i šinjel, potkapu k'o ninđa i kačket... Utuntani k'o naki debilasti teletabisi... I umrli bi da ne marširamo, s pjesmom ideš samo da se krećeš, ako staneš gotov si, smrzneš se, zaspiš negdje i hbt te... Dođeš gore, vjetar glave otkida, obnevidiš od plača... Naloži se ogromna vatra, k'o kada su htjeli spaliti Ibrahima, alejhi-selam... Nakih guma se naloži, sve vojnika se poreda oko vatre k'o đerdan, k'o biseri nanizani... Staviš školjku jaja direktno na žar, ona za sekundu puknu k'o kokica, jedeš ih nako vrela... Narednik se dere:"Svi koji su jeli jaja i hoće prdnut marš od vatre pet metara, AL' ODMAH!"
Hvala na čestitkama![]()
![]()
Evo me ko onaj crnogorac iz vica kad kaze unucima, djeco ja sam se usro.
Ja znala zakasniti u drugu smjenuspacebound wrote: 10 Mar 2020, 07:59Meni vikendom bilo zao spavat, sve se plasila da sta ne propustim, pa se dignem i ranije nego kad treba u skolu![]()

vrhbosnica wrote: 10 Mar 2020, 10:19 Nestalo struje u firmi, ponijela mob u wc da osvijetlim...sjetim se rata i svijeca...
No klima, no prozor... wc i kuhinja su u centru biroa, uz prozore su nam stoloviKrokodil Behko wrote: 10 Mar 2020, 10:21vrhbosnica wrote: 10 Mar 2020, 10:19 Nestalo struje u firmi, ponijela mob u wc da osvijetlim...sjetim se rata i svijeca...
Zar nemate klimu u WC, mislim prozor?![]()

vrhbosnica wrote: 10 Mar 2020, 10:22No klima, no prozor... wc i kuhinja su u centru biroa, uz prozore su nam stolovi![]()
Ma ja stavi kuhinju do hale, zasto da nevrhbosnica wrote: 10 Mar 2020, 10:22No klima, no prozor... wc i kuhinja su u centru biroa, uz prozore su nam stolovi![]()
Pa logicno..zbog instalacija...
Imaju malu zgradu, prizemlje i sprat...Krokodil Behko wrote: 10 Mar 2020, 10:24 Aaaaa.. To Apple fazoni, da se malo češće srećete u zgradi?

Wc je raskrsnica, imate li semafore?vrhbosnica wrote: 10 Mar 2020, 10:22No klima, no prozor... wc i kuhinja su u centru biroa, uz prozore su nam stolovi![]()

I ako se sta gadno pojedevrhbosnica wrote: 10 Mar 2020, 10:32Pa logicno..zbog instalacija...
Imaju malu zgradu, prizemlje i sprat...Krokodil Behko wrote: 10 Mar 2020, 10:24 Aaaaa.. To Apple fazoni, da se malo češće srećete u zgradi?![]()

kontrice, danas sma se sjetila tebe i tvojih sinusa :uvijek_kontra wrote: 07 Mar 2020, 00:18 Citajuci razmisljam kad se meni to desavalo. Nimalo lijepe uspomene. Kao da ce srcka da me pukne, steze u grudima, a ja ne mogu zraka da udahnem.
Uzas. Ne bih pozeljela ni najgorem neprijatelju.

Dusa moja.Venera wrote: 10 Mar 2020, 12:58
kontrice, danas sma se sjetila tebe i tvojih sinusa :
AquaMaris nazalni sprej, sa iskljucivo slanom vodom Jadrana
https://www.jgl.hr/proizvodi/nos/nasa-r ... aqua-maris
![]()