Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Duminjo wrote: 10 Mar 2020, 17:11
Behko pravi anketu da vidimo ko se usro a ko se jos zajebava
Ja sam pesimista i bas sumnjam da nema ni jedan u sarajevu. Plasim se one Nase tvrdoglavosti da se doktoru ne ide do pred smrt ili one "ma nece mene"
Ima li uopste podataka koliko ih se u sarajevu prekontrolisalo? Jel iko? Ili kontaju da ce to vjetar odnijeti negdje drugo
Ja nisam pesimista ali sam zabrinuta
Pogotovo jer znam kakvo je stanje ovdje u zdravstvu i koliko smo slabo opremljeni
mene vise brine narod i paloticari mlohavci, neodgovornost/opustenost i cekanje..
evo koji klinac cekaju da obustave skole? bgm da sam roditelj, ne bi mi izaslo iz kuce mjesec dana
Ja nisam pesimista ali sam zabrinuta
Pogotovo jer znam kakvo je stanje ovdje u zdravstvu i koliko smo slabo opremljeni
mene vise brine narod i paloticari mlohavci, neodgovornost/opustenost i cekanje..
evo koji klinac cekaju da obustave skole? bgm da sam roditelj, ne bi mi izaslo iz kuce mjesec dana
Od pocetka se ovom pristupilo labavo jer je moglo otici i u drugom smjeru
To jest da se zaustavi spontano u kini
Ekonomska racunica jelte...a sad ce kostati nebrojeno puta vise
Nasi imaju primjer iz kine. imaju primjer iz italije. vicemo..
meni oci ispadose..samo cekam hoce li obustaviti skole
Nece jos a realno nema ni potrebe ,ako mislis na bih
Bolje bi bilo fokusirati se da granice i to tko putuje ,odakle putuje i odredivati karantene
Duminjo wrote: 10 Mar 2020, 17:20
Zbog širenja koronavirusa u brojnim evropskim, svjetskim, ali i susjednim državama, osjetne su posljedice na turizam u BiH, a posebno Kanton Sarajevo u kojem je otkazano oko 80 posto gostujućih aranžmana u hotelima.
Eto ti recepta za javnu kuhinju
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Bolje bi bilo fokusirati se da granice i to tko putuje ,odakle putuje i odredivati karantene
vec neko vrijeme ovo traje u italiji a pogotovo u kini.. mislis da bas niko nije vec uso sa virusom iz ovih zemalja i da se ne seta po ulicama?
znamo li sta to znaci?
vec neko vrijeme ovo traje u italiji a pogotovo u kini.. mislis da bas niko nije vec uso sa virusom iz ovih zemalja i da se ne seta po ulicama?
znamo li sta to znaci?
Dasta je vec usao
Ali tu moze pomoci samo svijest ljudi koji ce se sami prijaviti i pristati na samoizolaciju (bar) a bojim se da smo tu tanki
Mene je pravo strah kolapsa svega ako brojke krenu uzbrdo
znamo li sta to znaci?
Dasta je vec usao
Ali tu moze pomoci samo svijest ljudi koji ce se sami prijaviti i pristati na samoizolaciju (bar) a bojim se da smo tu tanki
.. u firmi mi ...
vec jedan....
odmah je poslan kuci,kontaktirano je i zdrvstvo....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Nakon što je Gospa zakazala, zakazao je i Allah.
IZ kaže da će zbog korone prisustvo vjernika na džuma namazu biti ograničeno.
Ukratko, ni bog vam ne može pomoći, kad Kinez skuha supu
Dasta je vec usao
.. u firmi mi ...
vec jedan....
odmah je poslan kuci,kontaktirano je i zdrvstvo....
A vi ostali?
Jedini ispravan nacin u borbi protiv pandemije bi bio da cijela firma ide u karantenu ili kucnu samoizolaciju
Dok nema takvih mjera nema ni gasenja epidemije
Osim u slucaju da proljece donese spontani nestanak virusa
znamo li sta to znaci?
Dasta je vec usao
tanki tanki.. evo jesil cula da je neko onako kontrolisan ili u samoizolaciji? ja nisam nigdje osim za ovo 4 sto su vec zarazeni.
znas li slucajno kakva je guzva u sarajevskom tramvaju ili na salterima gdje se placaju racuni i koja starosna dob prevladava?
Dasta je vec usao
tanki tanki.. evo jesil cula da je neko onako kontrolisan ili u samoizolaciji? ja nisam nigdje osim za ovo 4 sto su vec zarazeni.
znas li slucajno kakva je guzva u sarajevskom tramvaju ili na salterima gdje se placaju racuni i koja starosna dob prevladava?
slovenci zatvorili granicu sa italijom
Satrace nam stariju fameliju, u mene ne vjerujem da ima iko stariji a da nema il secer ili pritisak
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio