Ma neeee... Od mene to necete procitati..

Moderator: Krokodil Behko
Reko bi covjek da nije opasno a ta cifra je nastala od par ljudi. Zamisli da nema nikakvih mjera predostroznosti kako bi eksplodiro broj zarazenih.insomnia wrote: 10 Mar 2020, 20:09A s druge strane i nije. Ne mozes biti pametan.Socrates wrote: 10 Mar 2020, 20:06 Jeste li primjetili kako se virus približio forumasima?
Koliko nas ovdje ima? 100 možda, na različitim djelovima svijeta.
Jebeno je ovo i više nego što želimo da priznamo.![]()
Evo Fr 1700 i 30 mrtvih na 70 miliona stanovnika i nije neka alarmantna cifra
Duminjo wrote: 10 Mar 2020, 19:48A mater mi dole, jebigaVeca wrote: 10 Mar 2020, 19:39
...ti nesto, samo dole brojis i pratis, okreni se malo u NRW i prati
...ili mislis zapucat dole kad nam granice zatvore?!![]()
.. Stvarno Mi je glupo pisati koliko sam zabrinut..
Sto se ovoga ovdje tice, danas se pojavio prvi zaraženi u selu gdje zivim.. Tako da sam ti sav ni tamo ni vamo
Dobili smo nove upute sa posla. Uz sve dosadasnje, "ne smijemo" koristiti keš. Placamo karticama i moramo ruke dezinfikovati prije i poslije kucanja pina..
Razmisljam krajem hefte da odem doktoru i trazim da me testiraju..
A vicemo opet, svaki dan donosi nesto novo.
Mislim da bilo kakve mjere mogu eksponencijalan rast pretvorit u linearan sto je povoljnije za sve.insomnia wrote: 10 Mar 2020, 20:13 Pa u vecini Fr i nema nekih posebnih. Odnosno nije ih bilo do neki dan
Pa može se tako posmatrati. Sa druge strane, nijedna (zapadna) zemlja nije još ni blizu da sagleda raširenost virusa. Nisu ni ostale, osim možda Kine i Južne Koreje, ali tamo nas i nema.insomnia wrote: 10 Mar 2020, 20:09A s druge strane i nije. Ne mozes biti pametan.Socrates wrote: 10 Mar 2020, 20:06 Jeste li primjetili kako se virus približio forumasima?
Koliko nas ovdje ima? 100 možda, na različitim djelovima svijeta.
Jebeno je ovo i više nego što želimo da priznamo.![]()
Kolki sam ja baksuz da se prica koga ce prvog autobus zgazit mene bi zgazio sutra
Balkanizam. Svi se prave pametni. Niko ne shvata težinu situacije. Misle da njega neće virus.Iskra wrote: 10 Mar 2020, 20:11 Običan svijet je uveliko nesvjestan težine situacije. Ako je ko proteklih dana bio na UKCS pa vidio kako se sprovode higijensko zaštitne mjere , možda mu je Malo jasnije. Svi su doktori ko na iglama.
Pa moraju ljudi zivjetispacebound wrote: 10 Mar 2020, 19:57 Na klixu pise, da su dvoje kod kojih je danas potvrdjen virus kcerka i zet zene kod koje je jucer otkriven.Skupa bili u Italiji.Sad se namece pitanje da li su isli u jeku epidemije u Italiju da guzica vidi puta ili tamo zive i dosli su ovamo.U oba slucaja su samozivi, neodgovorni i bezobrazni debili.
Na 70 miliona nije al na 1700 jeste,Socrates wrote: 10 Mar 2020, 20:18Pa može se tako posmatrati. Sa druge strane, nijedna (zapadna) zemlja nije još ni blizu da sagleda raširenost virusa. Nisu ni ostale, osim možda Kine i Južne Koreje, ali tamo nas i nema.insomnia wrote: 10 Mar 2020, 20:09
A s druge strane i nije. Ne mozes biti pametan.
Ti si prije neki dan naveo slučaj koji znaš. Fuddo isto jedan. Duminjo i Pasa danas.
Na ovoliki broj forumasa, to jeste neobično.
Ko je pod osiguranjem firme to je i najisplatnije, pogotovo na radnom mjestugospođa Brams wrote: 10 Mar 2020, 20:20 Mene nek zaobiđe dok ne potpisem novi ugovor
Ako tako mora bit, nek bar umrem u radnom odnosu![]()
Ko ga prvi fasuje nek javi kako se osjeca i to, boli li.
Fuddo wrote: 10 Mar 2020, 20:26Ko ga prvi fasuje nek javi kako se osjeca i to, boli li.![]()
Da se ostali mogu spremit za neminovno, jebtito.
Ev vele, ko marne sest bambucha dnevno nemre mu ni corona ni sida nista.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests