Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2273 times
- Been thanked: 5452 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
C/P
"...nadati se da bi ako Bog da ova epidemija u Evropi mogla početi da slabi početkom aprila..." napisao je na svom FB profilu Dr. Rusmir Baljić, član Kriznog štaba i šef Klinike za infektivne bolesti KCUS-a u Sarajevu. Zaista nema potrebe prebacivati na boga odgovornost za epidemiju koronavirusa. Može dr Baljić imati svoje lične teorije i uvjerenja, ali obratiti se javnosti kao naučnik i ljekar i svaliti na boga brigu oko sprečavanje epidemije i zaštite zdravlja građana, neodgovorno je i neumjesno.
"...nadati se da bi ako Bog da ova epidemija u Evropi mogla početi da slabi početkom aprila..." napisao je na svom FB profilu Dr. Rusmir Baljić, član Kriznog štaba i šef Klinike za infektivne bolesti KCUS-a u Sarajevu. Zaista nema potrebe prebacivati na boga odgovornost za epidemiju koronavirusa. Može dr Baljić imati svoje lične teorije i uvjerenja, ali obratiti se javnosti kao naučnik i ljekar i svaliti na boga brigu oko sprečavanje epidemije i zaštite zdravlja građana, neodgovorno je i neumjesno.
Fuck you a friendly note to start the day
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pazi godina umrlih u Fr
un patient chinois de 80 ans à Paris,
un enseignant français de 60 ans dans l'Oise,
une femme de 89 ans à Compiègne.
un homme âgé de 92 ans dans le Morbihan.
une personne de 73 ans dans l'Oise et une autre de 64 ans originaire de l'Aisne.
une femme de 83 ans et résidente en EHPAD à Crépy-en-Valois dans l'Oise.
Un homme de 86 ans habitant de Méry-sur-Oise.
Un homme de 81 ans, originaire de Savoie, et une femme de 76 ans venant du Rhône, une autre personne décédée dans la Drôme dont l'âge n'a pas été indiqué.
Une femme âgée de 94 ans et originaire des Vosges.
Un homme de 89 ans à l'hôpital d'Ajaccio.
un patient chinois de 80 ans à Paris,
un enseignant français de 60 ans dans l'Oise,
une femme de 89 ans à Compiègne.
un homme âgé de 92 ans dans le Morbihan.
une personne de 73 ans dans l'Oise et une autre de 64 ans originaire de l'Aisne.
une femme de 83 ans et résidente en EHPAD à Crépy-en-Valois dans l'Oise.
Un homme de 86 ans habitant de Méry-sur-Oise.
Un homme de 81 ans, originaire de Savoie, et une femme de 76 ans venant du Rhône, une autre personne décédée dans la Drôme dont l'âge n'a pas été indiqué.
Une femme âgée de 94 ans et originaire des Vosges.
Un homme de 89 ans à l'hôpital d'Ajaccio.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5045 times
- Been thanked: 6550 times
Pa evo i oni nalozili da ne dolazimo dok ne bude pred smrt...Duminjo wrote: 10 Mar 2020, 17:11 Behko pravi anketu da vidimo ko se usro a ko se jos zajebava
Ja sam pesimista i bas sumnjam da nema ni jedan u sarajevu. Plasim se one Nase tvrdoglavosti da se doktoru ne ide do pred smrt ili one "ma nece mene"
Ima li uopste podataka koliko ih se u sarajevu prekontrolisalo? Jel iko? Ili kontaju da ce to vjetar odnijeti negdje drugo
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Nije mi cilj da osiguram novac. Nego da zaradimstorm wrote: 10 Mar 2020, 20:59Kupuj zlato... Svaka kriza, zlato.prog321 wrote: 10 Mar 2020, 20:55
Eh. Kad sam ja govorio drži se keša.
Doo meni nije problem.
Nego reci. Tis'snalažljiv. Gdje bi čovjek sa viška gotovine mogao sad ulagati ?
Ili da čekam još belaja ? Opšti haos ?
Vidiš da sve drugo pada

Zlato je sigurica. A ja bih da kupim nešto nisko. Što će narasti kada kriza prodje.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Simplificirate to oko godina.
Prvo, nemamo mi pojma o dugotrajnim posljedicama dobijanja virusa, ako ga prelezis. Šta ti vrijedi ako ne umreš danas ako si puk'o za čitav život?
Drugo, što je slabiji i nespremniji zdravstveni sistem, ljudi će umirati mladji.
Prvo, nemamo mi pojma o dugotrajnim posljedicama dobijanja virusa, ako ga prelezis. Šta ti vrijedi ako ne umreš danas ako si puk'o za čitav život?
Drugo, što je slabiji i nespremniji zdravstveni sistem, ljudi će umirati mladji.
. . . . . . . . .
Cekaj onda dionice Tj čekaj dno, i kupi.
E kad će dno

Kako je bitcoin sad?
Habibti, ya nour el - ain... 

- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Pao je bitcoin. Neznatno.
Ništa onda. Samo čekati.
Ništa onda. Samo čekati.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Socrates
- Forum [Bot]
Čovjek ima upalu grla, potvrdjeno.Krokodil Behko wrote: 10 Mar 2020, 21:00 Napokon dobre vijesti u vezi ovog virusa![]()
![]()
Francuski nogometaš Kylian Mbappe je danas testiran na koronavirus, a rezultati će biti poznati sutra uoči meča s Borussijom Dortmund, objavio je list L'Equipe.
Mbappe prethodnih dana ima jaku upalu grla zbog koje je njegov nastup protiv Borussije Dortmund u okviru uzvratnog meča osmine finala Lige prvaka pod velikim upitnikom, a zbog mjere predostrožnosti on je testiran na koronavirus.

. . . . . . . . .
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3896 times
- Been thanked: 2930 times
na Bitickonu je raja ispusila ..
tako bar kazu banke .....
neka muljaza je bila
neka muljaza je bila
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Podrinjac
- Forum [Bot]
Ovdje se sve na boga svaljuje. Onda doktori ne trebaju ni da postoje. Sve bogBeni_dvosekundas wrote: 10 Mar 2020, 21:01 C/P

Nije muljaza, nego pomama...Pasaga wrote: 10 Mar 2020, 21:13 na Bitickonu je raja ispusila ..
neka muljaza je bila
Oni prvi su doista zaradili, momak tu osigurao život, a nije nikoga pokrao, uredno kupio, još urednije prodao

Eh tajming.
Onda mislili svi, da će tako

Habibti, ya nour el - ain... 

- Beni
- Fuck you
- Mood:
Ja sam na Ethereum 2017g zaradio 13k $Pasaga wrote: 10 Mar 2020, 21:13 na Bitickonu je raja ispusila ..
neka muljaza je bila
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Šef Makronovog kabineta danas testiran i radi od kuće 

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9627 times
- Been thanked: 11371 times
Odlično.
Najbolje bi mu bilo da pauzira. Nek misli na zdravlje, to je najvažnije

- Beni
- Fuck you
- Mood:
Tako je mene šura nafuro na Ethereum, haj beze preko njega kupim 40-50 po 6-7$, i prodam ih na 300$ da sam jos ceko kad su bili milja, al haj ga znaj, jebatgastorm wrote: 10 Mar 2020, 21:17
Nije muljaza, nego pomama...Pasaga wrote: 10 Mar 2020, 21:13 na Bitickonu je raja ispusila ..
neka muljaza je bila
Oni prvi su doista zaradili, momak tu osigurao život, a nije nikoga pokrao, uredno kupio, još urednije prodao
Eh tajming.
Onda mislili svi, da će tako![]()

Vanilla wrote: 10 Mar 2020, 21:03Pa evo i oni nalozili da ne dolazimo dok ne bude pred smrt...Duminjo wrote: 10 Mar 2020, 17:11 Behko pravi anketu da vidimo ko se usro a ko se jos zajebava
Ja sam pesimista i bas sumnjam da nema ni jedan u sarajevu. Plasim se one Nase tvrdoglavosti da se doktoru ne ide do pred smrt ili one "ma nece mene"
Ima li uopste podataka koliko ih se u sarajevu prekontrolisalo? Jel iko? Ili kontaju da ce to vjetar odnijeti negdje drugo
IMG-fb9f8ce6fec24cf72557e8b1f9589ac4-V.jpg
Haniiiiiiiiii

Allah mubarek olsun