Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Pa evo i oni nalozili da ne dolazimo dok ne bude pred smrt...
IMG-fb9f8ce6fec24cf72557e8b1f9589ac4-V.jpg
Haniiiiiiiiii
Allah mubarek olsun
Meni mustuluk mozete. Hvala
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Ma.ovo je za plakati...pa.ode nam.akafemski kalendar u pola.ljeta
Pa sto cestitas onda? I kako da vas dvoje ne znate za ovo? Eeee studenti
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Ma.ovo je za plakati...pa.ode nam.akafemski kalendar u pola.ljeta
Šuška se danima , čekali se odobrenje Ministarstva valjda, u slučaju pojave virusa da će se preuzeti mjere zaštite studenata i učenika. Eto sad je i zvanično.
Šuška se danima , čekali se odobrenje Ministarstva valjda, u slučaju pojave virusa da će se preuzeti mjere zaštite studenata i učenika. Eto sad je i zvanično.
A čestitam.Haniju, njemu je slatka.
Ovo je jos danas objavljeno, slabo pratite
Dopisujem se s jednom medicinskom sestrom koja radi na Podhrastovima. Pitam je za stanje o virusu, ona meni govori 'biće kako je bog odredio'... Eeee u pm da jedna sestra tako nešto izjavi. Najbolje onda ništa ne poduzimati, i čekati šta bude buds.
Iskra wrote: 10 Mar 2020, 21:47
Znači...vezite se, polijecemo.
Tevekkeltu alallah!
Oslonimo se na Allaha.
Da kopiram ponovo post....
C/P
"...nadati se da bi ako Bog da ova epidemija u Evropi mogla početi da slabi početkom aprila..." napisao je na svom FB profilu Dr. Rusmir Baljić, član Kriznog štaba i šef Klinike za infektivne bolesti KCUS-a u Sarajevu. Zaista nema potrebe prebacivati na boga odgovornost za epidemiju koronavirusa. Može dr Baljić imati svoje lične teorije i uvjerenja, ali obratiti se javnosti kao naučnik i ljekar i svaliti na boga brigu oko sprečavanje epidemije i zaštite zdravlja građana, neodgovorno je i neumjesno.
Iskra wrote: 10 Mar 2020, 21:47
Znači...vezite se, polijecemo.
Tevekkeltu alallah!
Oslonimo se na Allaha.
Da kopiram ponovo post....
C/P
"...nadati se da bi ako Bog da ova epidemija u Evropi mogla početi da slabi početkom aprila..." napisao je na svom FB profilu Dr. Rusmir Baljić, član Kriznog štaba i šef Klinike za infektivne bolesti KCUS-a u Sarajevu. Zaista nema potrebe prebacivati na boga odgovornost za epidemiju koronavirusa. Može dr Baljić imati svoje lične teorije i uvjerenja, ali obratiti se javnosti kao naučnik i ljekar i svaliti na boga brigu oko sprečavanje epidemije i zaštite zdravlja građana, neodgovorno je i neumjesno.
JUTROS NA INTERNETU NADJOH PROROČANSTVA NAJBOGATIJEG ČOJKA NA VAS DUNJALUKU BILA GEJTSA DA ĆE NOVA POŠAST OD KOJEKAVIH VIRUSA ODNIJETI 30 MILIJUNA ŽIVOTA. DA MI JE ZNATI OD KUDA NJEMU TI PODACI, BAŠ TAKO.
Duminjo wrote: 10 Mar 2020, 17:11
Behko pravi anketu da vidimo ko se usro a ko se jos zajebava
Ja sam pesimista i bas sumnjam da nema ni jedan u sarajevu. Plasim se one Nase tvrdoglavosti da se doktoru ne ide do pred smrt ili one "ma nece mene"
Ima li uopste podataka koliko ih se u sarajevu prekontrolisalo? Jel iko? Ili kontaju da ce to vjetar odnijeti negdje drugo
Pa evo i oni nalozili da ne dolazimo dok ne bude pred smrt...
IMG-fb9f8ce6fec24cf72557e8b1f9589ac4-V.jpg
Vidio sam to. Nego Sam se mozda Malo nespretno izrazio. Mislim da se svuda tako postupa i da nema odlazaka direktno u bolnicu kad neko ima simptome. To bi bilo onda kao da nose bombu Sa sobom . Eno bas zbog toga danas Bio neki belaj u sloveniji. Umjesto da nazovu i da dodje hitna, njih nekoliko otislo prošetat do bolnice .. Kontra je pisala.
Ovo da se doktoru ne ide do pred smrt, mislio sam da mnogi nece zvati iako imaju simptome.. Kontace to je obicna prehlada, napuhalo ga.. Eto toga se plašim.