Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Već sam pisala da je i moja najstarija curica imala slične simptome ali to je bilo kad je i u Kini tek došlo do epidemije.
Kašljala je jako, povremeno se i gušila, morala sam je voditi do prozora da prodiše, visoka temperatura i malaksalost. Samo je spavala po cijeli dan. Trajalo je nekih pet dana.
Sada je zezamo da ona već ima antitijela i da je imuna
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
gospođa Brams wrote: 11 Mar 2020, 07:45
Mozda je slucajnost jer i "obicni" virusi mutiraju, al u svakom slucaju, ja sam uvjerena da sada hrpa ljudi hoda okolo s tim virusom, sa slabim i nikakvim simptomima i nema pojma. Tko zna koliko ih je takvih.
Ja se nadam da ce s dolaskom toplog vremena se situacija smiriti, a vjerujem da ce do kraja godine izaci s cjepivom, pa mozda nam ipak ima spasa
Ne bih rekao da vrijeme ima puno veze sa tim. Eno Spanija, Australija, BI
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Jebo sport. To je najmanji problem. Evo i ovdje odgodili 24H motora. Prebaceno za jesen
No jedan radnik na odrzavanju u Diznilendu pozitivan na virus. Navodno je dio nocne ekipe pa nije imo dodira sa posjetiocima al hajd znaj dje ga je lola sve zakacio
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia wrote: 11 Mar 2020, 08:16
Jebo sport. To je najmanji problem. Evo i ovdje odgodili 24H motora. Prebaceno za jesen
No jedan radnik na odrzavanju u Diznilendu pozitivan na virus. Navodno je dio nocne ekipe pa nije imo dodira sa posjetiocima al hajd znaj dje ga je lola sve zakacio
Ma naravno, nebitno u tom kontekstu, ali odražava razmjer svega.
Arslan_11 wrote: 11 Mar 2020, 09:09
Dumi, evo ja sam citao taj clanak. Na kraju clanka, ako sam dobro razumio, ministar zdravstva je rekao da 80% ljudi nece osjetiti simptome!?