Sevap je uputiti neiskusne ...Dorian wrote: 11 Mar 2020, 12:01 Ja mislim da je najbolji spoj mladosti i iskustva. Da je ona što mlađa a ja što iskusniji. Jedina granica ja da je ona legalna. A razlika je nebitna.
Zato sam ja svu ušteđevinu, kao svaki normalan srednjovječni muškarac u klimaksu, potrošio da kupim crveni Mercedes kabriolet i vozam se oko srednjih škola ne bi li, kao u pjesmi Zabranjenog pušenja, s vremena na vrijeme u moju Mečku palo nešto mlađe.
Velika razlika u godinama
Moderator: spacebound
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
- Status: Offline
Re: Velika razlika u godinama
Neka sam sebi kupi Mercedes kabriolet, neće se grebati od mene.
I neću mu reći u kojoj školi su naj, neka se sam trudi.
Nekako volim da sam jedini horoz kada su koke u pitanju
I neću mu reći u kojoj školi su naj, neka se sam trudi.
Nekako volim da sam jedini horoz kada su koke u pitanju
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14878 times
Foe Majo, foe i rahatMaja wrote: 11 Mar 2020, 11:00 Koji me vrag natjera da citam temu a fino sam je dosad ignorisala.
Alahimanet.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Vjetar
- Forum [Bot]
- Been thanked: 24 times
Ne daju mi da uđem u te šiša barove, neuredna mi brada kažuDunjaa wrote: 11 Mar 2020, 08:03Vjetar wrote: 10 Mar 2020, 23:14 Kod nas pogotovo, muškarci grohnu već u kasnim dvadesetim ili početkom tridesetih. Tako da ne izgleda puno gore onaj u 40-im od onog u tridesetim. Onaj u 50-im izgleda malo gore od ovog u 40-im. Čak ni u 60-im muškarci ne izgledaju katastrofalno. Eno Pudarića npr. Doduše, umro jeAli jasna vam je poenta. Ne svi muškarci naravno, ali dosta njih...
Žene stare brzo. U tridesetim već nisu više djevojke. U 40-im im je Pudarić avion, da ne idem daljeZato, nije to toliko drastično kasnije, kad recimo muškarac oženi 20 godina mlađu. Dok je ona u 20-im, on realno izgleda malo lošije od nekog deset godina od nje starijeg muškarca. Možda i bolje, jer proljepšamo se kasnije malo, pred konačno grohanje
Onda u njenim tridesetim, ona svakako nije ono što je bila, ni blizu, pa taj 50-ogodišnjak koji je malo lošiji od 40-godišnjaka dođe kao premija... I tako dalje.
![]()
![]()
pogledam oko sebe pa opet
koliko generalizacija mati draga.
A čekaj, mene jedna druga stvar interesuje.. Gdje te omladinke upoznaješ? Po šiša barovima, u MC Donaldsu, imas buregdzinicu kraj neke gimnazije, muvaš kćerke prijatelja?
A za zadnje postoveMene stid čitati. Da opet pitam, ko se konkretno ovdje bavi drugima?
Kada reče Dunjaa ..."muvaš kćerke prijatelja"... da navučem gnijev žena i bogova na svoju glavu:
Ima nešto privlačno perverzno kada sretneš ženu poslije 20 i kusur godina i sjednete na kafu i prisjećate se kako ste se điđi-miđi kada ste bili mladi, a onda iz razgovora shvatiš da ona klinka koju si sinoć iz Sloge odveo kući je njena kćer.
Ima nešto privlačno perverzno kada sretneš ženu poslije 20 i kusur godina i sjednete na kafu i prisjećate se kako ste se điđi-miđi kada ste bili mladi, a onda iz razgovora shvatiš da ona klinka koju si sinoć iz Sloge odveo kući je njena kćer.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14403 times
- Been thanked: 24163 times
- Status: Online
Ti rocko nisi perverzan,Dorian wrote: 11 Mar 2020, 12:20 Kada reče Dunjaa ..."muvaš kćerke prijatelja"... da navučem gnijev žena i bogova na svoju glavu:
Ti si za zatvora.
Dozvolite da se obratimo
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Dorian wrote: 11 Mar 2020, 12:20 Kada reče Dunjaa ..."muvaš kćerke prijatelja"... da navučem gnijev žena i bogova na svoju glavu:
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 478 times
- Been thanked: 1465 times
Koji si ti meni carDorian wrote: 11 Mar 2020, 12:20 Kada reče Dunjaa ..."muvaš kćerke prijatelja"... da navučem gnijev žena i bogova na svoju glavu:
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Jao forumskih metača. A izginuše ovdje ne bil uvatili kakvu usidjelicu jal raspustenicu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1272 times
- Been thanked: 4061 times
- Status: Online
Haj šuti ti Francuz. Vaš predsjednik guzi babu. Mogu mislit šta ostali rade.insomnia wrote: 11 Mar 2020, 12:35 Jao forumskih metača. A izginuše ovdje ne bil uvatili kakvu usidjelicu jal raspustenicu
Klanjam džematile po parkovima.
Povikala "A đe sam ja tu?"Dori wrote: 11 Mar 2020, 12:29Dorian wrote: 11 Mar 2020, 12:20 Kada reče Dunjaa ..."muvaš kćerke prijatelja"... da navučem gnijev žena i bogova na svoju glavu:
Ima nešto privlačno perverzno kada sretneš ženu poslije 20 i kusur godina i sjednete na kafu i prisjećate se kako ste se điđi-miđi kada ste bili mladi, a onda iz razgovora shvatiš da ona klinka koju si sinoć iz Sloge odveo kući je njena kćer.![]()
Zna li mama?
![]()
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
Zamisli frajer vara suprugu sa mamom jojgospođa Brams wrote: 10 Mar 2020, 23:55 Dovedes frajera kuci a ono vise zajednickih tema ima s tvojom mamom nego s tobom...i na kraju veceri jos skontaju sa su isli u isti razred![]()
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Svaka starka je put ka kćeri. Ili sinu...insomnia wrote: 11 Mar 2020, 12:35 Jao forumskih metača. A izginuše ovdje ne bil uvatili kakvu usidjelicu jal raspustenicu
Kako ona emisija kaže, gledaj mamu, biraj kćerku.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Ja sam rekao ova će se tema razviti u pravom pravcu samo je treba ostaviti . 
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
A nisi je pitao čija je..Dorian wrote: 11 Mar 2020, 12:20 Kada reče Dunjaa ..."muvaš kćerke prijatelja"... da navučem gnijev žena i bogova na svoju glavu:
.
Koga pitao?
Bona, 50 godina i upada 20-godišnjakinja. NIšta se ne pita u toj situaciji, svaka SIDA je prihvatljiv rizik.
A možda je to samo varijacija na jednu scenu iz ovog filma: https://www.imdb.com/title/tt0094947/
Moje je da znam, a vaše da se pitate...
Bona, 50 godina i upada 20-godišnjakinja. NIšta se ne pita u toj situaciji, svaka SIDA je prihvatljiv rizik.
A možda je to samo varijacija na jednu scenu iz ovog filma: https://www.imdb.com/title/tt0094947/
Moje je da znam, a vaše da se pitate...
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Samo strogo do 15 godinaDorian wrote: 11 Mar 2020, 10:24Ali, ako je razlika 16 ili 25,onda to klikanje više ne važi?MunDZi wrote: 11 Mar 2020, 00:39 Malo vi to kompĺikujete.
Nije ljubav paradajz, pa da kao na pijaci birate partnerove godine. Ono planski, ovog hocu jer je mladji/stariji, a onog necu jer.......
Mislim, moze i tako, ali nije to ljubav, mada se mnogi zavaravaju da jeste.
Kad sretnes nekog s kim kliknes na skoro svim bitnim poljima, onda ti neka razlika od 10-15 godina ne moze predstavljati problem. Problem je u oku posmatraca koji sebe ne moze vidjeti u toj situaciji.
Ako je dan preko, onda ne vazi.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
Mute jesi gledao "Mrs Robinson"Mutevelija wrote: 11 Mar 2020, 12:49Zamisli frajer vara suprugu sa mamom jojgospođa Brams wrote: 10 Mar 2020, 23:55 Dovedes frajera kuci a ono vise zajednickih tema ima s tvojom mamom nego s tobom...i na kraju veceri jos skontaju sa su isli u isti razred![]()
![]()