Ali eto..sve je stvar navike...

Moderator: Krokodil Behko
Ali eto..sve je stvar navike...
Mozda ga hoce opet zvati
pa peri ruke med. alkoholomMunDZi wrote: 11 Mar 2020, 17:18 Hvala za info, ali i ja sam prosle sedmice uzela dva mala. Kajem se sto nisam vise, jer od vikenda ne mogu nigdje naci.
Zna li neko kako se moze kod kuce smuckati jedan takav gel. Ako se ima u kuci medicinskog alkohola, ima li kakva formula da se smucka s necim pa da se dobije ovaj gel za dezinfekciju?
hos sa mnom na kafu ?
Pa hajd sad kad hoces na kafu? Ja mogu sutra.
Ozbiljno ili se zezas?
Ozbiljno
mene sad strah ova snowie ce me zbarit
Javicu ti se za desetak Danadadojović wrote: 11 Mar 2020, 16:52Ma imali smo mi i malo sreće u svemu tome. Prvo, negdje s početkom ove krize, smijenjen je bivši ministar zdravstva, koji je po percepciji javnosti, bio najgori ministar, ne samo u Hrvatskoj, već i puno šire. Da je on ostao na svojoj poziciji, bili bi nam...Drugo, ove pozicije koje drže ljudi koji su zaduženi za problem, nisu zanimljive uhljebima i drugim stranačkim uhljupima, pa na njima imamo sposobne ljude. Nisu to one sinekure gdje se, prilikom zapošljavanja kaže : de zaposlit ćemo onog malog Šiminog. Treće, možda i najvažnije, a to sam već spominjao, prvi dan epidemije, u Hrvatsku su unišli turisti iz Wuhana, pa se iz tog razloga, na vrijeme reagiralo.Duminjo wrote: 11 Mar 2020, 14:29
Rekoh da mislim samo.. I mislim da vas plenki zavlaci. Ne znam sta je tu lose