Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Još čekamo da se Karleusa izjasni oko ovoga pa da znamo na čemu smo.
. . . . . . . . .
- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 4208 times
- Been thanked: 3933 times
Ma kakvi unistit Kinu, Kina se osevapila ovih dana. Napravila biznis samo takav, samo sto ljudima to i dalje nije jasno.spacebound wrote: 11 Mar 2020, 20:00 A moja pise kako je gledala nekog "strucnjaka" koji kaze da je to americko maslo da uniste Kinu, i ona u to vjerujeRekoh da odoh spavat i da cemo sutra trunit o svjetskim zavjerama. Nisam danas imala snage da joj pisem
![]()
Ma moja zna da se desava katastrofa, ibreti se citajuci svakakve gluposti ali ona uvijek pozitivno gleda na sve. Kaze ionako je freak za higijenu, sad jos vise. Kaze mi da ne citam puno jer zna da se sikiram. Tata mi trebao u subotu za Washington. Nadam se da ce odgodit.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
Kome se da... Jedan od najvećih američkih autoriteta po pitanju zaraznih bolesti, u Roganovom podcastu...
Habibti, ya nour el - ain... 

- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Nisu od korone, tamo su bolesni u glavu. Zaraza 98% minimalno.uvijek_kontra wrote: 11 Mar 2020, 19:56I kod nas imaju takve fore.carobnjak N wrote: 11 Mar 2020, 19:49 ne kontam ovo sa džumom do 250 ljudi max
mislim da bi je obavezno trebali suspendovati do dalnjeg
Ne moze 500 ljudi, a moze 100 ljudi na dogadjaj.
Ne kontam, zaista. Sta je prece?
Pise mi sad mama, kako je jedna doktorka u Srbiji izjavila, da je sve laz. Da ljudi nisu bolesni kod njih.![]()

- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13945 times
- Been thanked: 23014 times
Frulas sta ima, jel to imalo bolje?Mirelam wrote: 11 Mar 2020, 20:48Nisu od korone, tamo su bolesni u glavu. Zaraza 98% minimalno.uvijek_kontra wrote: 11 Mar 2020, 19:56
I kod nas imaju takve fore.
Ne moze 500 ljudi, a moze 100 ljudi na dogadjaj.
Ne kontam, zaista. Sta je prece?
Pise mi sad mama, kako je jedna doktorka u Srbiji izjavila, da je sve laz. Da ljudi nisu bolesni kod njih.![]()
![]()
Ovdje kad vas pokazu na televizoru, kolko drame, ja se pod kauc bacim, jebtito
Dozvolite da se obratimo
- Mirelam
- Forum [Bot]
Vjeruj da ne znam. Odem ujutro na posao (imam ausfajs

U 7 i 15 se vratih u moje selo, nema ziva roba kao ni jutros. Sablasno. Nije bolje izgleda, danas 196 mrtvih mislim.
Sad cujem da su nasli nultog nosioca, neki Svabo.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Opet vas svabe u belaj uvaljuju
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Fuddo
- Maliciozni seronja
A u pm jebade,Mirelam wrote: 11 Mar 2020, 21:22Vjeruj da ne znam. Odem ujutro na posao (imam ausfajsFuddo wrote: 11 Mar 2020, 21:15
Frulas sta ima, jel to imalo bolje?
Ovdje kad vas pokazu na televizoru, kolko drame, ja se pod kauc bacim, jebtito) i navecer se vratim. Jucer su narod iz firme poslali da rade od kuce. Meni se ne da rasklapati masineriju tako da cu do kraja sedmice sigurno ici na posao. Za ponedjeljak cemo vidjeti. Navodno mozemo na server preko WBS, ali dok mi ne potvrde ostali ne rasklapao ekrane i racunare.
U 7 i 15 se vratih u moje selo, nema ziva roba kao ni jutros. Sablasno. Nije bolje izgleda, danas 196 mrtvih mislim.
Sad cujem da su nasli nultog nosioca, neki Svabo.
A prodavnice, jesu li jos snadbjevene?
Dozvolite da se obratimo
- Mirelam
- Forum [Bot]
Ja sam jucer svratio poslije posla u jednom selu. Nisam imao problema ni sa guzvom, ni nestasicom. Malo je sa mesom bilo tanje nego obicno. Dok zena mi kaze u nasem selu, red ispred, ulazi po 10 ljudi, distancione linije povucene na podu, nema nekih stvari koje su inace normala. Konzerve graha, lece, leblebija....Ono dugotrajno, dok je povrce regularno.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Fudo jesul spremni Preppersi?

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Jesu li skočile cijene?Mirelam wrote: 11 Mar 2020, 21:30 Ja sam jucer svratio poslije posla u jednom selu. Nisam imao problema ni sa guzvom, ni nestasicom. Malo je sa mesom bilo tanje nego obicno. Dok zena mi kaze u nasem selu, red ispred, ulazi po 10 ljudi, distancione linije povucene na podu, nema nekih stvari koje su inace normala. Konzerve graha, lece, leblebija....Ono dugotrajno, dok je povrce regularno.
. . . . . . . . .
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Znaci, vec se osjeti u prodavnicama, fali.
Tc
Jebli mamu ovi ovdje niko qrcom ne mrda, sam seru po televizoru.
Danas mi lik na poslu veli, ima extra kartu za koncert ramsteina na soldiers fieldu, bil fudo iso?
Ojebo ti ramstein mamu, pa dje ti zivis, pratis li ista?
Ma jebo to kae, bezze je to, nema nista.
A vi’s kad ovdje pukne, sve naoruzano do zuba i ludo ko struja, facace nas po meksiku.
Tc
Danas mi lik na poslu veli, ima extra kartu za koncert ramsteina na soldiers fieldu, bil fudo iso?
Ojebo ti ramstein mamu, pa dje ti zivis, pratis li ista?

A vi’s kad ovdje pukne, sve naoruzano do zuba i ludo ko struja, facace nas po meksiku.
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Kad chuck norrisa bude strah tad će i fudu.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Mirelam
- Forum [Bot]
Nisu.Socrates wrote: 11 Mar 2020, 21:32Jesu li skočile cijene?Mirelam wrote: 11 Mar 2020, 21:30 Ja sam jucer svratio poslije posla u jednom selu. Nisam imao problema ni sa guzvom, ni nestasicom. Malo je sa mesom bilo tanje nego obicno. Dok zena mi kaze u nasem selu, red ispred, ulazi po 10 ljudi, distancione linije povucene na podu, nema nekih stvari koje su inace normala. Konzerve graha, lece, leblebija....Ono dugotrajno, dok je povrce regularno.
Nesto kontam, vas bi to moglo potrijebiti podobro. Jeben vam je zdravstveni sistem.Fuddo wrote: 11 Mar 2020, 21:34 Znaci, vec se osjeti u prodavnicama, fali.
Tc
Ojebo ti ramstein mamu, pa dje ti zivis, pratis li ista?![]()