Pardon?
TROSJED
Moderator: VIP
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9093 times
- Been thanked: 5821 times
- Status: Offline
- Barba
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 8 times
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
Re: TROSJED
Zoven u vezi virusa
Bila do dućana po spizu. Došla doma, ostavila vrećice na stolu, otišla u kupatilo. Prala ruke 20 sekundi sapunom i toplom vodom.
U kužini izvadila sve iz vrećica. Sitila se da su vrećice bile po traci na blagajni di milijun ljudi DIRA sve to rukama. Otišla u kupatilo, prala ruke 20 sekundi sapunom i toplom vodom.
U kužini uzela novčanik sa stola da ću ga spremit u sobu. Izvrnem ga i poispada sitniš iz njega. Pokupim sitniš i sitin se da sam upravo dirala pare koje je diralo milijun ljudi. Otišla u kupatilo, prala ruke 20 sekundi sapunom i toplom vodom.
Krenem kuvat. Uzmem meso zamotano u papir. Bacim papir u smeće. Sitim se da je mesar zamota meso u taj papir s rukama kojima je prethodno zamota meso za još milijun ljudi. Otišla u kupatilo, prala ruke 20 sekundi toplom vodom i sapunom.
Doša mali, ima li šta za ručak. Nema, nisan stigla. Ozbiljno? A šta si radila? Prala ruke, cili dan. Uzmi sendvič.
Uzmem jaketu s naslona stolice da ću je spremit u ormar. Sitim se da sam s tom jaketom u prolazu dotakla milijun ljudi. I očešala vrata. I kvaku od vrata od dućana. Jaketu spalim, odem u kupatilo i perem ruke 20 sekundi toplom vodom i sapunom.
Shit. Sitila se da mi je jaketa prije spaljivanja bila naslonjena na stolicu. Stolica je ravna površina na kojoj se virus može zadržat i do 7 dana. Uzela stolicu, stavila je u kadu i tuširala je 20 minuta špricajući je domestosom.
Iživcirala se, uzmem drugu jaketu i krenem prošetat po suncu jer vitamin D čuva od virusa. Krenem prema liftu, a ne, ne. Sitim se da je najmanje milijun ljudi diralo ta vrata od jutros. Spustim se skalama kližući bezbrižno rukicama po rukohvatu. Niz kojeg je od jutros odsklizalo najmanje milijun ruku. Shit.
Pokušavam otvorit vrata od portuna LAKTOM. Ne ide. Jedno je kihat u lakat, drugo je s njim otvarat teška vrata. Vrata koja je od jutros otvorilo milijun ljudi. Sigurno ne laktom.
A nije lako ni kihat i kašljat u lakat, kad smo već kod toga. Na internetima piše "Kašljite u lakat", evo ne vadin glavu iz lakta ima misec dana ali bogami nikako se zakašljat ka čovik, svi su mi kapilari popucali od napora.
Nema veze, važno je ne dirat lice prstima. Iste sekunde se počešem po nosu. Jer sve šta ne smiš, moraš.
Vratim se doma, nazovem.
Molim Vas, zoven u vezi virusa.
Gospođo, hoćete li da Vam spojimo epidemiologa?
Ne, spojite mi psihijatra. Laktom, po mogućnosti, hvala!
..(Boba Đuderija.)

Bila do dućana po spizu. Došla doma, ostavila vrećice na stolu, otišla u kupatilo. Prala ruke 20 sekundi sapunom i toplom vodom.
U kužini izvadila sve iz vrećica. Sitila se da su vrećice bile po traci na blagajni di milijun ljudi DIRA sve to rukama. Otišla u kupatilo, prala ruke 20 sekundi sapunom i toplom vodom.
U kužini uzela novčanik sa stola da ću ga spremit u sobu. Izvrnem ga i poispada sitniš iz njega. Pokupim sitniš i sitin se da sam upravo dirala pare koje je diralo milijun ljudi. Otišla u kupatilo, prala ruke 20 sekundi sapunom i toplom vodom.
Krenem kuvat. Uzmem meso zamotano u papir. Bacim papir u smeće. Sitim se da je mesar zamota meso u taj papir s rukama kojima je prethodno zamota meso za još milijun ljudi. Otišla u kupatilo, prala ruke 20 sekundi toplom vodom i sapunom.
Doša mali, ima li šta za ručak. Nema, nisan stigla. Ozbiljno? A šta si radila? Prala ruke, cili dan. Uzmi sendvič.
Uzmem jaketu s naslona stolice da ću je spremit u ormar. Sitim se da sam s tom jaketom u prolazu dotakla milijun ljudi. I očešala vrata. I kvaku od vrata od dućana. Jaketu spalim, odem u kupatilo i perem ruke 20 sekundi toplom vodom i sapunom.
Shit. Sitila se da mi je jaketa prije spaljivanja bila naslonjena na stolicu. Stolica je ravna površina na kojoj se virus može zadržat i do 7 dana. Uzela stolicu, stavila je u kadu i tuširala je 20 minuta špricajući je domestosom.
Iživcirala se, uzmem drugu jaketu i krenem prošetat po suncu jer vitamin D čuva od virusa. Krenem prema liftu, a ne, ne. Sitim se da je najmanje milijun ljudi diralo ta vrata od jutros. Spustim se skalama kližući bezbrižno rukicama po rukohvatu. Niz kojeg je od jutros odsklizalo najmanje milijun ruku. Shit.
Pokušavam otvorit vrata od portuna LAKTOM. Ne ide. Jedno je kihat u lakat, drugo je s njim otvarat teška vrata. Vrata koja je od jutros otvorilo milijun ljudi. Sigurno ne laktom.
A nije lako ni kihat i kašljat u lakat, kad smo već kod toga. Na internetima piše "Kašljite u lakat", evo ne vadin glavu iz lakta ima misec dana ali bogami nikako se zakašljat ka čovik, svi su mi kapilari popucali od napora.
Nema veze, važno je ne dirat lice prstima. Iste sekunde se počešem po nosu. Jer sve šta ne smiš, moraš.
Vratim se doma, nazovem.
Molim Vas, zoven u vezi virusa.
Gospođo, hoćete li da Vam spojimo epidemiologa?
Ne, spojite mi psihijatra. Laktom, po mogućnosti, hvala!
..(Boba Đuderija.)
.
Re: Vaš današnji outfit
Joj, kada sam bio mlađi pa gledao filmove stalno sam mislio kako je to odvratno, nehumano, robotski kafa za ponijeti kada se ide na posao i kartica za ulaz u firmu. Jebo život ako nemaš vremena za sjesti s mirom popiti kafu.
A danas i kupujem kafu za ponijeti i karticom ulazim.
Dobro kažu, u životu nas stigne ono čega se plašimo.
Last edited by Dorian on 11 Mar 2020, 10:52, edited 1 time in total.
Ja da sam u svojoj kuci ili stanu ustala bih se prije i popila kavu. Inace tako radim i volim sama mirno zapoceti dan. Al ovdje mi je sve nista s nicim pa tako i kavu pijem nista s nicimDorian wrote: 11 Mar 2020, 10:51Joj, kada sam bio mlađi pa gledao filmove stalno sam mislio kako je to odvratno, nehumano, robotski kafa za ponijeti kada se ide na posao i kartica za ulaz u firmu. Jebo život ako nemaš vremena za sjesti s mirom popiti kafu.
Dobro kažu, u životu nas stigne ono čega se plašimo.
Da.Merlin246 wrote: 11 Mar 2020, 11:41Ja da sam u svojoj kuci ili stanu ustala bih se prije i popila kavu. Inace tako radim i volim sama mirno zapoceti dan. Al ovdje mi je sve nista s nicim pa tako i kavu pijem nista s nicimDorian wrote: 11 Mar 2020, 10:51
Joj, kada sam bio mlađi pa gledao filmove stalno sam mislio kako je to odvratno, nehumano, robotski kafa za ponijeti kada se ide na posao i kartica za ulaz u firmu. Jebo život ako nemaš vremena za sjesti s mirom popiti kafu.
Dobro kažu, u životu nas stigne ono čega se plašimo.![]()
Ja sam više kroz taj primjer govorio o promjeni stila života koji sam znao kada sam bio mlađi i drugačiji stil (zapadnjački, užurbani, poslovni) gledao samo na filmu. I nije mi se svidio kada sam gledao.
A sada je taj drugačiji stil došao i ovdje...
Ja isto ne volim ovaj nacin zivota. Vise volim mirniji zivot, smirenost, bez stresa, bez zurbe ali jebiga nece da mozeDorian wrote: 11 Mar 2020, 11:53Da.Merlin246 wrote: 11 Mar 2020, 11:41
Ja da sam u svojoj kuci ili stanu ustala bih se prije i popila kavu. Inace tako radim i volim sama mirno zapoceti dan. Al ovdje mi je sve nista s nicim pa tako i kavu pijem nista s nicim![]()
Ja sam više kroz taj primjer govorio o promjeni stila života koji sam znao kada sam bio mlađi i drugačiji stil (zapadnjački, užurbani, poslovni) gledao samo na filmu. I nije mi se svidio kada sam gledao.
A sada je taj drugačiji stil došao i ovdje...
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2765 times
- Been thanked: 4964 times
Re: Velika razlika u godinama
Pitaš me je l' studiram mašinstvo? StudiramVenera wrote: 11 Mar 2020, 21:02a joj najgore je ne biti u zivotu kretivna osobaNora Ibsenova wrote: 11 Mar 2020, 20:56 Najjače je kad kažeš nešto tamo lijevo, a onda ljubica duša, impliciraš, indirektno govoriš, upućuješ na ... pa nešto što njoj godi![]()
![]()
Nora, da te pitam, ti studiras masinstvo , vidim neki dan praksa zavarivanja![]()
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
to volim cutiNora Ibsenova wrote: 11 Mar 2020, 21:03Pitaš me je l' studiram mašinstvo? StudiramVenera wrote: 11 Mar 2020, 21:02
a joj najgore je ne biti u zivotu kretivna osoba![]()
Nora, da te pitam, ti studiras masinstvo , vidim neki dan praksa zavarivanja![]()
![]()
sa masinstvom mozes imati odlicna posao i platu
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Znam, uspjela sam to skontatiVenera wrote: 11 Mar 2020, 21:06to volim cutipa moje zanimanje je tehnickog smijera ,a uskoro cu ici i na jedan od seminara, iz oblasti koju nisu prakticiralla na poslu
![]()
sa masinstvom mozes imati odlicna posao i platu![]()
A za posao i platu bumo vidjel
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53938 times
- Been thanked: 9597 times
Ganjaj kakvu drzavnu firmu, privatno je tanko, il ima plata a nema doprinosa ili obratnoNora Ibsenova wrote: 11 Mar 2020, 21:07Znam, uspjela sam to skontatiVenera wrote: 11 Mar 2020, 21:06
to volim cutipa moje zanimanje je tehnickog smijera ,a uskoro cu ici i na jedan od seminara, iz oblasti koju nisu prakticiralla na poslu
![]()
A za posao i platu bumo vidjel![]()
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
ama natalno ces imati novac, iako sam amaterka, pitaj nekog tko bolje analiziraNora Ibsenova wrote: 11 Mar 2020, 21:07Znam, uspjela sam to skontatiVenera wrote: 11 Mar 2020, 21:06
to volim cutipa moje zanimanje je tehnickog smijera ,a uskoro cu ici i na jedan od seminara, iz oblasti koju nisu prakticiralla na poslu
![]()
meni je masinstvo privlacno , jer se vrtimm moko aviona, a iz hobija je znalo biti i blizu raketa
jedva cekam seminar iz navigacija
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 346 times
Nora Ibsenova wrote: 11 Mar 2020, 21:03Pitaš me je l' studiram mašinstvo? StudiramVenera wrote: 11 Mar 2020, 21:02
a joj najgore je ne biti u zivotu kretivna osoba![]()
![]()
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Venera wrote: 11 Mar 2020, 21:09ama natalno ces imati novac, iako sam amaterka, pitaj nekog tko bolje analiziraNora Ibsenova wrote: 11 Mar 2020, 21:07
Znam, uspjela sam to skontati
![]()
meni je masinstvo privlacno , jer se vrtimm moko aviona, a iz hobija je znalo biti i blizu raketa![]()
jedva cekam seminar iz navigacija![]()
E ako zvijezde kažu da ću bit lovator, onda je to to.
Ništa Arzonja, ipak mi nećeš biti potreban
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Što si tako šokiran pavlakice
- KREMENAC
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 3 times
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 346 times
U moje vrijeme cure su se dijelile na lijepe, ruzne i one koje studiraju masinstvo.
A muskadija prolazi Vilsonovim, izlete iz studentske sluzbe njih petorica, zavrnu ti ruku i unutra. Pitaju. Sta cemo sada, da te upisemo ili da ti noge polomimo? Izaberi.