Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Fuddo wrote: 11 Mar 2020, 21:34
Znaci, vec se osjeti u prodavnicama, fali.
Tc
Jebli mamu ovi ovdje niko qrcom ne mrda, sam seru po televizoru.
Danas mi lik na poslu veli, ima extra kartu za koncert ramsteina na soldiers fieldu, bil fudo iso?
Ojebo ti ramstein mamu, pa dje ti zivis, pratis li ista?
Ma jebo to kae, bezze je to, nema nista.
A vi’s kad ovdje pukne, sve naoruzano do zuba i ludo ko struja, facace nas po meksiku.
Nesto kontam, vas bi to moglo potrijebiti podobro. Jeben vam je zdravstveni sistem.
Doduse, oTi tvoji su se bas pokazali na tom planu..
Tobejarabi
Trump will address the nation tonight. Says "I am fully prepared to use the full power of the Federal Government to deal with our current challenge of the CoronaVirus!"
Mirelam wrote: 11 Mar 2020, 21:57
Nisu.
Nesto kontam, vas bi to moglo potrijebiti podobro. Jeben vam je zdravstveni sistem.
Tobejarabi
Ma nije bnb pitanje moji ili tvoji. Ovdje ce savkoga lijeciti kako tako. Kod vas ko ima para, ok cemo lijecimo, a ko nema, haj setaj.
Ode baja na ulicu, po Chicaga zarazi.
Tobejarabi
Ma nije bnb pitanje moji ili tvoje. Ovdje ce savkoga lijeciti kako tako. Kod vas ko ima para, ok cemo lijecimo, a ko nema, haj setaj.
Ode baja na ulicu, po Chicaga zarazi.
Ne mora tako biti u ovim okolnostima. Trošak testiranja su mnoge osiguravajuće kompanije već preuzele 100% bez ikakvog zakona donesenog. Predviđa se dodatnih 40-100 milijardi dolara koje će Kongres posvetiti ovome.
Danas jedan Talijan, kod nas, pobjegao iz karantene. Uhićen prilikom pokušaja ulaska u Crnu Goru.
Pomalo i tragikomično...dovedu te da te pregledaju i možda spase život a ti bježiš. I to hoćeš pobjeći u Italiju. E ne'š majčin sine!
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
dadojović wrote: 11 Mar 2020, 22:39
Danas jedan Talijan, kod nas, pobjegao iz karantene. Uhićen prilikom pokušaja ulaska u Crnu Goru.
Pomalo i tragikomično...dovedu te da te pregledaju i možda spase život a ti bježiš. I to hoćeš pobjeći u Italiju. E ne'š majčin sine!
dadojović wrote: 11 Mar 2020, 22:39