Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Bla wrote: 08 Feb 2018, 09:45
Upražnjavate li isto?
Ili ako jeste nekada u prošlosti, kako vam sada iz daljine to djeluje? Da li bi opet isto?
Rade li to drugi vama? itd itd...
A ja demonstrativno odoh sa topica
Kad sam bila dijete znala sam tako postupiti,nisam trpila neke zabrane koje mi nisu imale smisla.
Ali,nisam lupala vratima i ne bih to opet radila da se vratim u to doba.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
dadojović wrote: 10 Mar 2020, 18:37
Zna izgledati zanimljivo, ali samo kao filmska scena. U stvarnosti je, u većini slučajeva, iritantno ili melo-dramatično.
Kaze mali od jaranice skoro: "Odlazim zauvijek!!!" i izadje...
......i vrati se da nam kaze:"Ali brzo cu se vratiti"
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Zna izgledati zanimljivo, ali samo kao filmska scena. U stvarnosti je, u većini slučajeva, iritantno ili melo-dramatično.
dadjevic, pa sto je tvoja solucija
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
dadjevic, pa sto je tvoja solucija
Postaviti u sve prostorije klizna vrata. Ako se ne može demonstrativno zalupiti vratima, nema smisla ni izlaziti iz prostorije.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM