a ozbiljno , da li si ti nekad u zivotu demonstraitvno napusito prostoriju ili ( ako si vani) demosntrativno napusito dsutvo

Moderator: Krokodil Behko
pa jastorm wrote: 12 Mar 2020, 11:21 Ja to svaki dan radim...
Izdam upute radnicima i odlučno odem.. Psihologija![]()
Nema tu... Koncizno Izdam upute i zadatke...Salko_dvominutaš wrote: 12 Mar 2020, 11:23pa jastorm wrote: 12 Mar 2020, 11:21 Ja to svaki dan radim...
Izdam upute radnicima i odlučno odem.. Psihologija![]()
atomski s lijeva
da te ne stignu pitat niš
![]()
tako isto mojstorm wrote: 12 Mar 2020, 11:28Nema tu... Koncizno Izdam upute i zadatke...
Necu gluposti tipa... Kace plata, Imal rukavica, i toooo
![]()
zasto, zastooooZizi wrote: 12 Mar 2020, 11:54 Nisam ja od ovakvog ponašanja, a i meni to rijetko ko može uraditi, jer iako uradi ja idem za njim![]()
Zašto ne?
Zizi, nije pozljeno u momoentu ljutnje zaustavjati osobu, znam, jer imam masu isksutava o vlastitom demonstartivnom napustnju prostorijeZizi wrote: 12 Mar 2020, 12:09Zašto ne?![]()
Ovo mi se par puta desilo s ljudima iz poslovnog okruženja. Naučila sam ih tada da možemo biti ljuti jedni na druge, međutim posao zbog toga ne može ispaštati.
Sjela s njima i hajde sada da istresemo sve šta zamjeramo jedni drugima.
Tada sve raščistili, i s njihove strane nije više bilo demonstartivnog napuštanja prostorije, sa mnom a ni sa ostalim kolegama i kolegicama.
Sa mnom se nije tako lako posvađati, oni koji to i pokušaju te demonstrativno napuste prostor ili prekinu kontakt uglavnom se oni meni vrate![]()
Imam kapacitet da to mogu uraditiVenera wrote: 12 Mar 2020, 12:18Zizi, nije pozljeno u momoentu ljutnje zaustavjati osobu, znam, jer imam masu isksutava o vlastitom demonstartivnom napustnju prostorijeZizi wrote: 12 Mar 2020, 12:09
Zašto ne?![]()
Ovo mi se par puta desilo s ljudima iz poslovnog okruženja. Naučila sam ih tada da možemo biti ljuti jedni na druge, međutim posao zbog toga ne može ispaštati.
Sjela s njima i hajde sada da istresemo sve šta zamjeramo jedni drugima.
Tada sve raščistili, i s njihove strane nije više bilo demonstartivnog napuštanja prostorije, sa mnom a ni sa ostalim kolegama i kolegicama.
Sa mnom se nije tako lako posvađati, oni koji to i pokušaju te demonstrativno napuste prostor ili prekinu kontakt uglavnom se oni meni vrate![]()
![]()
Razgovor treba obavezno uraditi, ali kasnije; Najcesce, ovakve secene se desavaju jer su reultat ignoriranja problema unutar organizacije![]()
mozda radis u human resources , njima se ne mozemo oduprijeti u stanju ljutnjeZizi wrote: 12 Mar 2020, 12:24Imam kapacitet da to mogu uraditiVenera wrote: 12 Mar 2020, 12:18
Zizi, nije pozljeno u momoentu ljutnje zaustavjati osobu, znam, jer imam masu isksutava o vlastitom demonstartivnom napustnju prostorije![]()
Razgovor treba obavezno uraditi, ali kasnije; Najcesce, ovakve secene se desavaju jer su reultat ignoriranja problema unutar organizacije![]()
![]()
Nisam sklon tim teatralnim scenama. A i vrata mi imaju amortizere pa i nije neki posebni ugođaj lupati s njima.Venera wrote: 12 Mar 2020, 11:09dadojović wrote: 12 Mar 2020, 10:50
Postaviti u sve prostorije klizna vrata. Ako se ne može demonstrativno zalupiti vratima, nema smisla ni izlaziti iz prostorije.![]()
a ozbiljno , da li si ti nekad u zivotu demonstraitvno napusito prostoriju ili ( ako si vani) demosntrativno napusito dsutvo![]()
pretpostavila sam, ne volim ni ja, ali cu napraviti scenu u vrlo rijtekim momentimadadojović wrote: 12 Mar 2020, 15:49Nisam sklon tim teatralnim scenama. A i vrata mi imaju amortizere pa i nije neki posebni ugođaj lupati s njima.Venera wrote: 12 Mar 2020, 11:09
![]()
a ozbiljno , da li si ti nekad u zivotu demonstraitvno napusito prostoriju ili ( ako si vani) demosntrativno napusito dsutvo![]()