Ja sam lahka roba.uvijek_kontra wrote: 12 Mar 2020, 13:19 Hajd sto cu ja da sutim, kako ces njega kako se kaze podmititi?![]()

Moderator: Krokodil Behko
Ja sam lahka roba.uvijek_kontra wrote: 12 Mar 2020, 13:19 Hajd sto cu ja da sutim, kako ces njega kako se kaze podmititi?![]()
Cito sam dok sam doso do manje alkoholoa...arzuhal wrote: 12 Mar 2020, 13:13 Kako ojačati imunitet da biste izbjegli prehlade i koronavirus
https://www.klix.ba/lifestyle/zdravlje/ ... /200310167
Cuj bez stresa...Nisam ni stigao do alkohola.za sta dohvatim stres mi je...Ludilo s poslom,kamionima,robom,papirima...Turizma nema nikako,to sam vec prekrizio.Fuddo wrote: 12 Mar 2020, 13:30Cito sam dok sam doso do manje alkoholoa...arzuhal wrote: 12 Mar 2020, 13:13 Kako ojačati imunitet da biste izbjegli prehlade i koronavirus
https://www.klix.ba/lifestyle/zdravlje/ ... /200310167
Aj bizi
Pojma nemaju
Ma vratice se sve u normalu,
I bolje je sto ne mrda, j.... li im one gejse njihove, u sta nas uvalise.Vrag wrote: 12 Mar 2020, 14:01 sta se smijes fudo, evo vec 2 mjeseca se ceka roba, ne moze mrdnuti iz Kine![]()
Kreće ludnica i tu... Škole se zatvaraju, ja upravo dobio SMS i mail, da su mi predavanja ovaj tren otkazana... Vozim kraj merkatora, puna kolica se trpaju u auta... To je touvijek_kontra wrote: 12 Mar 2020, 14:06 Od mene nekih 11 kilometra, potvrdjen prvi primjer u mojoj okolini. Iz mog grada par ljudi je na testiranju jer su bili gdje i onaj iz Maroka sto je prvi dobio virus.
A brata su upravo zvali da razgovor za posao koji je trebao imat sutra, otkazuju dok se stanje ne normalizira.
Ina ( procitalal sam e mail, pisem kasnije o svojim zbivanjima) ali si u pravu, kao da je otkazivanje sporta , konacerata najveci problem na svijetuina wrote: 12 Mar 2020, 14:59 Vece firme zatvaraju. Legalno zatikaceno.
Kretanje sve vise ograniceno. 1 ili max 2 osobe u autu. I to sa validnim opravdanjem inace nah*b.
Manji supermarketi su otvoreni. Police nekih vrsta ulja i paste su prazne. Ima slucaja ozdravljenja
O mrtvim..neka im je dusa rahmet.
Za ligu me uopste nije briga.Sve to moze cekati.
Vjerojatno.Vjetar wrote: 12 Mar 2020, 10:42 Danas išao da vadim nalaze laboratorijske. U domu zdravlja milijardu ljudi, doslovno se dodirujemo u čekaoniciSve kašlje i kiše, sline i ispuhuju noseve. Kontam, otvori se zemljo! U toaletu, nema sapuna, nema papira, ona zahrđala slavina izgleda ko da su je iz wc šolje izvadili i montirali tu. Ja sa maramicom odvrćem i pušptam vodu, jedva nekako, u rukama papiri, bočica... Vrata zaglavljena, ne možeš ni laktom ih otvoriti, već moraš dobro povući ko sivonja...
Kad sam došao na red, sjednem na stolicu da mi vade krv i kontam kako sam prošli put pao u nesvijest kad su mi je vadiliSjećam se samo da sam se smijuljio sestrama kad su je izvadile i onda sebe na podu, sa sestrama koje se oko mene nadvile i smiju se, brišu mi krv sa čela jer sam spucao o nešto pri padu. Kažu - ovolika momčina a u nesvijest od krvi pao
![]()
I kontam, zamisli sad padnem u nesvijest opet, na onaj pod po kojem je sve i jedan onaj penzioner popljuvao sve što je imao iskašljati iz onih njihovih pluća. I ja licem u tome, isplaženog jezika...![]()
Sreća nisam, pa eto.
Hoću reći, Svi ćemo se zaraziti![]()
![]()