Ja sam lahka roba.uvijek_kontra wrote: 12 Mar 2020, 13:19 Hajd sto cu ja da sutim, kako ces njega kako se kaze podmititi?![]()
Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1238 times
- Been thanked: 3940 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Klanjam džematile po parkovima.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5480 times
- Been thanked: 5025 times
- Status: Online
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14232 times
- Been thanked: 23712 times
Cito sam dok sam doso do manje alkoholoa...arzuhal wrote: 12 Mar 2020, 13:13 Kako ojačati imunitet da biste izbjegli prehlade i koronavirus
https://www.klix.ba/lifestyle/zdravlje/ ... /200310167
Aj bizi
Pojma nemaju
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2873 times
- Been thanked: 23775 times
Cuj bez stresa...Nisam ni stigao do alkohola.za sta dohvatim stres mi je...Ludilo s poslom,kamionima,robom,papirima...Turizma nema nikako,to sam vec prekrizio.Fuddo wrote: 12 Mar 2020, 13:30Cito sam dok sam doso do manje alkoholoa...arzuhal wrote: 12 Mar 2020, 13:13 Kako ojačati imunitet da biste izbjegli prehlade i koronavirus
https://www.klix.ba/lifestyle/zdravlje/ ... /200310167
Aj bizi
Pojma nemaju
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma vratice se sve u normalu,
Ovo uopste nije strasno kakvim se predstavlja.
Mislim, jeste strasno, ljudi umiru jbg, al sto rece Fransoa u tim godinama sto umiru, kad zapne noznik prstom za stolic ima sanse da umre, a kamo li kad fasuje upalu pluca.
Debela vecina prelezi, iskise, i vozi dalje.
Isto sa obicnom gripom.
Vremenok ce se organizam navici na ovo, imunitet ce ga sredit, skontace se i vakcina...a dotle cemo ostat bez kinte
Ma ko mu jebe mater, nek ide kako ide, nemre gore od ‘93 da se na glavu nasadi.
Dozvolite da se obratimo
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

I bolje je sto ne mrda, j.... li im one gejse njihove, u sta nas uvalise.Vrag wrote: 12 Mar 2020, 14:01 sta se smijes fudo, evo vec 2 mjeseca se ceka roba, ne moze mrdnuti iz Kine![]()
Dozvolite da se obratimo
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5480 times
- Been thanked: 5025 times
Od mene nekih 11 kilometra, potvrdjen prvi primjer u mojoj okolini. Iz mog grada par ljudi je na testiranju jer su bili gdje i onaj iz Maroka sto je prvi dobio virus.
A brata su upravo zvali da razgovor za posao koji je trebao imat sutra, otkazuju dok se stanje ne normalizira.
A brata su upravo zvali da razgovor za posao koji je trebao imat sutra, otkazuju dok se stanje ne normalizira.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Kod nas jucer bio nakav sajam nekih gluposti, frajer sto je pozitivan citav dan trkeljo okolo, nesta kupovo.
Eno hoce da ga streljaju
Eno hoce da ga streljaju
Dozvolite da se obratimo
Kreće ludnica i tu... Škole se zatvaraju, ja upravo dobio SMS i mail, da su mi predavanja ovaj tren otkazana... Vozim kraj merkatora, puna kolica se trpaju u auta... To je touvijek_kontra wrote: 12 Mar 2020, 14:06 Od mene nekih 11 kilometra, potvrdjen prvi primjer u mojoj okolini. Iz mog grada par ljudi je na testiranju jer su bili gdje i onaj iz Maroka sto je prvi dobio virus.
Habibti, ya nour el - ain... 
- shark-attack
- Inventar foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
iz moje mahale Tom Hanks i Rita Wilson:
The clinics have negative pressure rooms used to isolate patients during treatment.
There are three other coronavirus patients being treated at the Gold Coast University Hospital, including a 32-year-old woman who returned from the US, a 31 year-old-male and a 63-year-old beautician.
Hanks touched down on the Gold Coast on January 26 and was rumoured to be staying at Peppers Broadbeach — in the same building as a Chinese national who was one of Australia’s first coronavirus cases. The couple’s son Chet took to Instagram to say they were “fine” and “not even that sick”.
The clinics have negative pressure rooms used to isolate patients during treatment.
There are three other coronavirus patients being treated at the Gold Coast University Hospital, including a 32-year-old woman who returned from the US, a 31 year-old-male and a 63-year-old beautician.
Hanks touched down on the Gold Coast on January 26 and was rumoured to be staying at Peppers Broadbeach — in the same building as a Chinese national who was one of Australia’s first coronavirus cases. The couple’s son Chet took to Instagram to say they were “fine” and “not even that sick”.
KIAORA
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5177 times
- Been thanked: 7302 times
Vece firme zatvaraju. Legalno zatikaceno.
Kretanje sve vise ograniceno. 1 ili max 2 osobe u autu. I to sa validnim opravdanjem inace nah*b.
Manji supermarketi su otvoreni. Police nekih vrsta ulja i paste su prazne. Ima slucaja ozdravljenja
O mrtvim..
neka im je dusa rahmet.
Za ligu me uopste nije briga.
Sve to moze cekati.
Kretanje sve vise ograniceno. 1 ili max 2 osobe u autu. I to sa validnim opravdanjem inace nah*b.
Manji supermarketi su otvoreni. Police nekih vrsta ulja i paste su prazne. Ima slucaja ozdravljenja
O mrtvim..
Za ligu me uopste nije briga.
Svijest ima sidrište.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Ina ( procitalal sam e mail, pisem kasnije o svojim zbivanjima) ali si u pravu, kao da je otkazivanje sporta , konacerata najveci problem na svijetuina wrote: 12 Mar 2020, 14:59 Vece firme zatvaraju. Legalno zatikaceno.
O mrtvim..neka im je dusa rahmet.
Za ligu me uopste nije briga.Sve to moze cekati.
Pazi se
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Trafalgar Law
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Moram skratiti boravak kod sestre, kada se vratim vjerovatno u karantin. Jes me krenulo. 
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Mene nerviraju ljudi koji kaslju i kisu bez da stave saku ili maramicu preko svojih gubica.
Uvjek su me takvi ljudi nervirali, a sad zbog korone pogotovo. To su zaboga osnovni maniri koji se nose iz kuce. Fuj. Tacno dobijem zelju da takvim raspalim samarcinu, da im se saka permanentno ucrta na faci.
Uvjek su me takvi ljudi nervirali, a sad zbog korone pogotovo. To su zaboga osnovni maniri koji se nose iz kuce. Fuj. Tacno dobijem zelju da takvim raspalim samarcinu, da im se saka permanentno ucrta na faci.
Vjerojatno.Vjetar wrote: 12 Mar 2020, 10:42 Danas išao da vadim nalaze laboratorijske. U domu zdravlja milijardu ljudi, doslovno se dodirujemo u čekaoniciSve kašlje i kiše, sline i ispuhuju noseve. Kontam, otvori se zemljo! U toaletu, nema sapuna, nema papira, ona zahrđala slavina izgleda ko da su je iz wc šolje izvadili i montirali tu. Ja sa maramicom odvrćem i pušptam vodu, jedva nekako, u rukama papiri, bočica... Vrata zaglavljena, ne možeš ni laktom ih otvoriti, već moraš dobro povući ko sivonja...
Kad sam došao na red, sjednem na stolicu da mi vade krv i kontam kako sam prošli put pao u nesvijest kad su mi je vadiliSjećam se samo da sam se smijuljio sestrama kad su je izvadile i onda sebe na podu, sa sestrama koje se oko mene nadvile i smiju se, brišu mi krv sa čela jer sam spucao o nešto pri padu. Kažu - ovolika momčina a u nesvijest od krvi pao
![]()
I kontam, zamisli sad padnem u nesvijest opet, na onaj pod po kojem je sve i jedan onaj penzioner popljuvao sve što je imao iskašljati iz onih njihovih pluća. I ja licem u tome, isplaženog jezika...![]()
Sreća nisam, pa eto.
Hoću reći, Svi ćemo se zaraziti![]()
![]()
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti