juce u busu zenska, stavila masku na lice, a na ruke one hirurske rukavice...

Moderator: Krokodil Behko
Drago mi je sto si bolje.Vjetar wrote: 12 Mar 2020, 16:25Ma jeste bolje, malo me steže u plućima, ali malkice malkiiiice, nema boli, jeste mi testeralo u plućima kad me pregledala doktorica, pa je to i zabrinulo. Danas kaže, jao ja vas nisam ni pitala jeste li putovali u Italiju i sličnoina wrote: 12 Mar 2020, 15:22
Je li ti bolje?
Gdje si bio? S kim si bio? Sta si radio?
Evo me k'o policajac..![]()
![]()
Uglavnom, nalazi super, sve u normali, ali ipak mi reče - idite kući i samoizolirajte se do ponedjeljka. Kontam, pa šta radim svih ovih godina![]()
![]()
Kako si ti? Kakvo je stanje tamo? Ništa ne pričaš... Ili ja ne čitam ako nisam kvotan![]()
![]()
Reskirati ću smrknute poglede, kolutanje očima.... "pa zar morate i tu?!"Iskra wrote: 12 Mar 2020, 16:23storm wrote: 12 Mar 2020, 16:20 Panika je štetna, ali šta je za nekog panika?
Mnogi će i striktno pridržavanje uputa institucija, ocijeniti panikom.
Opet još gora od pretjerane reakcije, je nonšalantno ponašanje i ismijavanje situacije.
Idi kupi sta treba da kupiš pa.ako te kasnije panika uhvati da mi možeš reći kako sam pametna, mudra, lijepa, slatka i sve to.![]()
Fuddo moj to ti niko ne konta, sto kaze moja radna kolegica pa ne izaziva korona nestanak vode , ali valjda raja kupuje stihijski ono daj jos toalet papira jedon par pakovanja od 36 rolni da napunim kolica da seubijedim da sam nakupovo svasta. psihologijaFuddo wrote: 12 Mar 2020, 13:05 Haj sve, al sto je raja pokupovala toalet papir?
Bilo sam jedno pakovanje u prodavnici, nako samo tuzno cuci u coslu, e haj reko, nes ni ti ostat.
Mislim, ko da toalet papir lijeci ovo?
Il se mozda pravo kenja od ovog cuda ako se fasuje?
Ja se evo spremam da odem u prodavnicu i podmirim se pivomDunjaa wrote: 12 Mar 2020, 16:37 Frajer ispred mene na kasi, nakupovao alkohola raznogsvi kupuju hranu, on će se fino namiriti.
Ja nisam to rekla, nisi shvatila.Osvrnula sam se na njen dio posta gdje se svakog ko kaze da se ne plasi zaskoci. E to sam i ovdje dozivjela, zatoina wrote: 12 Mar 2020, 16:32 A space i Tox me bas cude...
Cuj oni koji su u strah bolje da sklone s teme. E svasta.
Eto mene jeste strah. Strah me za roditelje. Strah me za dijete. I sve one koje volim. A vala i generalno.
I ako zbog toga panicim, rado nek' bude.
Pametna je hanuma u tebe nego kupi ti jos koji paket Cole, ona ti ubija sve GI bugs, a raja nezna da Norovirus hara zadnja 2 mjeseca jer svi seruckaju o Coroni a Norovirusa na sve strane.Fuddo wrote: 12 Mar 2020, 13:14Pa je, dobro je to ona skontala.uvijek_kontra wrote: 12 Mar 2020, 13:12 Fuddo, pa pametna ti je žena skroUz. Veli ako budes jela i pila to sve, nema sanse da neki virus predje na nju.Pre ce na one sto Peru ruke svake dvije sekunde i paze sto na sat. Klasika.
More netflix gledat dva mjeseca.![]()
Ovdje fakulteti otkazuju nastavu ko ludi sve ide na online j... ga vecini profesora 75 godina.storm wrote: 12 Mar 2020, 14:13Kreće ludnica i tu... Škole se zatvaraju, ja upravo dobio SMS i mail, da su mi predavanja ovaj tren otkazana... Vozim kraj merkatora, puna kolica se trpaju u auta... To je touvijek_kontra wrote: 12 Mar 2020, 14:06 Od mene nekih 11 kilometra, potvrdjen prvi primjer u mojoj okolini. Iz mog grada par ljudi je na testiranju jer su bili gdje i onaj iz Maroka sto je prvi dobio virus.
A brata su upravo zvali da razgovor za posao koji je trebao imat sutra, otkazuju dok se stanje ne normalizira.![]()
Ne saka sine rukav nadlakticaMunDZi wrote: 12 Mar 2020, 15:06 Mene nerviraju ljudi koji kaslju i kisu bez da stave saku ili maramicu preko svojih gubica.
Uvjek su me takvi ljudi nervirali, a sad zbog korone pogotovo. To su zaboga osnovni maniri koji se nose iz kuce. Fuj. Tacno dobijem zelju da takvim raspalim samarcinu, da im se saka permanentno ucrta na faci.
Ko ga napravio znao je sta radi, napada stare, osobe sa oslabljenim imunitetom a djeci nista,ina wrote: 12 Mar 2020, 15:29To je dobra vijest, (hvala Bogu). A zarazeni od tih nisu imali nikakvih zdravstvenih ili urodjenih problema.insomnia wrote: 12 Mar 2020, 15:19
Mislim da nigdje na svijetu do sad nije zabiljezen slucaj smrti djeteta mladjeg od deset godina. A od 10-14 mescini ima samo jedan
Uglavnom, ovdje bar, su na ivici zapicinjanja izabirati koga pod aparate a koga ostaviti na cekanju.
'jadni i doktori" i svaka cast ljudima koji rade u zdravstvu ili bliznjem sistemu. Za pomoc drugima.
ne paničim uopšte, čak štaviše zajebavam setoxic wrote: 12 Mar 2020, 16:12 Ako cemo o povrsnom razmisljanju, ako neko ne panici, ne znaci da ne pazi, kako na sebe tako i na druge.
Oni koji ne mogu podneti drugaciju teoriju od njihove jer su u strahu bolje da se sklone s ove teme![]()