Fuddo bio si u pravu.

Moderator: VIP
Nemoj se bona sekirat, truNp veli da imamo zaliha hrane i goriva da sad sve pogasimo, moremo dvi godine prezivit.
Fuddo wrote: 12 Mar 2020, 13:39Iz UK nisu zabranjeni.uvijek_kontra wrote: 12 Mar 2020, 13:34 Daj Boze da je tako. I da bude sve ok. Sa svima, ne samo s mojim tatom.Za Europu i k vama maltene svi otkazani, do 8.4. Postavila briga nesto da to ne vazi za Balkan, ne znam jel istina. Ali kod Trumpa, ne bi me cudilo.
![]()
Ma on je nesta sinoc lupeto, evo citavo jutro pokusavaju skontat sta je ustvario reko.![]()
Fudona, ja sma dobila email, ne znam sto je posljedica istog, njegovo lpetanje ili izvor doticnih koji su poslali emailNon Schengen EU countries list:
Bulgaria
Romania
Croatia
Cyprus
Ireland
United Kingdom
Pompeo se zajebo, slucajno ti poslo email.Venera wrote: 12 Mar 2020, 15:27Fuddo wrote: 12 Mar 2020, 13:39
Iz UK nisu zabranjeni.
Ma on je nesta sinoc lupeto, evo citavo jutro pokusavaju skontat sta je ustvario reko.
Fudona, ja sma dobila email, ne znam sto je posljedica istog, njegovo lpetanje ili izvor doticnih koji su poslali emailNon Schengen EU countries list:
Bulgaria
Romania
Croatia
Cyprus
Ireland
United Kingdom![]()
pa dobila sam takav email, sluzbeni emailLaser wrote: 12 Mar 2020, 13:38Briga uvijek zna ono što niko ne zna.uvijek_kontra wrote: 12 Mar 2020, 13:34 Daj Boze da je tako. I da bude sve ok. Sa svima, ne samo s mojim tatom.Za Europu i k vama maltene svi otkazani, do 8.4. Postavila briga nesto da to ne vazi za Balkan, ne znam jel istina. Ali kod Trumpa, ne bi me cudilo.
![]()
Mislim da je neodrživo uvest obustavu letova čitav mjesec.
Ukinut će se tas mjera, a otac će bit dobro. Stara je to kajla, zna se snać sigurno.
Nisi shvatila sadržaj maila.Venera wrote: 12 Mar 2020, 15:33pa dobila sam takav email, sluzbeni emailLaser wrote: 12 Mar 2020, 13:38
Briga uvijek zna ono što niko ne zna.
Mislim da je neodrživo uvest obustavu letova čitav mjesec.
Ukinut će se tas mjera, a otac će bit dobro. Stara je to kajla, zna se snać sigurno.
zasto bih se glupirala sa ovakvom situacijom![]()
pa postavila sam ga na temi o sars coroni temi
Nisi.
Pozdrav, Kockice.
Ooo,kako si Dado,šta ima?
Ne znamJohn Cleese wrote: 12 Mar 2020, 12:35Nije, sine, nije.
Osjeti se malo na Zoscenka (ako znas o kome i o cemu pricam).
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests