Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ajde sada kod mene da sve ovo pojedemo sto ste donijeli
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
Kongratulejšns, poštovana Dust
Kako vidim, u postovima iznad sijevnuli su neki pokloni iznad kojih dalje nema, pa bih ti samo poželio svako dobro i veseo dan, a nama ostalima bih poželio da nam još neobično dugo praviš društvo svojim dobrim postovima, veoma lijepom pojavom i dobroćudnim prisustvom
Hvala svima od :srca na prelijepim rijecima, slikama, hranom, komsinice , vinima, cvijecem.... puno vam svima hvala, dabogda vas ja castila uzivo na godinu
svima
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
Mister No wrote:Im-ex sretan rođendan..samozatajna si pa mozda i grijesimo
Upravo sam htio nešto slično sinoć napisati, ali se ne usudih - između ostalog i zato što sam se jučer sasvim dovoljno isprovaljivao ;
sva sreća pa ovdje ima hrabrijih od mene, pa ću ovog gore mislioca samo citirati i pridružiti se čestitci, za slučaj da je rođendan bio tvoj
Svako dobro
& Sretan rođendan i Jonasu također, dobrodošao natrag
Mister No wrote:Im-ex sretan rođendan..samozatajna si pa mozda i grijesimo
Upravo sam htio nešto slično sinoć napisati, ali se ne usudih - između ostalog i zato što sam se jučer sasvim dovoljno isprovaljivao ;
sva sreća pa ovdje ima hrabrijih od mene, pa ću ovog gore mislioca samo citirati i pridružiti se čestitci, za slučaj da je rođendan bio tvoj
Svako dobro
@Mister No
Nu, samozatajna
Hvala puno; cestitam na odvaznosti, he hee ;-)
@niska grana
Da, juce bjese moj Dan (:
hvala puno (isprovaljivao se? je li mi to sta promaklo ili to, tamo negdje :-)
naravno, i tebi cestitka na odvaznosti ;-)