ina wrote: 12 Mar 2020, 22:17
toxic wrote: 12 Mar 2020, 20:42
Ja se nigde nisam vezala za tvoj post nego generalno. Vise me brine ovo kako se mi ponasamo u ovakvim situacijama, nego virus. Od potpuno nemarnih do tragicnih panicara, ne znas sta je gore
Fuddo (prije toga je napunio magazu

uz suradnju mudre hanume) izmedju ostalog rek'o
ozbiljno razmisljala, povrsno na sve gledala...ishod ce biti isti, malo zavisi od tebe.
Ja reagirala neslaganjem, i navela i zasto.
Ozbiljno razmisljanje (drzati se pravila) i povrsno, nemaju iste rezultate.
Poslije toga si se ti odma javila (i space kao dobrovoljni sarkasticni prevodioc (eto kao ajme nisam razumjela i procitala kako treba) U kozi nebojanja. Iz vama poznatih razloga. Iako, bar dok sam ja citala, niko vam nije razapinj'o osobnu snagu. Ne bojis se.

Moj dio grada u karantini, (nesto vise zabrinuta..sto mislim da je i normalno, tamam posla da cu navoditi neke licne stvari i razloge) pa ne znate ni pola od onog sto se ovdje desava. I onda mi se (suptilno) zagovara panicenje..
Pise se (generalno) o onom sto se desava. Neko je jos daleko od svega, neko nije.
I bas me zanima pod sta svrstavas/te pod tragicne panicare? To ljudi u it (ili kod vas) zapoceli cupati kosu? Bjezati masovno na mjesec ... Sta uopste znaci po vasem panicariti? Ne pricati o onom sto se desava.. Ili nesto pedeseto.. Bas me zanima..
Pa, ti se vezujes na post u kojem se uopste nisam tebi direktno obratila. Ako obratis malo paznju videces da sam na temu pisala i pre nego sto si se ti obratila Fuddi. Zakacila si se za moju izjavu o povrsnom razmisljanju i konstataciju da ako ne panicim ne znaci da me nije briga za ovo sto se desava. A to da se ne bojim ili bojim samo ti znas odakle si izvukla

Space se nadovezala na pricu i rekla kako je izmedju ostalog i ona (ne)shvacena, ne vidim sta je tu sarkazam? Kao i svi ostali, ima pravo da kaze svoje misljenje.
Sto se panike tice, bitno je opustositi super markete, nek ima brasna, ulja i secera, pa neka ide zivot
Nema potrebe nadovezivati se dalje na ovu pricu, savet za izbegavanje teme je bio dobronameran, psiha je cudo, i samo citanje svega ovoga pravi veliku nervozu, a svi smo mi otprilike u istom haosu, manje - vise.