Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Korona virus
Kod nas su od danas zatvorene škole, frizerski saloni i slicno. Samo shopping centrovi rade od 10-18 i butici hrane.
Jučer je izdata naredba da tako bude, i odmah svi kao muhe bez glave..
Boze sačuvaj kakva zemlja, kakvi političari.. Uhinjili se, kao neće virus kod nas, sad kad je došao i oni se uspaničili, nije ni čudo sto su ljudi takvi onda.
Boze sačuvaj kakva zemlja, kakvi političari.. Uhinjili se, kao neće virus kod nas, sad kad je došao i oni se uspaničili, nije ni čudo sto su ljudi takvi onda.
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
-
Username
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
Gdje to?Divlja_u_srcu wrote: 13 Mar 2020, 07:47 Kod nas su od danas zatvorene škole, frizerski saloni i slicno. Samo shopping centrovi rade od 10-18 i butici hrane.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
Kad kažete kod nas ne bi vas ubilo da kažete koja je to zemlja i planeta?
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
Ma isto je svuda... Nije do nekog naroda posebno, psihologija mase i eto...Divlja_u_srcu wrote: 13 Mar 2020, 07:47 Kod nas su od danas zatvorene škole, frizerski saloni i slicno. Samo shopping centrovi rade od 10-18 i butici hrane.
Habibti, ya nour el - ain... 
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2919 times
- Been thanked: 24181 times
- Status: Online
Belgija restorani,kafici...Cao.Mandal mati.Od jarana stari gore u posjeti,samo vice da se meni mojoj kuci vratit,jebala vas belgija kud dodjoh.Kaze mu on u zajebanciji sta me briga imam robe,70 auta...Kaze mu stari mahalac,jebala te roba ispod koje propuh puse... 
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
The report, in the South China Morning Post, said Chinese authorities had identified at least 266 people who contracted the virus last year and who came under medical surveillance, and the earliest case was 17 November – weeks before authorities announced the emergence of the new virus
. . . . . . . . .
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
Prazno jebote.
Ljudi stvarno pograbili. Ja mislio to neki zajeb.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
-
Username
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
Svaki virus hoce da zivi i vremenom cemo se dogovoriti s njim na obostrani interes
U crnoj gori milo dokazuje moc podmicivanja, uspio je izbalansirati virus, ima i dosta rusa a gdje su oni virus zaobilazi cudnom putanjom
U crnoj gori milo dokazuje moc podmicivanja, uspio je izbalansirati virus, ima i dosta rusa a gdje su oni virus zaobilazi cudnom putanjom
- Socrates
- Forum [Bot]
Australian home affairs minister Peter Dutton has confirmed via Twitter that he has coronavirus
. . . . . . . . .
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
Dusa draga, otisao fol po uobicajenu mjesecnu gibiru, ne da mu se zajabavat, a vam govno umrlo u njemu...HAVANA wrote: 13 Mar 2020, 07:43Ja otiso kod jarana u veleprodaju i nakupovo svega,da se ne moram zajebavati po trznim centrima.Em je jeftinije ,em nema guzve.storm wrote: 13 Mar 2020, 07:00 Ja sam jučer nabavio nešto više svega. Ne vjerujem da će nestati nečega, nego ne želim se više kretati tim centrima...Jos zamrzivac napunim i cao.Ne stajo ja u redovima.
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Socrates
- Forum [Bot]
A female diplomat from the Philippines mission to the United Nations tested positive for coronavirus. She is the first known case at the world body’s New York headquarters.
. . . . . . . . .
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
To je sad in, oglasiti urbi et orbi da imas koronu. Eto nek' neko napise da je dobio hemoroide, da vidimo...Socrates wrote: 13 Mar 2020, 08:09Australian home affairs minister Peter Dutton has confirmed via Twitter that he has coronavirus
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Socrates
- Forum [Bot]
In je uopste imati twitter account.
Šta je treb'o, na radiju objavit'?
Šta je treb'o, na radiju objavit'?
. . . . . . . . .
- HAVANA
- Penzioner

j... ti to.Tako sam 92 viko nece ,pa dao gudwin, lijepog ,nako ko gibson za kilu secera...I osvano na zuci u crnom cohanom odijelu.Svega ,secera,graha,sampona,kafe,garaci,alkohola,mesa,imam i agregat,cedevite,kras expresa,pistolj,metak...Nek se nadje.arzuhal wrote: 13 Mar 2020, 08:11Dusa draga, otisao fol po uobicajenu mjesecnu gibiru, ne da mu se zajabavat, a vam govno umrlo u njemu...HAVANA wrote: 13 Mar 2020, 07:43
Ja otiso kod jarana u veleprodaju i nakupovo svega,da se ne moram zajebavati po trznim centrima.Em je jeftinije ,em nema guzve.Jos zamrzivac napunim i cao.Ne stajo ja u redovima.
- HAVANA
- Penzioner

Eno hanibal napiso i ukinuse mu post i sliku.Nepravda.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10084 times
- Been thanked: 17076 times
Napadač Chelseaja zaražen koronavirusom, u izolaciji čitava ekipa
Rano jutros potvrđen je novi slučaj koronavirusa među nogometašima.
Krilni napadač Chelseaja Callum Hudson-Odoi je bio pozitivan na testu i nalazi se u samoizolaciji.
Osim njega, svi njegovi saigrači i treneri su također otišli u samoizolaciju.
Chelsea je objavio da je 19-godišnjak "imao simptome slične prehladi" u ponedjeljak te da od tada nije trenirao.
Hudson-Odoi se osjeća dobro i raduje se povratku na teren, stoji u saopćenju Chelseaja.
Za sada još uvijek nije zvanično otkazan meč Plavaca koji bi u subotu trebali gostovati kod Aston Ville, no očekuje se da će se to uskoro i desiti.
Rano jutros potvrđen je novi slučaj koronavirusa među nogometašima.
Krilni napadač Chelseaja Callum Hudson-Odoi je bio pozitivan na testu i nalazi se u samoizolaciji.
Osim njega, svi njegovi saigrači i treneri su također otišli u samoizolaciju.
Chelsea je objavio da je 19-godišnjak "imao simptome slične prehladi" u ponedjeljak te da od tada nije trenirao.
Hudson-Odoi se osjeća dobro i raduje se povratku na teren, stoji u saopćenju Chelseaja.
Za sada još uvijek nije zvanično otkazan meč Plavaca koji bi u subotu trebali gostovati kod Aston Ville, no očekuje se da će se to uskoro i desiti.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- HAVANA
- Penzioner