Kao Rumunija 1950-ih, prazne police sa higijenom.
Sve ostale krcate, ali higijena kapak

Zizi, prijatelju stari, znaš me bolje od mene

Moderator: Krokodil Behko
Fala. Bolje od majmuna nego da sam iz tvog okota.Mister No wrote: 13 Mar 2020, 12:34 Za ateiste se po njihovim upisima vidi da su stvarno postali od majmuna, kako i tvrde.
Ma to znam.carobnjak N wrote: 13 Mar 2020, 12:50 Pa nije Hazim, nego se svugdje citala ista hutba poslana iz rijaseta.
TakoE.Dorian wrote: 13 Mar 2020, 12:31Kako će oprostiti, ne uzdaš se u njega?Beni_dvosekundas wrote: 13 Mar 2020, 11:44
oprosticeti dragi Allah dok je corone da ne odes na dzumu
Znači treba se ponašati kao da ništa nije, ionako će biti kako bog hoće.
Mi ateisti moramo da se plašimo, higijena, izolacija, itd, vjernicima će bog sve riješiti, samo prst u uho i uzdanje u njega..
Puna bosna. Imate i predstavnika u americi. Fuddo company.prog321 wrote: 13 Mar 2020, 12:37 Ja nisam ateist ali ne idem na dzumu jer ne mogu nikoga slusati pola sata kako govori a da nemam pivu u ruci.
Religiozni alkoholičar. Ima li to?
uvijek_kontra wrote: 13 Mar 2020, 12:43Kao i sa grijehovima. Mi moramo zivit s njima, dok nekima par molitva to izbrise i mogu slobodno dalje da grijese.Dorian wrote: 13 Mar 2020, 12:31
Mi ateisti moramo da se plašimo, higijena, izolacija, itd, vjernicima će bog sve riješiti, samo prst u uho i uzdanje u njega..
Nego, citam, neki svestenik rece, da njemu nitko nece zabranit da vodi misu sa ko zna koliko ljudi. Dobro. Skupite se lijepo svi, na avtobuse pa u izolirani zatvor. Pa tako misajte kolko hocete.
Pa kakve su to nebuloze. Otkazani sve mise, on ce sad sprovodit neku revoluciji jer uz boziji blagoslov nece mu nista bit. I sto je najgore, najstarija populacija naravno če da vjeruje u to.
Zatvorit. Zakljucat. I bacit kljuc.
Hodi vamo, da ti štagod odučim. Evo ja sad sa džume.
Ne radujem se ja ničijoj propasti, nego mi je zanimljiva silna briga na westu zbog par hiljada od gripe umrlih djedova.insomnia wrote: 13 Mar 2020, 12:37Nista ti se raduj propasti zapada.Mister No wrote: 13 Mar 2020, 12:05
Zasto bi bila sa mnom a ne sa tobom?
Tvoj mentalni sklop otprilike kaze kmeee - kme, jebe mi se za djecom i svijetom van Fr, mogao bi ja kihnut koji put.![]()
Samo nisam siguran da ce se ovi ispod izvuci ako vec dodje dotle da zapad propadne nije bas da virus gleda na obespravljene i ugnjetavane
Ja rođen, ti se okotio.
Provjereno, garantovano.uvijek_kontra wrote: 13 Mar 2020, 12:58 Ma slobodno, Lasere, nemam nista protiv.
Samo da budete dobro i ok.![]()
Lijepo da pozivaju na odgovornost.carobnjak N wrote: 13 Mar 2020, 12:47Evo bio na dzumi, ofalilo za bar 40 % ljudi a i hutba je bila o virusu i pozivaju ljude na odgovornost, da ne dolaze ako postoji najmanji znak sumnje na bilo kakvu bolest itd. Postoji mogucnost i da ne bude dzuma ako siruacija bude nalagala.
Dobro s njihove strane da ovi stariji ljudi shvate ozbiljnije
Jeste li vi ozbiljni?
Nemoj vrijedjati i ici dalje. Ako ti pocnem odgovarati uvrijedicu neke ljude kojo nisu to zasluzili. Seri nedje sa svojim istomisljenicima a nas postedi...
Daj nemoj zayebavat???MunDZi wrote: 13 Mar 2020, 13:00Lijepo da pozivaju na odgovornost.carobnjak N wrote: 13 Mar 2020, 12:47
Evo bio na dzumi, ofalilo za bar 40 % ljudi a i hutba je bila o virusu i pozivaju ljude na odgovornost, da ne dolaze ako postoji najmanji znak sumnje na bilo kakvu bolest itd. Postoji mogucnost i da ne bude dzuma ako siruacija bude nalagala.
Nadam se da ce shvatiti da su veca okupljanja rizicna, pogotivo za starije.
Vjernik se Bogu moze moliti i u svojoj kuci u ovakvim vanrednim situacijama.
IZ (islamska zajednica) je već ranije izdala saopćenje vezano za Džuma namaze i bilo kakva okupljanja...MunDZi wrote: 13 Mar 2020, 13:00Lijepo da pozivaju na odgovornost.carobnjak N wrote: 13 Mar 2020, 12:47
Evo bio na dzumi, ofalilo za bar 40 % ljudi a i hutba je bila o virusu i pozivaju ljude na odgovornost, da ne dolaze ako postoji najmanji znak sumnje na bilo kakvu bolest itd. Postoji mogucnost i da ne bude dzuma ako siruacija bude nalagala.
Nadam se da ce shvatiti da su veca okupljanja rizicna, pogotivo za starije.
Vjernik se Bogu moze moliti i u svojoj kuci u ovakvim vanrednim situacijama.
Salko, sadm usla u kucu , da javim novosti:Salko_dvominutaš wrote: 13 Mar 2020, 10:32Ja se jedino snabdio tariguzom,Venera wrote: 13 Mar 2020, 10:26
slako, a ovo mi je interesantno :
svi vani, u gradu pricaju, ma hej, nije to tako strasno, a istovremeno vidis da u jednom dm nema vise sapuna i tolaet papira![]()
![]()
![]()
Ma panika je uveliko, to se kupuje, osnovne kućne potrepštine, lijekovi....
Maski zlatom da plaćaš nema....
Ulice prazne (barem kod mene u čaršiji) jutros kada sam na posao krenuo, ljudi doslovno ispadaju iz apoteka....
Jbg u ovom hajpu panike ja se bojim da će mi nestat duhana i hrane da čak i ja kontam ići u podmiru. Ne zbog virusa već zbog hajpa koji je nastupio.
Promet roba je značajno otežan (uvoz) i tako....