Cupaa, kako je kod tebe, sa malom, i kako je sa zarazenim djetetom i skole u koju ide tvoja malena

Moderator: Krokodil Behko
Cupaa, kako je kod tebe, sa malom, i kako je sa zarazenim djetetom i skole u koju ide tvoja malena
Ma jel bogati?
to je to,vila wrote: 13 Mar 2020, 16:55
Pa i nije opasno...sigurno ima dosta ljudi koji uopce ni ne znaju da su imali koronu
Ali isto tako moze biti opasno
A ako se ponasamo neodogovorno i sirenje se ne sprijeci ,onda gotovo sigurno imas kolaps zdravstvenog sustava koji sa sobom nosi druge opasnosti po zivot
Tipa..imas infarkt od kojeg bi u normalnim okolnostima sigurno prezivio a nemas uvjete za spas
Valjda si me razumio?
Djeca koja sustigli iz Italije sa roditeljima su samiizolovani.. osjećaju se dobro..škola radi normalno.. kod sestre škole zatvorene..
I još jedna opaskaFuddo wrote: 13 Mar 2020, 16:58 Boli nas briga, uzela nam je kisele krastavce i konzervu mandarina, za nedajboze
...napredak u odnosu na pepsi!
Allah je nagradio.
I ovdje raja umirala prije ovog sranja, lafo od gripe.Hannibal wrote: 13 Mar 2020, 17:07 jbt ja sam sad sto posto siguran da sam imo koronu ono kad sam bio bolestan nedavno
+1Hannibal wrote: 13 Mar 2020, 17:07 jbt ja sam sad sto posto siguran da sam imo koronu ono kad sam bio bolestan nedavno
Ma nema veze, kažem samo... Eto taj kolaps je sad u Italiji... Toliko je odjednom zaraženih, da doslovno moraju donositi odluke, koga na prijeko potrebne aparate, a koga ne.
Eno stigli su im kinezi u pomocstorm wrote: 13 Mar 2020, 17:10
Ma nema veze, kažem samo... Eto taj kolaps je sad u Italiji... Toliko je odjednom zaraženih, da doslovno moraju donositi odluke, koga na prijeko potrebne aparate, a koga ne.vila wrote: 13 Mar 2020, 17:03
Ne stignem uopce sve citati i plus kad vidim stranice i stranice komentara koji me ne zanimaju preskocim sve...pa propustim i stogod sto bi me zanimalo
I naravno nadljudski napori medicinskih radnika.... Neki nisu tjednima napustili bolnice, spavaju po sat,, dva... Te naravno jako ugroženi i sami.
Zato sam pisao o nužnosti mjera samoizolacije, bio zarazen ili ne, da se zaustavi širenje iste.
No i danas mogu čuti izjave... Ma gripa ko gripa![]()
hvalaČupava wrote: 13 Mar 2020, 17:07Djeca koja sustigli iz Italije sa roditeljima su samiizolovani.. osjećaju se dobro..škola radi normalno.. kod sestre škole zatvorene..Venera wrote: 13 Mar 2020, 17:04
Cupaa, kako je kod tebe, sa malom, i kako je sa zarazenim djetetom i skole u koju ide tvoja malena![]()
A malo prije bila u prodavnici, police sa brašnom , tjesteninom prazne..panika u narodu se poprilično osjeti... Obavještavaju svakodnevno za starije da ne izlaze i grupe da se izbjegavaju..kao i putovanja.. :/
Vi ste ti, koji podrivate nas... Uzorne panicare
sletjeli su danas sa A350 i 50 tona pomocivila wrote: 13 Mar 2020, 17:12Eno stigli su im kinezi u pomocstorm wrote: 13 Mar 2020, 17:10![]()
Ma nema veze, kažem samo... Eto taj kolaps je sad u Italiji... Toliko je odjednom zaraženih, da doslovno moraju donositi odluke, koga na prijeko potrebne aparate, a koga ne.
I naravno nadljudski napori medicinskih radnika.... Neki nisu tjednima napustili bolnice, spavaju po sat,, dva... Te naravno jako ugroženi i sami.
Zato sam pisao o nužnosti mjera samoizolacije, bio zarazen ili ne, da se zaustavi širenje iste.
No i danas mogu čuti izjave... Ma gripa ko gripa![]()
Sad ce oni to strajbat komunistickim metodama
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests