Hannibal wrote: 13 Mar 2020, 17:13
joj space ti imas srecu pa ne radis sad. kako li ce bit merlinki ako se pogorsa stanje u nemacku
Zasto srecu? Ja bih bila sretna da radim posao koji volim i pomazem ljudima.
Nekad sam ja razmisljala ako se ne udam da bih voljela ici u Afriku, tamo pomagati najugrozenijim, i od ljudi i od Boga zaboravljenim.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
joj space ti imas srecu pa ne radis sad. kako li ce bit merlinki ako se pogorsa stanje u nemacku
Nekad sam ja razmisljala ako se ne udam da bih voljela ici u Afriku, tamo pomagati najugrozenijim, i od ljudi i od Boga zaboravljenim.
ahaa bas bi voljela da radis duple smjene i sav stres koji ide uz ovo
Sve je to lijepo ali
Znas o cemu ja razmisljam sad kad dodem kuci?
Nosim li virus u svoj dom?
A jos nemamo sluzbeno zarazenih
Samo perem i ribam sve zivo
spacebound wrote: 13 Mar 2020, 17:29
ahaa bas bi voljela da radis duple smjene i sav stres koji ide uz ovo
Niko to ne bi volio raditi, ali je u opisu posla. Kad se odlucis bavit medicinom znas da to nije obicni posao, ponedjeljak- petak i 8 radih sati. Ko nije spreman zrtvovati vikende, praznike i radit kad su vanredne situacije medicina nije za njega. Ali sve se isplati kad vidis zadovoljnog pacijenta i zahvalnost u ocima.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Milajrda teorija,
Medjusobne optuzbe frcaju na sve strane.
Ameri ne iskljucuju opciju da je virus ljudskih ruku djelo,
Navodno pored te pijace gdje lokalni hahari zderu svakakva govna, postoji kineska vojna labaratorija gdje muckaju bojne otrove i pm.
I onda ide citava lista tih kineskih oficira sumnjivih kvalifikacija, o tome su i kinezi pisali, pa brisali.
Onda kinezi kazu da je bila neka unilateralna vojna vjezba, neki wolrd wide djavo, i da sumnjaju da su americki vojnici smjestili taj virus na pijacu.
Na kraju, hajde da je i vjestacki sve proizvedeno, pitanje koji je motiv?
I sta sad imamo, zatvaranje granica, izolacija...kome to najvise odgovara i ko se zato najvise zalaze?
TruNp jebomamu!
Meni ne ide u glavu, pa cak i dokzano lud kakav jeste, sva ova nonsalantnost, nije to nista, flue, bezze panicite...
arzuhal wrote: 13 Mar 2020, 17:28
Bila je neka serija, igrana serija, o virusima. Svaka epizoda je za sebe, s istim likovima, ali u svakoj se pojavljuje drugi virus s kojim se bore... U jednoj epizodi javlja se virus koji, praktično, ima svijest, napadne nervni sistem, preuzme čovjeka... I veli ovom jednom, preko jezika jednog oboljelog, kako su virusi vladali dok nije došao Smak svijeta.
Ovi nakim istragama skontaju da su virusi pod Kijametom smatrali vodu (potop, otopljavanje, šta li) koja je u sebi nosila najveće neprijatelje koji su ih uništili: bakterije.
Pusti serije rodjeni,
Spominje li se ovo u citabima?
arzuhal wrote: 13 Mar 2020, 17:28
Bila je neka serija, igrana serija, o virusima. Svaka epizoda je za sebe, s istim likovima, ali u svakoj se pojavljuje drugi virus s kojim se bore... U jednoj epizodi javlja se virus koji, praktično, ima svijest, napadne nervni sistem, preuzme čovjeka... I veli ovom jednom, preko jezika jednog oboljelog, kako su virusi vladali dok nije došao Smak svijeta.
Ovi nakim istragama skontaju da su virusi pod Kijametom smatrali vodu (potop, otopljavanje, šta li) koja je u sebi nosila najveće neprijatelje koji su ih uništili: bakterije.
Pusti serije rodjeni,
Spominje li se ovo u citabima?
Fuddo wrote: 13 Mar 2020, 17:36
Milajrda teorija,
Medjusobne optuzbe frcaju na sve strane.
Ameri ne iskljucuju opciju da je virus ljudskih ruku djelo,
Navodno pored te pijace gdje lokalni hahari zderu svakakva govna, postoji kineska vojna labaratorija gdje muckaju bojne otrove i pm.
I onda ide citava lista tih kineskih oficira sumnjivih kvalifikacija, o tome su i kinezi pisali, pa brisali.
Onda kinezi kazu da je bila neka unilateralna vojna vjezba, neki wolrd wide djavo, i da sumnjaju da su americki vojnici smjestili taj virus na pijacu.
Na kraju, hajde da je i vjestacki sve proizvedeno, pitanje koji je motiv?
I sta sad imamo, zatvaranje granica, izolacija...kome to najvise odgovara i ko se zato najvise zalaze?
TruNp jebomamu!
Meni ne ide u glavu, pa cak i dokzano lud kakav jeste, sva ova nonsalantnost, nije to nista, flue, bezze panicite...
Trump i inače svakodnevno pere ruke, ima taj poremećaj, mora ih prat, jes znao to o svom predsjedniku? Razmisli sad...
Negdje sam procitala i teoriju fuddinog frenda (al necu ga citirati jer se on boji mene citirati)
Uglavnom
Nije on nista puno fulao jer bi i to bio jedan od nacina...nastaviti zivjeti normalno...vecina populacije se zarazi i stekne imunitet i virus vise nije opasan
Ali zrtvujemo starije,bolesne,ljude na kemoterapijama,djecu na kemoterapijama...
Nehumano i divljacki
Zato i nije opcija
Plus o virusu se zna premalo i ne znaju se posljedice