Sta sam ja

Moderator: VIP
Laser wrote: 13 Mar 2020, 10:19 Poruka za Spejsicu.
De pročitaj ovo pa reci ima li istine:
https://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks ... /200312193
space, postavila sma link na donje rublje, odreci ces se Milki, garantiram ti
Pogledah.Sto bih se odrekla, da smrsamVenera wrote: 13 Mar 2020, 10:25space, postavila sma link na donje rublje, odreci ces se Milki, garantiram ti![]()
space, ma neee, vec La Perla je jako skupo rublje, ali jespacebound wrote: 13 Mar 2020, 10:27Pogledah.Sto bih se odrekla, da smrsamVenera wrote: 13 Mar 2020, 10:25
space, postavila sma link na donje rublje, odreci ces se Milki, garantiram ti![]()
? Jasta cu
![]()
A toVenera wrote: 13 Mar 2020, 10:29space, ma neee, vec La Perla je jako skupo rublje, ali je![]()
ja bih se odrkela cijele plate za La Perla![]()
![]()
ma nema ovakav izbor , uzdisem glasno dok pisemspacebound wrote: 13 Mar 2020, 10:37A toVenera wrote: 13 Mar 2020, 10:29
space, ma neee, vec La Perla je jako skupo rublje, ali je![]()
ja bih se odrkela cijele plate za La Perla![]()
![]()
Ma fala, ima i i jeftinijeg, a lijepog
![]()
Eventualno otici do Algonquin parka iskoristiti odmor:)Socrates wrote: 13 Mar 2020, 15:08 Sad je najbolje ostati kod kuće, dobro si uradila.![]()
Meni propao Pearl Jam koncert i ne mogu prezalit', ne zbog para nego sto sam se uželio.![]()
Trebali su biti kod nas 18 marta, a Pixies im trebali otvarati. To bi za mene otprilike bio raj, al' su otkazali i prije nego sto su svi počeli sve otkazivati. Nema raja zasad, al' će biti pakao ako riknem od corone u međuvremenu.toxic wrote: 13 Mar 2020, 15:22 da ne zachatavam odmor u Hr:)
Eventualno otici do Algonquin parka iskoristiti odmor:)Socrates wrote: 13 Mar 2020, 15:08 Sad je najbolje ostati kod kuće, dobro si uradila.![]()
Meni propao Pearl Jam koncert i ne mogu prezalit', ne zbog para nego sto sam se uželio.![]()
Pravo vreme za reci onu strpljen - spasen![]()
Treba izbegavati velika okupljanja svakako.
Videh da su koncerti otkazani, neka, dok se ovo sve malo ne smiri. Gde si trebao ici?