Merlin246 wrote: 13 Mar 2020, 22:30Zasto bi ona bila glupaca, ne razumjem.Dorian wrote: 13 Mar 2020, 22:27 Šta si joj to rekla, njen muškarac je kreten, ali neka ne brine, ima puno riba u jezeru?
Znači, nije glupača jer je sa kretenom?
Nemoj je više tješiti, svega ti...![]()
![]()
On je odvratan jer radi to sto radi.
Ona ga izbacila odmah iz stana kad je saznala valjda..I prema tome nije opce glupaca niti je kriva ona
![]()
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
Sve sam joj rekla kako je bilo.Socrates wrote: 13 Mar 2020, 22:30 Jesi joj priznala čitav susret? Ne znam njemački.
Ako joj nisi priznala, jbg.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6386 times
- Been thanked: 5817 times
- Status: Offline
Iskreno da ti kazem, poslije ovog, nista ne vjerujem toj priči. Da ne sjede oni sad zajedno pa se smeju. Imao je tvoj broj pa sta? Nista to ne znaci. I ona ga izbacila odma. C'mon. 
Il ti piše njegov neki Freund, kojem je rekao kakav vam je susret bio pa da ti da do znanja da je sad slobodan.
Il ti piše njegov neki Freund, kojem je rekao kakav vam je susret bio pa da ti da do znanja da je sad slobodan.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Dobro si ti nju poimenovala, u svakom slucaju. 
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Pametna neka, poslije 5 mjesec zatrudnila s njim. Provjerava mu mobilni i zna sve brojeve na pamet. 
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Hajd je pitaj sad: Izvini, ako ste vi zavrsili, mogu li ga ja sad imat?

Meni je isto ovo precudnoo..Kako je ona vidjela to sve.. ne vjerujem da je bas isla za njim.. i da izbaci covjeka s kojim ima dijete radi mog broja u telefonu i sto je samnom popricao malouvijek_kontra wrote: 13 Mar 2020, 22:35 Iskreno da ti kazem, poslije ovog, nista ne vjerujem toj priči. Da ne sjede oni sad zajedno pa se smeju. Imao je tvoj broj pa sta? Nista to ne znaci. I ona ga izbacila odma. C'mon.
Il ti piše njegov neki Freund, kojem je rekao kakav vam je susret bio pa da ti da do znanja da je sad slobodan.![]()
Bas ne mogu povezati. Precudno
Barem na jednu nocuvijek_kontra wrote: 13 Mar 2020, 22:38 Hajd je pitaj sad: Izvini, ako ste vi zavrsili, mogu li ga ja sad imat?
![]()
Saliiim se
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
supljika...zaboravi...idi spavaj 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Ma pusti budale.
Nemoguce. Da si napisala ne znam ko si i odakle ti moj broj. Prestani il cu te prijavit, bila bi drugacija prica.
Prvo te hejtuje, a onda s tobom dijeli svoj zivot. Sve u pet minuta. Kao sto rekoh, glupaca. Ne zamjeri, nije lijepo kad neko nekog vara, ali ovako ponašanje.. sta bi bilo da je istina, da te srela na ulici? Pa ne mozes ti znat ko je ko i sta i koga ima. Naravno da ces dat broj, ako ti se svidja i ako planiras druženje, neces mu rec "prati znakove pa ces me nac".
Ma trebala si joj to napisat, vidiš da nista s nicim. Pa nek se onda ibreti.
Hahah, zamisli utjesis je pa je pitas to. 
0 tolerancije za osobe koje ne cijene sebe dovoljno i ponizavaju se na ovakav način kao ona.
Nemoguce. Da si napisala ne znam ko si i odakle ti moj broj. Prestani il cu te prijavit, bila bi drugacija prica.
Prvo te hejtuje, a onda s tobom dijeli svoj zivot. Sve u pet minuta. Kao sto rekoh, glupaca. Ne zamjeri, nije lijepo kad neko nekog vara, ali ovako ponašanje.. sta bi bilo da je istina, da te srela na ulici? Pa ne mozes ti znat ko je ko i sta i koga ima. Naravno da ces dat broj, ako ti se svidja i ako planiras druženje, neces mu rec "prati znakove pa ces me nac".
Ma trebala si joj to napisat, vidiš da nista s nicim. Pa nek se onda ibreti.
0 tolerancije za osobe koje ne cijene sebe dovoljno i ponizavaju se na ovakav način kao ona.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Mislis da je on to sve sam smislio i pisao? Onda je bolesnik nekiuvijek_kontra wrote: 13 Mar 2020, 22:43 Ma pusti budale.
Ma trebala si joj to napisat, vidiš da nista s nicim. Pa nek se onda ibreti.Hahah, zamisli utjesis je pa je pitas to.