a sad porcija batina za moj pretrpljani strah

Majo, trudim se ali bojim se da zbog savjeta Mr.Noa na kraju neću dobiti savršenog nego alfa mužjaka

Heidi objesi se na neko drvo koje ima suhe grane... i nek ispod njega bude bunar

Moderator: VIP
niska grana wrote:Rume, legenda si....slušam radio a topao glas, pravi bosanski naglasak i one poruke za slušaoce su mi najlegendarniji, stvarno imaš smisla
dobro nisi rekao Jaca fino pricaniska grana wrote:Dobro se onda provalih![]()
![]()
Senko, isto važi
niska grana wrote:Rume, legenda si....slušam radio a topao glas, pravi bosanski naglasak i one poruke za slušaoce su mi najlegendarniji, stvarno imaš smisla
Rum wrote:niska grana wrote:Rume, legenda si....slušam radio a topao glas, pravi bosanski naglasak i one poruke za slušaoce su mi najlegendarniji, stvarno imaš smisla
senko je hvala u senkovo ime senko dj
Samo se pitam otkud poznavanje tih riječi, Schnucki... Schatzko![]()
Biće da je neko redovno pratio "obrazovni program" na njemačkom jeziku![]()
Nije samo se autobus tamo zaustavio, moj Grano, tamo (Bugojno i oba Vakufa), je sa dolaskom SDA i Dževada Mlaće vrijeme natrag počelo da fura i to brzinom svjetlosti....niska grana wrote:Samo se pitam otkud poznavanje tih riječi, Schnucki... Schatzko![]()
Biće da je neko redovno pratio "obrazovni program" na njemačkom jeziku![]()
Jest, jest....priznaj pa zadobij po njušci....nisam lud![]()
![]()
Hvala Julia & Heidi, pošto sam nakon svega prošao neokrznut bit će toga nadam se još....![]()
![]()
& Mr. gdje baš Donji Vakuf nađe, sto mu gromova.... ne bih da nekog uvrijedim - svuda se sunce rađa, lijepa svaka je zemlja - možda čak nije ni do gradića, ali ne sjećam se da sam na bilo kom drugom mjestu u bilo kom drugom trenutku osjetio takvu depresivnost i duhovnu prazninu, kao prošle godine kada se autobus nakratko tamo zaustavio
Hvala za komlimente samo uzivaj drug mojniska grana wrote:Dobro se onda provalih![]()
![]()
Senko, isto važi
Users browsing this forum: Salahuddin and 5 guests