Nije nikad mislio nesto lose, ili bio zao, ali smijeeeesaaaaaaaaaan

a, to je istina, mojs sadasnji je podznak Lav, ista prica, ako ga ne pohvalis, znam da ce pronaci nesto da se pohvaliJulia-Klara wrote: 14 Mar 2020, 10:54 moj bivsi lover je bio Lav...kako sam se ja njemu uvijek mogla smijati radi te svoje umisljenosti
Nije nikad mislio nesto lose, ili bio zao, ali smijeeeesaaaaaaaaaan![]()
jao, upravoto, ili ne oblaci se odmha nakon tusiranja, sjedne go, dok posalje par poruka, u brzini, i jos stigne popiti kafu, al' usput doda, ah, znam, gol sam ( kao,, eto , nije stigao da se obuce)Julia-Klara wrote: 14 Mar 2020, 10:59 ma meni smijesno, istusira se ( a stvarno je zgodan), i seta onako po stanu, pa se okrene i kaze "de gledaj bona, znam da sam dobar"![]()
jao JK , odlicno si reklaJulia-Klara wrote: 14 Mar 2020, 11:08da da
rodjeni da zabavljaju ljude, bili obuceni ili goli![]()
ma dobri su lavovi
Ne.lejlamo wrote: 14 Mar 2020, 13:36 Vanillo, jesi ti ikada imala partnera lava i kakvo je bilo iskustvo?
Ovan? Jao
Ma jok. S Ovnovima sam u prijateljskim odnosima. Oni su mi superJulia-Klara wrote: 14 Mar 2020, 13:38Ovan? Jaoja njih ne kontam, ali su tako seksi
PS - meni je Ovan "tezak" znak , ali taaaaaaako sesiiiiiiii![]()
A koji su ti teski? Djevica, skorpija, jaracVanilla wrote: 14 Mar 2020, 13:41Ma jok. S Ovnovima sam u prijateljskim odnosima. Oni su mi superJulia-Klara wrote: 14 Mar 2020, 13:38
Ovan? Jaoja njih ne kontam, ali su tako seksi
PS - meni je Ovan "tezak" znak , ali taaaaaaako sesiiiiiiii![]()
kao i strijelcevi.
Sta znaci kraljevi animalije?ina wrote: 14 Mar 2020, 13:43 Lavu se nabija na nos sto je kralj animalije..![]()
pa mu horoskop prepis'o kao taj elan samoljubivosti (pomalo i jeste zasto ne)..
Ali vala ima duplo vise znakova koji su egocentricni i umisljeni vise od istog..
Primjer ja za sebe ne mislim da sam bas i neka velika dobrica..Vanilla wrote: 14 Mar 2020, 13:46 Sve lavove koje znam (na stranu sto sam i sama) su dobrice u svakom smislu te rijeci
![]()
Jarcevi su isto
Ko su umislice?Maksuz svratila wrote: 14 Mar 2020, 13:49 ...najjače su umislice ...mnogo ko fol teško, zajebano, samo ono pa ono...govno pa govno...![]()
![]()