Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Vatio sam se u Sarajevo prije, kakve su proklet gužve na graničnom prelaz između slovenije i Hrvatske. Svako ko se preko Hrvatske pokušavao vratiti u Srbiju je bio Vraćen. Hrvarski građani su na svojoj granici morali proći kroz preglede, pa onda su se tek mogli zaputiti u mjesta odakle su krenuli. Moram se javiti za karantinu.
Od ponedeljka pa do 1.Aprila (najmanje, ovisno kako se situacija sa zarazom bude kretala) se obustavljaju Centrotransove međunarndne linije!!!
toxic wrote: 14 Mar 2020, 15:14
Jel u Italiji totalni lock down? Postoji li opcija u bilo kom slucaju da se moze preci granica iz Slovenije?
Moj rodjak je službeno bio prošli tjedan u Italiji, inače radi u Slo, sinoć je u ponoć došao u Kladušu, na Breganama ( granica Slo i Hr) čekao je deset sati.
Chloe wrote: 14 Mar 2020, 15:29
Moj rodjak je službeno bio prošli tjedan u Italiji, inače radi u Slo, sinoć je u ponoć došao u Kladušu, na Breganama ( granica Slo i Hr) čekao je deset sati.
Jel mora u samoizolaciju?
Interesuje me za prelazak u IT, juce/danas. Nije ista situacija
toxic wrote: 14 Mar 2020, 15:14
Jel u Italiji totalni lock down? Postoji li opcija u bilo kom slucaju da se moze preci granica iz Slovenije?
Radi u Sloveniji, nedavno bio u Italiji, pa sad došao nama.
Radi u Sloveniji, nedavno bio u Italiji, pa sad došao nama.
E jest ti hairli rođak.
Aha, medjed...
Nije to ništa, kolegica bila u Austriji u uturak i srijedu, a u četvrtak otišla na posao, u vrtić.
Dodik upravo najavljuje otvaranje šatorskih karantina na granicnim prelazima.
Satore i održavanje bi trebala postaviti vojska BiH.
Posebno ce mjere opreza biti usmjerene prema građanima koji dolaze iz inostranstva, i isti se pozivaju da ne dolaze u BiH ako nije nužno.
Dodik je navelo da su veliki problem ljudi iz BiH koji rade na crno u EU i trenutno se pokusavaju vratiti u BiH.
Samo profesionalni vozaci ce imati olaksan prolaz uz ubrzanu zdravstvenu kontrolu.