J anecu Domestosom prati sve do sljedece pandemije

ionako mi niko ne dolazi
Moderator: Krokodil Behko
J anecu Domestosom prati sve do sljedece pandemije
...pa...nije das sam .....insomnia wrote: 14 Mar 2020, 16:29 Ja ocistio komplet jebenu kucu, uz sav taj pos’o stucem sest piva dezinfikovo i kucu i sebe. Veceras tucem po rakiji od jabuka
jos si ti mlad ....Podrinjac wrote: 14 Mar 2020, 17:27 I vi koji se alkoholom raznosite ste isti ko i oni koji se lukom raznose. Virus direktno djeluje na pluća, a ne na jetru. Plućima je potrebna desinfekcija, a ne jetri.
Bazde, nece im virus ni blizuPodrinjac wrote: 14 Mar 2020, 17:27 I vi koji se alkoholom raznosite ste isti ko i oni koji se lukom raznose. Virus direktno djeluje na pluća, a ne na jetru. Plućima je potrebna desinfekcija, a ne jetri.
Ljudi trebaju prvo razlikovati bakterije od virusaPodrinjac wrote: 14 Mar 2020, 17:27 I vi koji se alkoholom raznosite ste isti ko i oni koji se lukom raznose. Virus direktno djeluje na pluća, a ne na jetru. Plućima je potrebna desinfekcija, a ne jetri.
Ko se s nam druzi, zivot mu je duzi, jebtitospacebound wrote: 14 Mar 2020, 17:29Bazde, nece im virus ni blizuPodrinjac wrote: 14 Mar 2020, 17:27 I vi koji se alkoholom raznosite ste isti ko i oni koji se lukom raznose. Virus direktno djeluje na pluća, a ne na jetru. Plućima je potrebna desinfekcija, a ne jetri.![]()
Huknes koji put, svi se virusi i s avlije razbjeze
Jes. Pgtv kad se ti nalilas s tom tandzarom
Možda im se nece ljudi približavati od njihovog smrada. I to je vjerovatno razlog zašto nece ni virus.spacebound wrote: 14 Mar 2020, 17:29Bazde, nece im virus ni blizuPodrinjac wrote: 14 Mar 2020, 17:27 I vi koji se alkoholom raznosite ste isti ko i oni koji se lukom raznose. Virus direktno djeluje na pluvća, a ne na jetru. Plućima je potrebna desinfekcija, a ne jetri.![]()
jacaj imunitet
Sas sam iso kupit neke dodatne zajebancije, unutra ima streljana, gruha ko u Turbetu ‘92.
Realno nisam strašiv nimalo povodom ovoga. Moj život se nastavlja istim tempom i aktivnostima. Moram ustajati u 5 na posao. Taman da kuga hara, a ne korona. Privatnik je to.MunDZi wrote: 14 Mar 2020, 17:35 Ljudi na forumima sve zezancija, opusteni, haha, hihi....
A kad nisu na forumu, nakupovse svega i svacega, zalihe da mogu trajati tri godine svega i svacega, oribali stanove od poda do plafona, napravili bunkere, kupili municiju, .........
Prpa je cudo.