Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2857 times
- Been thanked: 23608 times
- Status: Offline
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14149 times
- Been thanked: 23497 times
- toxic
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 1 time
Re: Korona virus
Ja to rekoh nekidan pa drvlje i kamenjeSocrates wrote: 14 Mar 2020, 18:09 ADVICE FOR YOUR MENTAL HEALTH FROM WHO
"Minimize watching, reading or listening to news that causes you to feel anxious or distressed; seek information only from trusted sources and mainly to take practical steps to prepare your plans and protect yourself and loved ones. Seek information updates at specific times during the day, once or twice. The sudden and near-constant stream of news reports about an outbreak can cause anyone to feel worried"
Utice to sve na psihu, pojedini pocnu umisljati simptome, stresiraju se i sve to utice na imuni sistem.
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Samo opusteno, umirat nam je svakako.toxic wrote: 14 Mar 2020, 18:14Ja to rekoh nekidan pa drvlje i kamenjeSocrates wrote: 14 Mar 2020, 18:09 ADVICE FOR YOUR MENTAL HEALTH FROM WHO
"Minimize watching, reading or listening to news that causes you to feel anxious or distressed; seek information only from trusted sources and mainly to take practical steps to prepare your plans and protect yourself and loved ones. Seek information updates at specific times during the day, once or twice. The sudden and near-constant stream of news reports about an outbreak can cause anyone to feel worried"
Utice to sve na psihu, pojedini pocnu umisljati simptome, stresiraju se i sve to utice na imuni sistem.
Sam realno, bolje cojeka da ubije tekila neg ovo govno virusko...mamu mu kinesku.
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
TAFKAP wrote: 14 Mar 2020, 18:03 Jedite smoki protiv korone.
Da pomaže ne znam, al bolje će te se osjećat.

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pazi se side, nemoj se sexat okolo, gledaj u sta ces...eh et nam sad, dodje naka bakica i upuhne ovaj qrac u tebe, alahimanet sefika.
Nepravda!
Nepravda!
Dozvolite da se obratimo
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
Fuddo wrote: 14 Mar 2020, 18:16Samo opusteno, umirat nam je svakako.toxic wrote: 14 Mar 2020, 18:14
Ja to rekoh nekidan pa drvlje i kamenje
Sam realno, bolje cojeka da ubije tekila neg ovo govno virusko...mamu mu kinesku.
sokrat zna .....
Last edited by Pasaga on 14 Mar 2020, 18:22, edited 1 time in total.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Re: U Sarajevu pomama za bijelim lukom, kilogram košta 12 KM
12 maraka rocko, nabavis tri slepera na veLko, i ozezi po pijaci. Bolje neg booking
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma jasta je
Ne znam sto ih vec nismo bombardovali.
Supci jedno bezobrazni
Pa jebemi im mamu da su bar neke momcine, pa haj otrovali nas, vec oni ofingeri, nema u njemu metar i zilet sa tenama, i ono nas naslo handrit.
Joj sto nisam mjesto truNpa, ubio bih koronu u njima.
Dozvolite da se obratimo
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
A ja nedavno govorim jednom: povadi to smilje i zasadi bijeli luk kao i sav normalan svijet. Kud me ne posluša.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Trafalgar Law
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Jedan od brojnih dokaza kako će navjeći čovjekov neprijatelj u 21.stoljeću biti neznanje.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
I meni su proslijedili na fb nes o magicnom lijeku od kuhanog bijelog luka.. 
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
Ima kao jedan slucaj dosad..mada sigurna sam da je mnogo vise, nego kriju od medija..
Ili to, ili su na vrijeme poceli pripreme
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Fuddo wrote: 14 Mar 2020, 18:16Samo opusteno, umirat nam je svakako.toxic wrote: 14 Mar 2020, 18:14
Ja to rekoh nekidan pa drvlje i kamenje
Bože, po redu
Tbj
Majka mu stara, k'o da živimo u Transilvaniji podno brda na kojem je Vladov zamak, a ne u pitomoj BiH.
Ima kod mene kupiti i bijelog luka i ručno rađenih glogovih kolaca i srebrenih metaka jeftino...
Ima kod mene kupiti i bijelog luka i ručno rađenih glogovih kolaca i srebrenih metaka jeftino...
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
5 ih je registrovano u Turskojvrhbosnica wrote: 14 Mar 2020, 18:26Ima kao jedan slucaj dosad..mada sigurna sam da je mnogo vise, nego kriju od medija..
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
da...u pravu si...SmokingMan wrote: 14 Mar 2020, 18:24 Jedan od brojnih dokaza kako će navjeći čovjekov neprijatelj u 21.stoljeću biti neznanje.
No,vele vec je u pripremi,odnosno gotov,sledeci otrov koji ce biti pusten.
Kako to sprjecit,niko nece reci,ko to radi..i zasto?
Narod,na cjeloj planeti...samo gundja....
Oni koji to rade,lakse dolaze do cilja kad se narod ima cime drugim zaokupirat....o jadu ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
U Spaniji je za 24 sata zarazeno 1500 (potvrdjenih), a ima sigurno vise.
Treba prihvatiti cinjenicu da ce cijeli svijet biti zarazen, ali nece svi imati pristupa bolnicama i adekvatnoj pomoci.
Zato je jako bitno biti u izolaciji narednih nekoliko sedmica pa i duze, da ne zarazimo sebe i da ne zarazimo druge i da ne preopteretimo bolnice.
Treba prihvatiti cinjenicu da ce cijeli svijet biti zarazen, ali nece svi imati pristupa bolnicama i adekvatnoj pomoci.
Zato je jako bitno biti u izolaciji narednih nekoliko sedmica pa i duze, da ne zarazimo sebe i da ne zarazimo druge i da ne preopteretimo bolnice.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Mislio sam na carrefour. U ovon francuskom doduse dezinfikuju kolica i korpe vidio sam danasvrhbosnica wrote: 14 Mar 2020, 18:26Ima kao jedan slucaj dosad..mada sigurna sam da je mnogo vise, nego kriju od medija..
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans