zene nisu vizuleni tipovi, ne uzbudjuju se pogledom na muskrace, musko tijelo ili fotografije lijepih , golih muskraca

Zasto postoji pogresno misljenje da zene ne dozivljavjau , poput muskraca, ljepotu necijeg tijela , lica

Moderator: spacebound
to je uvijek tako , malo sam zbunjenaJulia-Klara wrote: 14 Mar 2020, 19:39
Pa nisam vizuelni tip
Moze mi se neko fizicki svidjeti, ali me nece seksualno uzbuditi![]()
eh, to , ako se ne desi na pocetku, nece nikad
Homo sapiens je vizulani tip...Venera wrote: 14 Mar 2020, 19:35 Mit o zenama:
zene nisu vizuleni tipovi, ne uzbudjuju se pogledom na muskrace, musko tijelo ili fotografije lijepih , golih muskraca![]()
![]()
Zasto postoji pogresno misljenje da zene ne dozivljavjau , poput muskraca, ljepotu necijeg tijela , lica![]()
Da bi me neko seksualno uzbudio mora imati nesto vise od dobrog izgleda... ili ne mora uopste izgledati dobro, ali mora imati nesto sto meni paseVenera wrote: 14 Mar 2020, 19:44to je uvijek tako , malo sam zbunjenaJulia-Klara wrote: 14 Mar 2020, 19:39
Pa nisam vizuelni tip
Moze mi se neko fizicki svidjeti, ali me nece seksualno uzbuditi![]()
![]()
pa kad te seksulano uzbudi, ako ti se svidja fizicki![]()
Al da se salje u inbox molim lijepo
JK , hvalaJulia-Klara wrote: 14 Mar 2020, 19:50Da bi me neko seksualno uzbudio mora imati nesto vise od dobrog izgleda... ili ne mora uopste izgledati dobro, ali mora imati nesto sto meni paseVenera wrote: 14 Mar 2020, 19:44
to je uvijek tako , malo sam zbunjena![]()
pa kad te seksulano uzbudi, ako ti se svidja fizicki![]()
Ako trazis da opisem - ne mogu, jer sad kad se osvrnem, svi muskarci koje sam imala su fizicki bili totalno razliciti![]()
Fransoa haj ti prvi, ti si najkuratiji, pa cemo onda mi treca liga.
i lejlu uzbudjuje, pricala je jednomJulia-Klara wrote: 14 Mar 2020, 19:54 Nije
Hargija kao hargija nas ne uzbudjuje ... Osim Venere cini mi se![]()
oh, JK< hargije mogu biti svakakve , ali da ih ima lijepih, uh imaJulia-Klara wrote: 14 Mar 2020, 19:54 Nije
Hargija kao hargija nas ne uzbudjuje ... Osim Venere cini mi se![]()