I ne, vise me uzbudjuje neciji pogled, dah, pristup, glas, od hargije ili dobrog tijela

Vise me uzbudjuje budalesanje onog Lava i njegovo "Ufffffff" dok me mjeri od glave do pete, nego pogled na Brad Pita ili bilo kojeg ljepotana (Keanu se ne broji)
Moderator: spacebound
Storm, sad postoje podlljenjea misjenja u naucnim krugovimastorm wrote: 14 Mar 2020, 19:48Homo sapiens je vizulani tip...Venera wrote: 14 Mar 2020, 19:35 Mit o zenama:
zene nisu vizuleni tipovi, ne uzbudjuju se pogledom na muskrace, musko tijelo ili fotografije lijepih , golih muskraca![]()
![]()
Zasto postoji pogresno misljenje da zene ne dozivljavjau , poput muskraca, ljepotu necijeg tijela , lica![]()
Žene jesu u nekoj manjoj mjeri vizluani tipovi, nogo muskraci... Nije to crno /bijelo, nego jednostavno je muskrac u prosjeku povrsbija osoba, što ne znači, da smo svi tkavi, a ni vi onkave..
Ti venoro imaš seksulani mozak muskraca...
Pleasw... Just read, don't quote... Stipu me..
![]()
samo nemoj reci da ti zena nikad u sali niej posllala fotku vagine ili ti posaljes njoj, ono kao dio predigre
pa nravno da nas imaHannibal wrote: 14 Mar 2020, 19:58i lejlu uzbudjuje, pricala je jednomJulia-Klara wrote: 14 Mar 2020, 19:54 Nije
Hargija kao hargija nas ne uzbudjuje ... Osim Venere cini mi se![]()
Trebala si otvorit temu, najkuratiji forumas all about-dickpics.
behko prvi, brt nisi ti vidijo to, crijevo od usisivaca ocm. nabijo mi komplekse za zivota
nema potrebe, jer bi tad morlai otovriti temu o nasimm orhidejama
Prije će biti ljubomora nego dokazi, al' nek' sad prođe.
nema veze JK< opet moze biti lijepa
Iso na bazen sa njim.
ma kompletna orhideja
Sad ti hos rec da ti je p.... fina?Venera wrote: 14 Mar 2020, 20:17ma kompletna orhideja
ima svakakvih oblika , neke su rzunije, neke ljepse![]()