saransak iz Kinespacebound wrote: 14 Mar 2020, 18:40Ja objavila baska vijest ali ti ne pratis moj rad, samo kritikovat znasKrokodil Behko wrote: 14 Mar 2020, 18:34 Otkud Majini nisu znali, kila bijelog luka u SA 12 maraka
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-saraj ... /200314060To zasluzuje zasebnu temu
![]()
Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- KREMENAC
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 3 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Zabonje su disciplinovani i odgovorni stvarno. Niko se ne zajebaje i ozbiljno odgovaraju pozivu za ostanak u kuci.Venera wrote: 14 Mar 2020, 20:13danas, na Vislonovom , nema haman nikoga , a mogu msiliti kako j ejezivo kod vasMirelam wrote: 14 Mar 2020, 20:09 Sada se vratih iz ureda. Mislim, ono kad te krene, krene te. Jucer petak 13, radim od kuce, da iskljucim racunar, kad sve ode u quvac. Kratki spoj, hebem ti uticnicu i majku. Sprzi mi racunar ko sibicu. Frka, trka, zovi, salji mailove. Kaze ima u uredu samo treba otici po njega. Je li podesena VBS, kaze jeste a onda sve sredjujemo remotom. Daj pisi dozvole, salji, organizuj se, da neko otvori ured da uzmem komp. Krenuh, zaustavi policija, kontrola, sve korektno, ali kad udjoh u grad![]()
Sablasno, nigdje nikoga. Na povratku na auto put nisam prestigao auto, niti je mene iko. Stvarno jeza. Opet policija i hvala lijepo i dovidjenja. Zaustavih se kod jedne samoposluge, unutra rukavice na ulazu, maska na lice, 10 ljudi unutra, nema vise. Hrane ima ali braco draga....hebeno za vidjeti. Stao zivot.![]()
![]()
pazi se![]()
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2785 times
- Been thanked: 23009 times
Momak 27 godina sa zalihom brašna, ulja i soli upoznao bi djevojku sa zalihama sapuna i toalet papira...

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Jos 1980 neki americki pisac je napisao knjigu u kojoj pise da ce epidemija Corone biti 2020 godine i nazvao je taj kineski grad Vuhan da ce se u njemu pojaviti prvo i da ce posle na citav svijet biti prenesena....ja mislim da je ovo neko namjerno uradio
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
joj kad procitam neki americki pisacOtava wrote: 14 Mar 2020, 20:22 Jos 1980 neki americki pisac je napisao knjigu u kojoj pise da ce epidemija Corone biti 2020 godine i nazvao je taj kineski grad Vuhan da ce se u njemu pojaviti prvo i da ce posle na citav svijet biti prenesena....ja mislim da je ovo neko namjerno uradio
🐽
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
da, jer je postlao ozbiljno, ali imate sad kazne

ja sa odusevljena reakcjjom danas u gradu , jucer prij epodne, u SCC, Metrolis, jedva 10 stolova

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13933 times
- Been thanked: 22964 times
Jebote, sta smo docekali.Mirelam wrote: 14 Mar 2020, 20:09 Sada se vratih iz ureda. Mislim, ono kad te krene, krene te. Jucer petak 13, radim od kuce, da iskljucim racunar, kad sve ode u quvac. Kratki spoj, hebem ti uticnicu i majku. Sprzi mi racunar ko sibicu. Frka, trka, zovi, salji mailove. Kaze ima u uredu samo treba otici po njega. Je li podesena VBS, kaze jeste a onda sve sredjujemo remotom. Daj pisi dozvole, salji, organizuj se, da neko otvori ured da uzmem komp. Krenuh, zaustavi policija, kontrola, sve korektno, ali kad udjoh u grad![]()
Sablasno, nigdje nikoga. Na povratku na auto put nisam prestigao auto, niti je mene iko. Stvarno jeza. Opet policija i hvala lijepo i dovidjenja. Zaustavih se kod jedne samoposluge, unutra rukavice na ulazu, maska na lice, 10 ljudi unutra, nema vise. Hrane ima ali braco draga....hebeno za vidjeti. Stao zivot.![]()
Dozvolite da se obratimo
I virusi, kao i sva živa bića, evokuiraju i mutiraju da bi napredovali. Zašto baš sada? A zašto ne sada? Da se ovo desilo prije 500 ili da se desilo za 500.000 godina, neko bi pitao zašto baš sada.uvijek_kontra wrote: 14 Mar 2020, 20:17
P.s. Ne pišite gluposti. Kakve zivotinje? Pa zar vam nije jasno jos da je to neko napravio i namjerno pustio? Pa oni jedu zivotinje stotinama godina i nista. Sto bas sad?
Zašto su neandertalci nestali prije 30.000 a ne prije 300.000 godina ili zašto i danas ne postoje?
Zato što kada se nešto desi, tada je pravo vrijeme da se desi. Zato baš sada.
ima knjiga koju je izdao prije 40 godina i sve do tancina je napisao to sto se sada dogadja...on nije iz onih tipa Baba Vanga....predpostavlja se da je bio blizak onima koji se bave virusima kao biolosko oruzjeHannibal wrote: 14 Mar 2020, 20:22joj kad procitam neki americki pisacOtava wrote: 14 Mar 2020, 20:22 Jos 1980 neki americki pisac je napisao knjigu u kojoj pise da ce epidemija Corone biti 2020 godine i nazvao je taj kineski grad Vuhan da ce se u njemu pojaviti prvo i da ce posle na citav svijet biti prenesena....ja mislim da je ovo neko namjerno uradio![]()
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13933 times
- Been thanked: 22964 times
Ima li taj pisac ime?Otava wrote: 14 Mar 2020, 20:30ima knjiga koju je izdao prije 40 godina i sve do tancina je napisao to sto se sada dogadja...on nije iz onih tipa Baba Vanga....predpostavlja se da je bio blizak onima koji se bave virusima kao biolosko oruzje
Dozvolite da se obratimo
- toxic
- Forum [Bot]
- Been thanked: 1 time
Pa u ovakim situacijama bi licno pre koristila krpe i prala ih, nego pokupila sav toalet i kuhinjski papir da bi imala zalihe te ga uskratila onima kojima je neophodan. Sebicnost i posebna svest ljudiMunDZi wrote: 14 Mar 2020, 19:36 Nije nestasica samo toalet papira nego i kuhinjskog papra.
Ja npr, koristim jako puno kuhinjskog papira u svakodnevnom zivotu. Kad cistim povrsine bilo u kuhinji ili u drugim sobama, (rijetko kad koristim krpe), naspricam (dezinfekujem) povrsine i onda kuhinjskim papirom prebrisem i bacim u smece. To mi je brze i prakticnije nego da cistim krpama, pa da ih onda perem i odkuhavam. Ovako papir zakon.
Pretpostavljam da ljudi sada zbog korone kupuju puno toalet papira ne nuzzno zbog WC potreba, nego da imaju generalno papira za brisanje i dezinfekciju svega i svacega.

𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
pa koja knjiga, koji pisac?Otava wrote: 14 Mar 2020, 20:30ima knjiga koju je izdao prije 40 godina i sve do tancina je napisao to sto se sada dogadja...on nije iz onih tipa Baba Vanga....predpostavlja se da je bio blizak onima koji se bave virusima kao biolosko oruzje
🐽
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2785 times
- Been thanked: 23009 times
Fakat cudno. Ima li ime knjige,pisca,slika knige...?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Mrachno
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 1 time
Pa što ne bi nazvao Wuhan
https://en.wikipedia.org/wiki/Wuhan_Ins ... f_Virology
https://en.wikipedia.org/wiki/Wuhan_Ins ... f_Virology
Ako ti nešto dušu tišti, napusti to.
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Ja danas nisam vidio nikakvu nestasicu, ima sve sto ti treba. Nisam nista pretjerano ni kupio, tek za nekoliko dana. Povrce, voce, meso, mlijecni proizvodi, higijenske potrebstine...
- Mrachno
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 1 time
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Pa ti si svjesna, odgovorna i nisi sebicna.toxic wrote: 14 Mar 2020, 20:33Pa u ovakim situacijama bi licno pre koristila krpe i prala ih, nego pokupila sav toalet i kuhinjski papir da bi imala zalihe te ga uskratila onima kojima je neophodan. Sebicnost i posebna svest ljudiMunDZi wrote: 14 Mar 2020, 19:36 Nije nestasica samo toalet papira nego i kuhinjskog papra.
Ja npr, koristim jako puno kuhinjskog papira u svakodnevnom zivotu. Kad cistim povrsine bilo u kuhinji ili u drugim sobama, (rijetko kad koristim krpe), naspricam (dezinfekujem) povrsine i onda kuhinjskim papirom prebrisem i bacim u smece. To mi je brze i prakticnije nego da cistim krpama, pa da ih onda perem i odkuhavam. Ovako papir zakon.
Pretpostavljam da ljudi sada zbog korone kupuju puno toalet papira ne nuzzno zbog WC potreba, nego da imaju generalno papira za brisanje i dezinfekciju svega i svacega.![]()
Vecina ljudi to nisu.
Slike praznih polica sirom svijeta = argument.
Moram i ja tu kaficu probati.