Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Socrates wrote: 14 Mar 2020, 21:04
Jbg Mute, 'dje ti živiš, kakvi seljaci?
Oni sto proizvode hranu, neka neka nisu niji preci dzaba govorili da je veliki grijeh prodatj zemlju, jer za vrijeme rata bolesti itd on ti za sijanje ujeva treba a tako I izvor za hranu
Otava wrote: 14 Mar 2020, 20:22
Jos 1980 neki americki pisac je napisao knjigu u kojoj pise da ce epidemija Corone biti 2020 godine i nazvao je taj kineski grad Vuhan da ce se u njemu pojaviti prvo i da ce posle na citav svijet biti prenesena....ja mislim da je ovo neko namjerno uradio
Pisali smo, o ovoj knjizi, na temi: teorije zavjere, prije skoro mjesec dana.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Oni sto proizvode hranu, neka neka nisu niji preci dzaba govorili da je veliki grijeh prodatj zemlju, jer za vrijeme rata bolesti itd on ti za sijanje ujeva treba a tako I izvor za hranu
Jesi proizveo šta... Imaš za prodaju?
Sta ti treba
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Otava wrote: 14 Mar 2020, 20:22
Jos 1980 neki americki pisac je napisao knjigu u kojoj pise da ce epidemija Corone biti 2020 godine i nazvao je taj kineski grad Vuhan da ce se u njemu pojaviti prvo i da ce posle na citav svijet biti prenesena....ja mislim da je ovo neko namjerno uradio
Pisali smo, o ovoj knjizi, na temi: teorije zavjere, prije skoro mjesec dana.
Socrates wrote: 14 Mar 2020, 21:04
Jbg Mute, 'dje ti živiš, kakvi seljaci?
Ne znam ja kako je dole, ali znam da nema nikakve veze ni sa čim u zapadnom svijetu. Na stranu to što kada se proglasi state of emergency svaka država ima proširene ovlasti u svakom aspektu života, pa i proizvodnje i distribucije hrane.