Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Venera wrote: 15 Mar 2020, 14:47
tako je stlano u americkim mahalama , ili u kanadskim susjedima
samo ti to prije nisi obracao paznju
Nije istina, evo kod mene u komsiluku sve normalno
izvode ljubimce regularno, idu da trce regularno, deca se igraju, voze bicikla i spomene se virus (medju roditeljima) tek usput.
Da nesto ne stima vidi se tek kad se ode u neku od radnji.
Fuddo wrote: 15 Mar 2020, 14:25
Prodavnice se zatvaraju u 11 navece, kao da mogu ocistiti i ubaciti novu robu jer sve opusemo...ima smisla, al sumLJivo je ovo meni, mozda vise nema robe u magacinima.
Ste te briga.
Ti si garazu vec napunio.
Ne moras bas cijelu kucu natrpati zalihama.
Fuddo wrote: 15 Mar 2020, 14:25
Prodavnice se zatvaraju u 11 navece, kao da mogu ocistiti i ubaciti novu robu jer sve opusemo...ima smisla, al sumLJivo je ovo meni, mozda vise nema robe u magacinima.
Ste te briga.
Ti si garazu vec napunio.
Ne moras bas cijelu kucu natrpati zalihama.
Pusti ti to, kad oni kazu trebas se spremit za minimalno dva mjeseca izlocacije, odmah pomnozi sa sest...
Nisu ovo cista posla
Venera wrote: 15 Mar 2020, 14:47
tako je stlano u americkim mahalama , ili u kanadskim susjedima
samo ti to prije nisi obracao paznju
Nije istina, evo kod mene u komsiluku sve normalno
izvode ljubimce regularno, idu da trce regularno, deca se igraju, voze bicikla i spomene se virus (medju roditeljima) tek usput.
Da nesto ne stima vidi se tek kad se ode u neku od radnji.
ali, nije kao u Evropi , to sma poredila
kod vas je tako samo vikendima ( prije ove korone) , radnim danima ne vidis nikoga
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo wrote: 15 Mar 2020, 14:34
Ne cuje se Nedov cuko da laje.
Prije je svako malo av av, i on ga izvede da proseta.
Sad ga ne izvodibda seta, a nista av av.
Zakljucio sam da je eliminiso cuku.
Nesta se opasno sprema.
pa sto ce ti biti ako izadjes van , svakako nema nikoga vani, a amerikanici su svakako uvijek na distanci ( to su naucili od velike epidemije pocekot 20 stoljeca)
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Doktorica koja je kod nas bila na celu agencije za borbu protiv pandemija, 2018 najavila da nam ovo dolazi. Dala smjernice sta trebamo uraditi da se sprijeci,
Sutradan dobila otkaz, i truNp kompletnu agenciju ukin’o.
Ko zna sta nam ova bagra sprema, nista ovo ne valja.
Fuddo wrote: 15 Mar 2020, 15:09
Doktorica koja je kod nas bila na celu agencije za borbu protiv pandemija, 2018 najavila da nam ovo dolazi. Dala smjernice sta trebamo uraditi da se sprijeci,
Sutradan dobila otkaz, i truNp kompletnu agenciju ukin’o.
Ko zna sta nam ova bagra sprema, nista ovo ne valja.
Kod nas doktorica koja je bila u politici napustila duznost. Sad je samo supruga i doktorica. Nece ovo na dobro.