sta ti je
ovo nije dovoljno lijepo. hocu bolje ...ak ikako mozes...
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Samo da znas...trenutno te mrzimgospođa Brams wrote: 15 Mar 2020, 17:38 Izvagala se, smrsavila, nisam imala toliko kila jos otkad sam bila na fakultetu...bas lijepo za vidjeti...do ljeta sam ko nova![]()
Meni se to sad dogodilo...imam 4 kila vise nego ikadgospođa Brams wrote: 15 Mar 2020, 17:51 Moj ultimativni cilj je stati u hlace iz srednje skole...ako to mognem onda mogu rec da sam uspjela
Ma ja sam se proslo ljeto udebljala bas, imala sam skoro 5 kila vise nego sto sam ikada prije imala, pa me prebacilo...skontala da moram fakat pocet malo pazit na prehranu jer s godinama se metabolizam samo usporava.
Otad sam smrsala jedno 8-9 kila, planiram jos 5 maksimalno i onda samo odrzavati i nikad si vise ne dozvolit takvo debljanje![]()

uvijek_kontra wrote: 15 Mar 2020, 19:15 Ja sam se samoizolovala jer me ionako nerviraju ljudial imam danas 37, 4 temp., oteceno grlo i boli me glava. Vuce mi se to od decembra. Budem bolje pa opet dodje i sve tako.
Zovem deda svog najdrazeg da mu kazem da me nece biti neko vrijeme, kaze "Slusaj ti, prezivio sam sve ratove pa cu i ovo. Cuj, ja da ne vidim Aju danima. Kad nestane temp., da si se naslikala ovdje. Ko ce mi davat kapi za oci?!" Rekoh, a sad bi ti kapi, a kad ja dodjem dva sata se pregovaramo za dvije kapi.
Eno ga, oko cetri jedva se popeo uz brdo, zvizdi ispod balkona. Rekoh, otkud tiii, sta radis tu. Kaze, zabranjeno mi je uci, sto ne znaci da ne mogu galamit odavde.Baci mi narandzu i ode. Kazem, deda, zvacu te za pola sata jesi li stigao kuci normalno. Kaze, POLA SATA?! Vidis li ti ove noge? Zovi me za 10.
![]()

Ma gdje?! Sta se ti meni imas izvinjavat.
e ok. nakon one duze poruke sam kontala da sam pretjerala..uvijek_kontra wrote: 15 Mar 2020, 19:37Ma gdje?! Sta se ti meni imas izvinjavat.Ne budali. Ti si meni
i cesto te spominjem. Mama svaki put pita za tebe, cujemo li se ikako. Nemas brigu, ne mozes ti kod mene pogrijesit.

Ma ok je. Rekoh, nemas razlog.Sibila wrote: 15 Mar 2020, 19:49
e ok. nakon one duze poruke sam kontala da sam pretjerala..
pa daj nekad da mama i ja tu kafu popijemo .
sad na proljece..ljeto ...
pozdravi je molim te .![]()
evo danas stavila zadnju tvoju masku...sve sam razvlacila bilo mi zao odmah sve potrosit ...![]()

aferim, bogami... stvarno dugo.gospođa Brams wrote: 15 Mar 2020, 17:38 Izvagala se, smrsavila, nisam imala toliko kila jos otkad sam bila na fakultetu...bas lijepo za vidjeti...do ljeta sam ko nova![]()

Users browsing this forum: spacebound, Veca and 5 guests