Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2663 times
- Been thanked: 22362 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Tacno ovaj internet treba ukinut. Jebo im pas mater i izmisljanjima i glupostima.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Dje te potkacilo
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac
Da nema interneta tacno ne bi ni znali za koronu
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8777 times
- Been thanked: 5532 times
Evo Fude, sve me ovo asocira na njega.Vanilla wrote: 15 Mar 2020, 19:13 Bosanac u izolaciji
1 DAN IZOLACIJE
Dijete nije otišlo u školu. Ja otvorio bolovanje .Svi smo kući, žena šporet ne isključuje cijli dan. Jebe i koronu i Kinu. Nismo jeli ovoliko od nove godine .Par nekih trzavica, ništa strašno s obzirom da smo svi kod kuće. Djeca će mi dobit po 10 kila
2. DAN IZOLACIJE
Jedem maslenjak i pitu od jučer. Oslobodio sam svoj ormar kako bi smo tu smjestili 4 vreće po 25 kila brašna , karton ulja, 5 jumbo pakovanja toalet papira, konzverve, tjesteninu.Mislim da žena krije od mene informaciju da će rat , kako mi ne bi aktivirala PTSP.
Punica zvala , ne može doći , boji se korone. Osamdeset joj godina .Kad u nekoj emisiji na tv gost kahne, ona odmah ustaje i sebi mjeri temperaturu .Ovo je prvi dan u zadnjih 20 godina da nije došla .Al zato zove 20 puta dnevno. Ne javlja se na fiksni nikome da joj neko ne bi došo Na hajr i na dobro .
3 DAN IZOLACIJE
Žena i ja smo se posvađali peti put od jutros. Ne mogu više lepina i maslenjaka. Znam da se to mora potrošiti al ću dobit zapetljaj crijeva. Izvago sam se. Osam i po kila u tri dana. Ćunu jedva i primijetim .
10 DAN IZOLACIJE
Da znate kako je krompiruša iz frižidera dobra, nikad više ne bi ste jeli vruću. Prste da poližeš.
Djecu smo poslali kod majke još peti dan, da majka ne dolazi
Sami smo .Nismo bili sami 9 godina. Ne znam se ni ponašat kako treba.
Ležimo, hoće da je češkim. Znam na šta to na kraju dođe. Češkim je evo 7 put danas i u prosjeku 5 puta dnevno u zadnja tri dana.
11 DAN IZOLACIJE
od češkenja mi noge klecaju, jedva hodam. Izašo do prodavnice nešto jaranu da dam. Pita me jel se drogiram, kaže da sam propo skroz.
Kupio usput tečni sapun, ono 5 litara zalihe ode u tri dana, Koža na dlanovima mi je bijela
Žena me pita hoćel da me češki. Reko nemoj matere ti do večeras, stvarno će svijet mislit da se drogiram .
Kolko se češkimo, mislim da ćemo trojke dobit .
13 DAN IZOLACIJE - Došao na posao. Doručkovo ćevape, supu, begovu čorbu.
Nedostaje mi češkenje. U 12 sati ponovo otvorio bolovanje. Ko preživi izolaciju, pricace.

The Dark Side Of The Forum...
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9707 times
- Been thanked: 16303 times
Pusti ga kraju. Vazda medicinare ismijava. Nesto ima protiv nas. Ako mu bode bolje nakon tih uvreda dobro jeMerlin246 wrote: 15 Mar 2020, 19:26Vidis li ti kako ti pises. I onda ja imam odvratan rijecik.insomnia wrote: 15 Mar 2020, 19:20 Nego imal dje podatak kolko je ovih sto je otislo prati guzice uzelo bolovanje i razgulilo zaBosnu?![]()
Pa sta da ti se kaze na ovo? Ne moze covjek smiren ostati.
Ne daj Boze samo da ti budes taj kome ce trebati takva pomoc od tih ljudi. Onda bi mozda naucio cijeniti i taj posao i te ljude, kad bi osjetio na svojoj kozi koliko ti je u takvim trenucima pomoc bitna.

Najbolje ignorisat.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa prestat cu da dramim kad ti prestanes da vrijedjas doktore, medicinske sestre, njegovatelje znaci skoro svo medicinsko osoblje. Sta si je tocno smjesno i zasto vrijedjas ljude koji se brinu o bolesnim osobama koji ne mogu sami voditi brigu o svom zdravlju i higijeni?insomnia wrote: 15 Mar 2020, 19:28Ne drami. Nije bas da si glavna u timu borbe protiv korone. Osim toga sta ti imas sa tim likovima ti rece da ti je zdravlje najpreceMerlin246 wrote: 15 Mar 2020, 19:26
Vidis li ti kako ti pises. I onda ja imam odvratan rijecik.![]()
Ne daj Boze samo da ti budes taj kome ce trebati takva pomoc od tih ljudi. Onda ces bi mozda naucio cijeniti i taj posao i te ljude, kad bi osjetio na svojoj kozi koliko ti je u takvim trenucima pomoc bitna.
- insomnia
- Rđav kurac
I ti medicinar?spacebound wrote: 15 Mar 2020, 19:36Pusti ga kraju. Vazda medicinare ismijava. Nesto ima protiv nas. Ako mu bode bolje nakon tih uvreda dobro jeMerlin246 wrote: 15 Mar 2020, 19:26
Ne daj Boze samo da ti budes taj kome ce trebati takva pomoc od tih ljudi. Onda bi mozda naucio cijeniti i taj posao i te ljude, kad bi osjetio na svojoj kozi koliko ti je u takvim trenucima pomoc bitna.
Najbolje ignorisat.
Nikad ne ismijavam medicinare vec ove sto misle da su medicinari. Nova gospodja je medicinska sestra sa 12 godina iskustva u operacionoj sali. I trenutno je u zaristu borbe
Kakva je etika razguliti na prvu opasnu situaciju?
- insomnia
- Rđav kurac
Nije mi smijesno gadljivo je. Gade mi se ljudi koji koriste samo benificije a na prvi znak opasnosti razmisljaju kako ce razguliti. U svim oblastima a pogotovo u mediciniMerlin246 wrote: 15 Mar 2020, 19:37Pa prestat cu da dramim kad ti prestanes da vrijedjas doktore, medicinske sestre, njegovatelje znaci skoro svo medicinsko osoblje. Sta si je tocno smjesno i zasto vrijedjas ljude koji se brinu o bolesnim osobama koji ne mogu sami voditi brigu o svom zdravlju i higijeni?insomnia wrote: 15 Mar 2020, 19:28
Ne drami. Nije bas da si glavna u timu borbe protiv korone. Osim toga sta ti imas sa tim likovima ti rece da ti je zdravlje najprece
- insomnia
- Rđav kurac
Pa i imaju je. U Fr drzava organizuje ustanove za cuvanje njihove djece. Bracni partneri se pustaju kuci sa svog posla ako nema ko drugi cuvati djecu i drzava ce im isplacivati plate...
Uffspacebound wrote: 15 Mar 2020, 19:36Pusti ga kraju. Vazda medicinare ismijava. Nesto ima protiv nas. Ako mu bode bolje nakon tih uvreda dobro jeMerlin246 wrote: 15 Mar 2020, 19:26
Najbolje ignorisat.

Odvratno

Tko je rekao da treba razguliti.insomnia wrote: 15 Mar 2020, 19:39Nije mi smijesno gadljivo je. Gade mi se ljudi koji koriste samo benificije a na prvi znak opasnosti razmisljaju kako ce razguliti. U svim oblastima a pogotovo u mediciniMerlin246 wrote: 15 Mar 2020, 19:37
Pa prestat cu da dramim kad ti prestanes da vrijedjas doktore, medicinske sestre, njegovatelje znaci skoro svo medicinsko osoblje. Sta si je tocno smjesno i zasto vrijedjas ljude koji se brinu o bolesnim osobama koji ne mogu sami voditi brigu o svom zdravlju i higijeni?

- insomnia
- Rđav kurac
Al zaboravi se to lako isto ko sa policijom
U utorak brat zakolje sest ljudi i policija ga rokne svi ih slave po fejsbuku u subotu vec zapale policajca na protestima
U utorak brat zakolje sest ljudi i policija ga rokne svi ih slave po fejsbuku u subotu vec zapale policajca na protestima
- insomnia
- Rđav kurac
Vaznije mi je moje zdravlje od bilo kakve plate je po tebi sta?
- spacebound
- Urednik foruma
Perac guzica, drago mi jeinsomnia wrote: 15 Mar 2020, 19:38I ti medicinar?spacebound wrote: 15 Mar 2020, 19:36
Pusti ga kraju. Vazda medicinare ismijava. Nesto ima protiv nas. Ako mu bode bolje nakon tih uvreda dobro je
Najbolje ignorisat.
Nikad ne ismijavam medicinare vec ove sto misle da su medicinari. Nova gospodja je medicinska sestra sa 12 godina iskustva u operacionoj sali. I trenutno je u zaristu borbe

Cura je samo napisala da je na poslu receno kako ce svako ko ne dodje radit zbog straha od zaraze dobit otkaz. I nek ce. Tako i treba.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- insomnia
- Rđav kurac
Bgm ko da si doktorica kolko si se upelaspacebound wrote: 15 Mar 2020, 19:47Perac guzica, drago mi jeinsomnia wrote: 15 Mar 2020, 19:38
I ti medicinar?
Cura je samo napisala da je na poslu receno kako ce svako ko ne dodje radit zbog straha od zaraze dobit otkaz. I nek ce. Tako i treba.
Pa sta peres po Doboju?
Last edited by insomnia on 15 Mar 2020, 19:49, edited 1 time in total.
- insomnia
- Rđav kurac

Vise nece da se jebe. Zove na ustipke
- spacebound
- Urednik foruma
Upeta, pa hajdinsomnia wrote: 15 Mar 2020, 19:48Bgm ko da si doktorica kolko si se upelaspacebound wrote: 15 Mar 2020, 19:47
Perac guzica, drago mi je
Pa sta peres po Doboju?

Djecje guzice, a vala i svoju.
Inace sam prala njemacka dupenca, i opet cu, ako Bog da srece.