Mislila je da sam stariji, a I moji mi rekose da sam mogao nesto tu, doduse ona je odradila bila posao kukovima, malo malo , pa zakaci me , a bile ona I drugarice do stola.
Moderator: Krokodil Behko

Ne budi nostalgicanNostalgija wrote: 05 Jan 2020, 20:10ovo prvo 2 su dobri, ali ovo zadnje mi je sumnjivotuzlak1212 wrote: 05 Jan 2020, 19:56
Dodaj je na svim drustvenim mrezama, javi joj se na chat, kad je vidis uzivo nemoj je pozdravljat nek se kucka sama pozdravi

Umrijet ces ko carobnjakMutevelija wrote: 05 Jan 2020, 20:10 Ja jednom.malo nisam umocio , ali sam imao tad 19 a ona 29
Mislila je da sam stariji, a I moji mi rekose da sam mogao nesto tu, doduse ona je odradila bila posao kukovima, malo malo , pa zakaci me , a bile ona I drugarice do stola.

Doduse ne hodam.po tim kafanama diskotrkama cest tako u galaxisu noras htz cipele nositi, ovo je bilo u Basementu dole Coco.tuzlak1212 wrote: 05 Jan 2020, 20:11Umrijet ces ko carobnjakMutevelija wrote: 05 Jan 2020, 20:10 Ja jednom.malo nisam umocio , ali sam imao tad 19 a ona 29

Koje a to pa to je bilo davne 2016 godine a jos joj ja kazem ma nemas ti 29 izgledas kao da imas 24 bila je ta slika na fb.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

joj sta mi Brcko uradi
 joj sta mi Brcko uradi

trebo se ponudit da joj raspuse nargilu, al jok, on je slikavo za forumČarobni wrote: 15 Jan 2020, 00:25 Nema dima oko nje, dakle u blizini nema kapacitetnih pluća da raspušu ovu nargilu.

Ja ti ne bi odgovorila u tvoju korist a bas oni hoce?Mutevelija wrote: 15 Mar 2020, 21:29 Pa znam da nece odgovor ici u.moju korist zato sebi otvorio ovu temu.