Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
The coronavirus epidemic in the UK will last until next spring and could lead to 7.9 million people being hospitalised, a secret Public Health England (PHE) briefing for senior NHS officials reveals.
Hannibal wrote: 15 Mar 2020, 23:00
lijepo danad bilo po sarajevu jbt, nema guzve. ja se ne sjecam kad sam po danu preso glavnu cestu na crveno, ne mozes kad je vazda puna auta, danas bez problema ocm. prazna cesta
Hannibal wrote: 15 Mar 2020, 23:00
lijepo danad bilo po sarajevu jbt, nema guzve. ja se ne sjecam kad sam po danu preso glavnu cestu na crveno, ne mozes kad je vazda puna auta, danas bez problema ocm. prazna cesta
Socrates wrote: 15 Mar 2020, 23:36
Englezi danas samo optimistično.
The coronavirus epidemic in the UK will last until next spring and could lead to 7.9 million people being hospitalised, a secret Public Health England (PHE) briefing for senior NHS officials reveals.
Za dalje josh ne znam, neki ce uzeti placeni godishnji, oni koji mogu od kuce (zavrshavanje biljeshki etc.).... poslije zavisi od drzave, kazu da ce pokrivati jedan dio troshkova.
Svi imaju racune da placaju, nezgodna situacija...
Otvarajte granice za promet roba i omogućite nedmetan rad.
Izginucemo svi.
Pustaj koronu izginuce samo neki.
Očito da ova, u medijima, nekontrolisana pojava svih vrsta (dez)informacija ogranicava Vlade da donose razumne odluke.
Svakodnevni ispis broja oboljelih - umrlih - izlijecenih, bez ikakvog znanstvenog osvrta na te podatke, je prisililo Vlade u drzavama na ovako rigorozne mjere izolacije.
Zatvori djedove i babe u stanovima i pustaj koronu, i onako je vec usla.
Last edited by Mister No on 16 Mar 2020, 00:39, edited 1 time in total.
Vanredno stanje podrazumijeva izvođenje vojske na ulice i uvođenje jos niza restriktivnih mjera. To je Srbija najavila kao opciju.
Pravo znacenje tog realitija bi trebao da znas.
Za sad su D i E kategorija vozaca najtrazenije zanimanje u EU.
Oni koji jos imaju polozen ADR mogu da iznivljaju.
Kad dođe taj tip autonomnih vozila ko živ ko mrtav.