Razumijem te potpuno, ja stvarno ne znam kako bi bez mameVidovita Dzemila wrote:ako ikad dođe taj dan...ja ne znam kako ću se odvojiti od tate i brata.....
Jeste li spremni za brak?
Moderator: spacebound
Re: Jeste li spremni za brak?
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
-
Gorshtak
- Status: Offline
Nela wrote:Razumijem te potpuno, ja stvarno ne znam kako bi bez mameVidovita Dzemila wrote:ako ikad dođe taj dan...ja ne znam kako ću se odvojiti od tate i brata.....
Da.. u pravu ste.. vas dvije,ocito niste spremne..
A i ne vidim razlog za srklet..
Jednom sam bila spremna i čini mi se da više neću nikad biti , ali to je već za temu neuzvraćena ljubav :fff
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11847 times
- Status: Online
sanguine wrote:Jednom sam bila spremna i čini mi se da više neću nikad biti , ali to je već za temu neuzvraćena ljubav :fff
Ako zelis,mozemo zajedno do te teme..
Odkad znam za sebe, oduvijek su me zanimale žene - pa tako i brak u kojem sam već dvadeset i neku :hdjfjnd
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
- Sanjalica
- Na probnom

ja sam stupila u brak prije god. dana i nisam probala zajednicki zivot sa njim prije braka.
preselila sam se sanjim krajem februara a vjencali se pocetkom marta.
oboje smo bili spremni za brak i znali smo sta to znaci, odlucili smo se da ne gubimo vrijeme.
vjencali smo se i nijedno se nije pokajalo, i opet bi tako uradili ponovo.
jos se volimo,slazemo,tepamo jedno drugom,zivimo jedno za drugo i sve je super :huhh
vazna je ljubav i respekt, to niko nemoze onda da porusi.
zahvalna sam sto sam presretna :rrr
preselila sam se sanjim krajem februara a vjencali se pocetkom marta.
oboje smo bili spremni za brak i znali smo sta to znaci, odlucili smo se da ne gubimo vrijeme.
vjencali smo se i nijedno se nije pokajalo, i opet bi tako uradili ponovo.
jos se volimo,slazemo,tepamo jedno drugom,zivimo jedno za drugo i sve je super :huhh
vazna je ljubav i respekt, to niko nemoze onda da porusi.
zahvalna sam sto sam presretna :rrr
Muškarac+žena+dvije neuzvraćene ljubavi= belaj :huikiksistaba wrote:sanguine wrote:Jednom sam bila spremna i čini mi se da više neću nikad biti , ali to je već za temu neuzvraćena ljubav :fff
Ako zelis,mozemo zajedno do te teme..
Hajmo mi ipak odvojeno, šta je sigurno-sigurno je
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Sanjar.Lutalica
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 58 times
Ma nisam niti ću ikad biti , necu da se ženim nikad .
Evo jedan citat od Bukowskog (nadam se da znate ko je navedeni )
"Odbojna mi je bila svaka ideja da postanem nešto, od toga mi je bilo muka... Da se oženim, napravim djecu, odlazim nekud na posao svakog božjeg dana i vraćam se. Ni u ludilu... Zar je čovjek samo zato stvoren: da izdrži sve to i onda umre? Radije bih negdje prao sudove, vraćao se u svoju rupu i pio dok ne zaspim..."
Evo jedan citat od Bukowskog (nadam se da znate ko je navedeni )
"Odbojna mi je bila svaka ideja da postanem nešto, od toga mi je bilo muka... Da se oženim, napravim djecu, odlazim nekud na posao svakog božjeg dana i vraćam se. Ni u ludilu... Zar je čovjek samo zato stvoren: da izdrži sve to i onda umre? Radije bih negdje prao sudove, vraćao se u svoju rupu i pio dok ne zaspim..."
Whatever doesn't kill us makes us even more annoying.
- Sanjarko
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
@lisko ma gdje ti se zuri za brak nikada neces okasniti i pokajati hahaha
@Sanjar.Lutalica tvoj nick sam kaze o tebi pa kakav bi ti to sanjar i lutalica bio ako bi se ozenio
ja jos nisam sprema cekam princa na bijeom konju hahaha
al sve vise razmisljam hmmmm nije ni sam biti zanimljivo...
ili i ja kao i lisko samo imala bi ja koga al on nece mene
@Sanjar.Lutalica tvoj nick sam kaze o tebi pa kakav bi ti to sanjar i lutalica bio ako bi se ozenio
ja jos nisam sprema cekam princa na bijeom konju hahaha
al sve vise razmisljam hmmmm nije ni sam biti zanimljivo...
ili i ja kao i lisko samo imala bi ja koga al on nece mene
Ne gledamo crte sa dlana netko zivi zivot a netko ga sanja
- Sanjar.Lutalica
- Poneki mu pročitamo

aaa , zivot u braku je tako dosadan, svaki dan ides na posao dolazis kuci , provedes vrjeme sa zenom/muzem ii djecom ako ih imas , ii opet tako dok ne napunis dovoljno godina i odes u penziju onda cekas da umreš .
Mozes se ti i zabavljat dok si u braku , al opet suština je poso,kuća,poso,kuća kao što Ekrem kaze.
Mozes se ti i zabavljat dok si u braku , al opet suština je poso,kuća,poso,kuća kao što Ekrem kaze.
- Sanjarko
- Aktivni forumaš

A nije ni lose u braku kad zavrsis posao i ides kuci znas da te ceka voljena osoba a mozda ti nesto i spremila za papicu...ili kadicu punu mirisljave kupke...prepricas kako ti prosao dan a on te pazljivo slusa...ako si preumoran dobijes prvo masazicu a onda zelju jos za necim...uhhhhhhhhh
- Sanjar.Lutalica
- Poneki mu pročitamo

Dosadnoo , monotn zivot , ko je reko da zovt treba da bude ovakav , rodis se skolujes se , radis , ozenis se , dobijes djecu , odes u penziju , umres.
sto jel ovo neki smisao zivota ?
sto jel ovo neki smisao zivota ?
- lisko
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 11 times
Sanjarko wrote:A nije ni lose u braku kad zavrsis posao i ides kuci znas da te ceka voljena osoba a mozda ti nesto i spremila za papicu...ili kadicu punu mirisljave kupke...prepricas kako ti prosao dan a on te pazljivo slusa...ako si preumoran dobijes prvo masazicu a onda zelju jos za necim...uhhhhhhhhh

- Sanjar.Lutalica
- Poneki mu pročitamo

Ko je izmislio brak?
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19308 times
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Maja wrote:kao što reče željko pervan...čim žena kaže DA automatski dobije 30kg
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
-
valter
- Osvježenje foruma

Lijepo je brate u braku uz uslov da se prije braka dobro "ishoda",da se oćeifi sa svim onim momačkim ičkijama i u tom slučaju brak dodje kao neki smiraj,kao relaksacija.
Ja sam u braku poprilično dugo,imam ženicu koju neizmjerno volim,sina i kćerkicu ( tatin ponos ) lijep posao,tako da mi je u braku super i uopšte nije monotono i dosadno,uvijek nastojimo da unosimo neku novinu u naš život i da ubijemo svakodnevnicu.
Tako da bi svakom savjetovao da na vrijeme obavi i tu "gradjansku" dužnost,brak je nešto najljepše,pogotovu kada dodju i djeca,kada vidiš i znaš da živiš i boriš se za nešto i nekog.
Ja sam u braku poprilično dugo,imam ženicu koju neizmjerno volim,sina i kćerkicu ( tatin ponos ) lijep posao,tako da mi je u braku super i uopšte nije monotono i dosadno,uvijek nastojimo da unosimo neku novinu u naš život i da ubijemo svakodnevnicu.
Tako da bi svakom savjetovao da na vrijeme obavi i tu "gradjansku" dužnost,brak je nešto najljepše,pogotovu kada dodju i djeca,kada vidiš i znaš da živiš i boriš se za nešto i nekog.
- Sanjarko
- Aktivni forumaš

prerano mi o tome i razmisljati(priznat cu vam strah me...ne vele uzalud koga zmija ujede boji s ei gustera)
uostalom imam dovoljno obaveza sa ovo dvoje djece...ne zelim da se netko mjesa u moj odgoj ili nedaj Boze da ih mrko pogleda...
kako sam nekad vjerovala da sam spremna sad vjerujem da nisam niti cu ikada biti...
uostalom imam dovoljno obaveza sa ovo dvoje djece...ne zelim da se netko mjesa u moj odgoj ili nedaj Boze da ih mrko pogleda...
kako sam nekad vjerovala da sam spremna sad vjerujem da nisam niti cu ikada biti...