Moderator: Krokodil Behko
A sta mozes sad? Skontaj da ima ljudi kojima ce se sve urusiti sa ovim.Svima je.Sta ces,nek se zdravo i zivo.Poslije cemo zbrajati minuse i traziti vadione.Sad se treba paziti i pridrzavati svega.Kako malo treba da covjek shvati sta je manje bitno i vise bitno...
I ja danima razmisljam, kako mi sve neke planove pravimo, redamo kad cemo i sta cemo, poslazemo sve sebi fino i onda buuum. Okrene se sve naopako. Ne samo tebi, okrenuo se svijet naopako. I kad ovo prodje pitanje je na sta ce licit i odakle zapetHAVANA wrote: 16 Mar 2020, 08:29A sta mozes sad? Skontaj da ima ljudi kojima ce se sve urusiti sa ovim.Svima je.Sta ces,nek se zdravo i zivo.Poslije cemo zbrajati minuse i traziti vadione.Sad se treba paziti i pridrzavati svega.Kako malo treba da covjek shvati sta je manje bitno i vise bitno...
Imali smo mi i rat, gladni, žedni, u strahu pa smo brzo zaboravili, ne svi ali većina ...HAVANA wrote: 16 Mar 2020, 08:29 A sta mozes sad? Skontaj da ima ljudi kojima ce se sve urusiti sa ovim.Svima je.Sta ces,nek se zdravo i zivo.Poslije cemo zbrajati minuse i traziti vadione.Sad se treba paziti i pridrzavati svega.Kako malo treba da covjek shvati sta je manje bitno i vise bitno...
Ma proći će, i ako bude gubitaka, ako se moglo podići par puta prije, moći će se opet... Čista opomena, malo trijeznjenja, da uvidimo opet prave stvari.HAVANA wrote: 16 Mar 2020, 08:45 Da izvines,ovo je pichkin dim sta se predeveralo.Jebaji ga,i da potraje ,proce.Opet sve iznova i eto.Jedino da skiknemo,Ko bi reko,jelde?Jos prosle sedmice mnogim problem iphon 10 ili huawei 30 pro...A sad dje ima brasna...
Odel ti tamo gdje si planirala?