Mi smo danas uz postu dobili ovo.
Žalostno je, da poslije svega ljudi i dalje ne kontaju.
Jucer citam nesto o žrtvama u Italiji, skoro 400 ljudi, kad jedan komentar "pa ne verujete valjda sve medijima".

Moderator: Krokodil Behko
Narod je glup, svi u panici radi zaliha, niko ne razmislja da bas u ovoj masi moze pokupiti nesto
Da ... temperatura se penje do 42.storm wrote: 16 Mar 2020, 10:11Još jedna potvrda, da toplije vrijeme neće suzbiti širenje virusa.. Eto kod tebe je toplo sad.Odraz wrote: 16 Mar 2020, 09:39 Ovdje na Borneu se samo setkaju kao da se nista ne desava. U Kuala Lumpuru je broj skocio nakon sto je ekipa dijelila dzoint, i nakon dzume. Kuching i Miri imaju novih slucajeva zaraze ali kao sto rekoh niko niti nosi masku niti se brinu ... a maski nema u apotekama niti nabavljaju ... samo cekam kad ce sve otici dovraga. Problem je sto je jako mnogo domorodackih sela, tacnije longhausa gdje zivi cijelo selo i svi jedu u istoj prostoriji. Oni koji znaju njihove obicaje kazu ako virus udje u sela to ce biti drama ... a radi se o ljudima koje boli briga za virusom, maskama i pranjem ruku.
Pa, ako je zgodno, neka pokupi, šta je tu loše?toxic wrote: 16 Mar 2020, 14:19Narod je glup, svi u panici radi zaliha, niko ne razmislja da bas u ovoj masi moze pokupiti nesto![]()
Merlin246 wrote: 16 Mar 2020, 13:10I ti i Storm prestanite vise da "spustate" Haniju stalno za fax nesto. Vala dosta vas, svaki put kad procitam tako neku "salu" upitam se sto vas ne posalje u pm jer meni to ne bi bilo fino da me netko ismijava na taj nacin.
a ti samo vici elhamdulila i alasalamet![]()
Dje si to procitao?Socrates wrote: 16 Mar 2020, 13:54First participant in US coronavirus vaccine trial to be given dose
ne razumijem, postoje organizacije koje su u kooperaciji sa domorocima
Ohladi malo...Merlin246 wrote: 16 Mar 2020, 13:10I ti i Storm prestanite vise da "spustate" Haniju stalno za fax nesto. Vala dosta vas, svaki put kad procitam tako neku "salu" upitam se sto vas ne posalje u pm jer meni to ne bi bilo fino da me netko ismijava na taj nacin.
a ti samo vici elhamdulila i alasalamet![]()
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests