Pa zar je to toliko tesko razumiti..

Moderator: Krokodil Behko
Kod nas su napravili viber grupe i šalju samo zadaću. Hoće li još nešto drugo, ne znam.Femea wrote: 16 Mar 2020, 17:56 Moram priznati da sam bila skeptik što se tiče online nastave ali ide to sasvim dobro. Makar za školu koju pohađa moja kćerka, za druge ne znam ali vjerujem da je po istom principu.
a lik ima bas jak lokal u samom centru grada, slusam ga i kontam ko ovdje drzi lokale jbt
Preci ćete i vi na online nastavu, samo pitanje je dana. Puno praktičnije za djecu i profesore.Nice try wrote: 16 Mar 2020, 19:14Kod nas su napravili viber grupe i šalju samo zadaću. Hoće li još nešto drugo, ne znam.Femea wrote: 16 Mar 2020, 17:56 Moram priznati da sam bila skeptik što se tiče online nastave ali ide to sasvim dobro. Makar za školu koju pohađa moja kćerka, za druge ne znam ali vjerujem da je po istom principu.
Tako za ovu sedmicu samo.
Femea wrote: 16 Mar 2020, 17:56 Moram priznati da sam bila skeptik što se tiče online nastave ali ide to sasvim dobro. Makar za školu koju pohađa moja kćerka, za druge ne znam ali vjerujem da je po istom principu.
Zato što na jednoj temi bio krompir i djevojka koja je imala napuhane usne, umjetne trepavice, 1kg pudera.. i nisam kontala šta ima veze krompir sa njom.. a ustvari kažu i krompir kad nasminkas bude lijep..
Čupava wrote: 16 Mar 2020, 19:20Zato što na jednoj temi bio krompir i djevojka koja je imala napuhane usne, umjetne trepavice, 1kg pudera.. i nisam kontala šta ima veze krompir sa njom.. a ustvari kažu i krompir kad nasminkas bude lijep..Iskra wrote: 16 Mar 2020, 19:16
Kakav? Šta je s krompirom? Zašto na ovoj temi spominjete krompir aaaaaaaaaaj![]()
![]()
wtfKrokodil Behko wrote: 16 Mar 2020, 19:19 Šteta što Maja, ne čita ovu temu, sigurno bi povraćala, za ovaj chalenge, lizanje wc daske
![]()
Hannibal wrote: 16 Mar 2020, 19:21wtfKrokodil Behko wrote: 16 Mar 2020, 19:19 Šteta što Maja, ne čita ovu temu, sigurno bi povraćala, za ovaj chalenge, lizanje wc daske
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests