Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Hannibal wrote: 16 Mar 2020, 20:49
evo u tesnju novi slucaj koronije
Isprva je bila informacija da je u pitanju ženska osoba, ali nije.
Doputovao je iz Italije prije 10 dana. Bio je u samoizolaciji, živi kao samac. Bio je pod neprestanim nadzorom ljekara i policije. Kontaktirao je samo sa setrom koja je isto tako u izolaciji ali za sada nije pozitivna. Sutra ide u izolatorij u Zenicu.
Ima blage simptome i dobro se osjeća, nije uopće kritičan.
Pa sto dozvoljavas da se netko uvijeek sali samo na tvoj racun? Sto se na svoj ne nasale nekada?
Lako se s drugim uvijek sprdati nesto.. ti mislis nije zlonamjerno..ok mozda i nije al nije lijepo i ja sam te isto pocela dozivljavati kao neodgovornu nezrelu neozbiljnu osobu. A to nije fino da takav dojam ostavljas nigdje pa ni na forumu.
Samo kazem.
Kako se Storm ne nasali nekada na Iskrin racun nego uvijek na tvoj i to uvijek profesija, fax ti se ismijava sto je najgore. Hajmo nju zajebavati malo da nema pojma o medicini pa bi vidio kako bi prihvatila salu
Socrates wrote: 16 Mar 2020, 22:37
I onda se merlin pita zašto ga zezaju.
Pa jbt.
Primijetio sam da na forumu vise forumasic drze do dostojanstva i ugleda dok.uzivi ako bi rekao.nekim.forumasu nesto podjebao ga mogao bi se potuci komotno.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Nora Ibsenova wrote: 16 Mar 2020, 22:44
Čekam kad će vjernici počet izvlačit ajete, hadise, biblijske pasuse koji govore o dolasku korone
jesil vidjela majke ti onu sliku pokrivene zene i covjeka sa maskom i ono pise muslimani su ispred svog vremena eto zene se u islamu pokrivaju da ne bi pokupile virus
greeneyes wrote: 16 Mar 2020, 22:44
Ybt, u Zenici kafici samo do osamn'est dvotacka nula nula radili mescini, ovo ozbiljno
To je ozbiljna mjera, racionalna. Jer korona napada najviše nakon 18h, u večernjim satima, tokom dana slabo... Bilo bi nelogično da skroz zatvore ili da radi do 23h, recimo.
Nora Ibsenova wrote: 16 Mar 2020, 22:44
Čekam kad će vjernici počet izvlačit ajete, hadise, biblijske pasuse koji govore o dolasku korone
jesil vidjela majke ti onu sliku pokrivene zene i covjeka sa maskom i ono pise muslimani su ispred svog vremena eto zene se u islamu pokrivaju da ne bi pokupile virus
nisam.
Al' me ne čudi, polahko, vidjećeš kad poplavi fb Pezićem
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.