je jedan, pare ili zivot - ja zaarlaucem "I'm not a muslim"
pali provjereno
pamislim stvarno, ko im rece daj ovde 100% muslimanski
zivalj jbte ??
finog i postenog svijeta druge nacionalnosti mislim, da.
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Zašto?????

Kod nas jesu.Krokodil Behko wrote: 17 Mar 2020, 00:48 Migranti više nisu aktuelni.
Niko ih nije pomenuo, najmanje sedmicu.

Krokodil Behko wrote: 17 Mar 2020, 00:48 Migranti više nisu aktuelni.

Mister No wrote: 17 Mar 2020, 09:28Krokodil Behko wrote: 17 Mar 2020, 00:48 Migranti više nisu aktuelni.
Jeste Orban.
Kaze krivi su za širenje Korone.

Sad si uvrijedio sve mrzitelje migranata i zajebane ljubitelje mirisa baruta.Krokodil Behko wrote: 17 Mar 2020, 09:37
Ama, o boluje od koronarne bolesti, slabo mu kisik dolazi do mozga![]()

Mister No wrote: 17 Mar 2020, 09:45Sad si uvrijedio sve mrzitelje migranata i zajebane ljubitelje mirisa baruta.Krokodil Behko wrote: 17 Mar 2020, 09:37
Ama, o boluje od koronarne bolesti, slabo mu kisik dolazi do mozga![]()

Ko je utvrdio?Chloe wrote: 17 Mar 2020, 09:31 Zanimljivokod nas ih ima hiljada, i svaku noć dolaze novi, granicu ne žele prelaziti trenutno, nema odlazaka,
a niko od njih nije bolestan ni od prehlade. Pregledom ljekara, nalazima itd. utvrđeno je da imaju bolji imunitet
od nas koji smo ko "strujne kokoške" ...![]()

... sve je to napuseno ....insomnia wrote: 24 Mar 2020, 20:10Ko je utvrdio?Chloe wrote: 17 Mar 2020, 09:31 Zanimljivokod nas ih ima hiljada, i svaku noć dolaze novi, granicu ne žele prelaziti trenutno, nema odlazaka,
a niko od njih nije bolestan ni od prehlade. Pregledom ljekara, nalazima itd. utvrđeno je da imaju bolji imunitet

insomnia wrote: 24 Mar 2020, 20:10Ko je utvrdio?Chloe wrote: 17 Mar 2020, 09:31 Zanimljivokod nas ih ima hiljada, i svaku noć dolaze novi, granicu ne žele prelaziti trenutno, nema odlazaka,

Dje, koji?

Kod nas u "Miralu" ljudino. Ima medicinski tim (zapravo ovih dana ne znam da li ima nisam u toku) koji je radio sa njima.